Şimdi Ara

Ben mi paslandım yoksa Cho'gath mı berbat?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 2 aydan uzun bir süredir oynamıyordum oyunu ve oyuna döner dönmez yarım kalan lig atlama işini tamamlamak istedim. Önce biraz alıştırma yaptım ve şimdi best of 5 serisinin 3. maçından çıktım. Cho'gath jungle tank oynadım. Yeni sezonun yetenek ağacını çözemediğimden midir, karakterlerin güçsüzleşmesinden midir nedir anlamadım ama kendimi acayip işe yaramaz hissettim. Oyunda takımımda en başta giden benim, en iyi skor ve en iyi 3. farm bende.

Ama sadece 50 MR'si olan bir zede bile ne E açıkken düz vuruşla, ne Q ne W ile hiçbir şeyle vuramıyorum. Adam 1 tek BotRK ile canını hemen toparlıyor. Bir tek BotRK ile hem bizim ADC'nin yaptığı işi tek başına yapıyor, hem yakalanma riski çok az, hem de valla benden daha sağlam. Baktım komple tank olmuyor, ben de AP kasayım dedim Rod of Ages falan aldım ama yok bana mısın demedi. Support fiddlesticks bile benden fazla vuruyordu yalan yok.

Son 2 maçı kazanmam ve lig atlamam lazım. Cho'gath oynasam mı oynamasam mı karar veremedim. Her maç Zed ve Nasus görmekten gına geldi, tavsiyeleriniz ne yönde?

Grooveshark bazı şarkıların telif hakları yüzünden bunları ekleyemiyor. Ayrıca daha önce sorunsuz açılan müzik ansızın sorun çıkartabiliyor. Misal yüklüyor ama ileri sarmadan oynatmıyor, yavaş yüklüyor, takılıyor ya da ortada kesiliyor. Lütfen takılmalar olursa bildirin. :)

• Tank karakterle ciddi bir hasar beklemen hata.Senın olayın takımın ıcın o zıplatma+susturma olayını yapmak gerısını takımındakıler yapar zaten.Ultinden gelen deli true dmg. unutma.
  • Gerçek hasarı artırmak için AP kasmak gerekmiyor mu sonuçta? AP kassan, hasar yiyorsun. O kadar kıvrak karakterler var ki hangi birini yakalayacağını şaşırıyor insan. Eskiden bir talon vardı, şimdi binlerce talon gibi karakter var (binlerce dansöz var gibi oldu bu)

Zaten Rupture kullandığın an, yeşil halkayla belli oluyor. Hem saklandığın yeri açığa çıkarıyor, hem de gank işini zorlaştırıyor. W zaten susturma özelliği olmasa hiçbir işe yaramıyor. Bir Jarvan bile komple tank kasıp yine de benim vurduğumun 2 katı hasar vurup, 2 kat daha az hasar yemesi, oraya buraya zıplaması ne adil, ne zevkli.

Oyuna geri döndüğümden beri tek hoşuma giden şey Sivir rework. Gerçekten hoş olmuş. Eskiden iyi oynardım, şimdiki halini hiç denemedim ama support oynarken yanımda sivir varsa oyuna kazanacağımıza olan güvenim artıyor. One for All saçmalığına girmek dahi istemiyorum. Zaten resmi forumlarda da ağlama konuları kaynıyor.

Oyunu 2.5 senedir oynuyorum ve zevk alıyorum ama ne zaman normal oyunları bıraktım,işte o zaman iş dereceli maçlara gelince olayın rengi değişti. Hırs yaptım anlayacağınız. İlk ana karakterim olan Cho'gath'ı da bu halde görmek açıkçası beni oyundna soğuttu.

Grooveshark bazı şarkıların telif hakları yüzünden bunları ekleyemiyor. Ayrıca daha önce sorunsuz açılan müzik ansızın sorun çıkartabiliyor. Misal yüklüyor ama ileri sarmadan oynatmıyor, yavaş yüklüyor, takılıyor ya da ortada kesiliyor. Lütfen takılmalar olursa bildirin. :)

• uçan kaçanlara alış bundan sonra böyle sende seç bir iki tane oyna işte

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.