Şimdi Ara

Ben nereliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim şuralıyım diyebilceğim bir memlektim yok,memur çocuğu olunca
    Babam Uşak doğumlu Eskişehirde büyümüş.Babamın Annesi ve Babası Uşaklı (Babaannem-Dedem)
    Annem İstanbulda doğumuş ama İstanbulla hiçbir ilgisi olmamış,Türkiyenin pek çok şehrinde büyümüş.
    Annemin Annesi ve Babası İzmirli (Anneannem-Dedem)

Ben Tekirdağda doğdum.İstanbul,Erzincan,Kıbrıs ve Balıkesirde büyüdüm (Türkiyenin pek çok şehrinde büyüdüm)

• sen Türkiyelisin
  • dogdugun yeri söyle gitsin
  • sen uşaklısın çünkü baban ve onunda babası uşak lı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

sen uşaklısın çünkü baban ve onunda babası uşak lı

Anneden ve Babadan ikisinden ortak gen almazmıyım?
  • nüfüsta uşaklısın
  • karışık bi olay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVAREYİM BEN
    dün açıldı
    SELAM! BEN GELDİM!
    geçen yıl açıldı
    Ben
    dün açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberKiss

nüfüsta uşaklısın

Nüfusa kayıtlı olduğum il Eskişehir
  • Doğduğun yerlisin
  • Sen Karslısın hemşerim
  • Sen dünyalısın.
  • Washington'lusun.. bahse girerim.!
  • babam izmirli. annem samsunlu. babam görevi nedeniyle çağlayan ceritteyken ben doğcakmışım orda iyi hastane yok diye doğumdan 1-2 ay önce samsuna getirmişler orda doğmuşum. 4 yaşına kadar çağlayan ceritte aldım 4-7 arası kütahya dumlupınarda. 7 11 arası aydın incirliova da kaldık. 11 den beri manisadayım. ben nereliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normal İnsan

sen Türkiyelisin

Sen Türkiyesin!

O değil de kendini nereli hissediyorsan oralısındır bence.

Ailem Aksaraylı, ben doğma büyüme Ankaralı'yım ama kendimi Gaziantepli hissediyorum. Burdan Antepli hemşehrilerime selam ederim.
  • Sen secılmıs kısısın .d.d benımde baba tarafı trabzonlu,anne tarafı nıgdelı babamların genclıgınden ıstanbulda yasıyoruz ama ben teyzemlere gıderken bursada dogmusum asıl ben nerelıyım ?! :S
  • quote:

sen Türkiyelisin

Sen Anadolu'sun!
  • Ben İstanbul'da doğdum ama amcam Sinop nüfus müdürü, bizimkiler kolaylık olsun diye ona söylemişler, o da doğum yerini Sinop yazdırmış.
  • Benim babam istanbullu fakat babamın babası yani dedem trabzonlu ama babamın babasının babasının babası trakyalı. Annemin babası tatar annemin annesi gürcü. Annemin annesinin annesi trabzonlu ama onun annesi yine gürcü. Annemin babasının babasının kardeşi tatar ama annemin babasının babası trakyalı.

Ben neyim ulan!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andromeda` -- 14 Temmuz 2010; 22:14:20 >

• benim babamda memur olduğu için aynı sorun bendede var :) samsunda doğdum kayseriliyim erzincan,malatya,van,kırıkkale,ankara,marmariste yaşadım..bazı arkadaşlar doğduğun şehirlisin demişte ben samsunu hiç hatırlamıyorum .. kütük kayseri olduğu için ben kayseriliyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Cooper

quote:

sen Türkiyelisin

Sen Anadolu'sun!

hepimiz kardeşiz bu öfke ne diye yaşamak dururken bu kavga ne diye dağlar oy oy oy
     Ben nereliyim?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.