onun haricinde 100.yılda şampiyon olmak yada gs nin 100.yılında şampiyon olmak gibi hobilerimizde var
quote:
Orijinalden alıntı: muratNFS
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
quote:
Orijinalden alıntı: KRHTH
Garibanların tek sevinci bizi yenmek.
gs yi yenmek bizim icin hobi gibi bişi
onun haricinde 100.yılda şampiyon olmak yada gs nin 100.yılında şampiyon olmak gibi hobilerimizde var
Hakkat gsnin 100. yılında kim şampiyon oldu_???Hatırlayamadım....
quote:
Orijinalden alıntı: FbA3*
quote:
Orijinalden alıntı: bugu
Biz başarılarımızla övünürüz.1 takıma 5-6 tane attığımız için değil.Şimdi soruyorum siz takımınızın neyi ile gurur duyuyorsunuz?
Şampiyonlar liginde Çeyrek final oynamalarıyla
Koskocaman çeyrek final kupaları var.
quote:
Orijinalden alıntı: süpürman
quote:
Orijinalden alıntı: wallace4
quote:
Biz başarılarımızla övünürüz.1 takıma 5-6 tane attığımız için değil.Şimdi soruyorum siz takımınızın neyi ile gurur duyuyorsunuz?
fransızın imzası var müzenizde,ATATÜRKÜN İMZASI VAR MÜZEMİZDE,daha fazla soze gerek yok general harrington kupasını duydunmu sen hiç? bazen acıyorum sizde haklısınız ama bir takıma bu kadar eziyet edilmezki
Sizde sadece imzasımı var. Atatürk Büstü var müzemizde. sen hiç Türkiye kupası gördünmü uefa falan demiyorum Türkiye kupası
2 sene önce Kayserinin aldığı Türkiye Kupasını bile 27 yıldır alamamış bir takım.Nasıl beceriyorlar anlamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: manyaqmısın
quote:
quote:
Sen şunun cevabını ver gs nin 100. yılında kim şampiyon oldu gülüm???
Türkiye kupası alınır uefa da şampiyonlar liginde şampiyon olunur lig kazanılır bunlar her sene var AMA gsnin 100. yılı sadece 1 kez vardı biz göremiz ama inşallah 200. senenizde şampiyon olursunuz
quote:
Orijinalden alıntı: Maverick__09
quote:
quote:
quote:
Türkiye kupası alınır uefa da şampiyonlar liginde şampiyon olunur lig kazanılır bunlar her sene var AMA gsnin 100. yılı sadece 1 kez vardı biz göremiz ama inşallah 200. senenizde şampiyon olursunuz
hangi açıdan baktığın önemli.mesela 05-06 sezonunda şampiyon olduk.
quote:
quote:
quote:
quote:
Çok sağlam kompleks yapmışsın Maverick. Takma kafana bu kadar. Uyku düzenin bozulur.
Bu arada ingilizce mi yazayım anlamanız için demişsin. Türkçe'yi doğru kullanman yeterli. İlkokul seviyesinde cümle kuruyorsun. Çok kelime ve imla hatası da yaptığını söyleyebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: anycall
quote:
quote:
quote:
quote:
Çok sağlam kompleks yapmışsın Maverick. Takma kafana bu kadar. Uyku düzenin bozulur.
Bu arada ingilizce mi yazayım anlamanız için demişsin. Türkçe'yi doğru kullanman yeterli. İlkokul seviyesinde cümle kuruyorsun. Çok kelime ve imla hatası da yaptığını söyleyebilirim.
Normalde dikkat ederim ama bunda etmemişim.
quote:
Orijinalden alıntı: silenThief
Fenerbahçe'nin varolma nedeni Galatasaray'ı yenmektir. Burada yazılanları okuduktan sonra bu düşüncem güç kazandı.Her anadolu takımı(istisnalar her sene değişir) lige başlarken hedefini ilk 10'a girmek adına koyar.Ve bu yolda en önemli hedefleride GS-BJK-FB'Yi yenmektir. Galatasaray UEFA kupasını kazandı .Süper kupayı kazandı . 4 sene üstüste şampiyon oldu.Bu senelerde Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı yendiğini (aslan terbiyecisi) söyleyen arkadaş var yukarıda.Şimdi soruyorum. Bir Galatasaraylı takımı UEFA kupasını almışken dönüpte Fenerbahçeye yenildim diye hüzün tutar mı? Cevaplıyorum aklına bile gelmez.9 senedir Kadıköyde yenemiyoruz doğrudur.Ama bizim hedeflerimiz büyük amaç Kadıköy'De FB'yi yenmek değil(yenmek güzel olucaktır elbet.) amaç şampiyon olmak Avrupada başarı yakalamak.Fenerbahçe'nin de hedefi budur tabiki.Ama gelin görün ki(istisnalar var) Fenerbahçe'Li bazı arkadaşlar Kadıköyde Galatasaray'ı yendikleri için Galatasaray'dan çok büyük bir takım olduklarını söylüyorlar.
demekki siz 6-7 senedir cok cok kötüsünüz hedefinizin yakınından uzagından bile gecememissiniz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: süpürman
quote:
Orijinalden alıntı: wallace4
quote:
fransızın imzası var müzenizde,ATATÜRKÜN İMZASI VAR MÜZEMİZDE,daha fazla soze gerek yok general harrington kupasını duydunmu sen hiç? bazen acıyorum sizde haklısınız ama bir takıma bu kadar eziyet edilmezki
Sizde sadece imzasımı var. Atatürk Büstü var müzemizde. sen hiç Türkiye kupası gördünmü uefa falan demiyorum Türkiye kupası
2 sene önce Kayserinin aldığı Türkiye Kupasını bile 27 yıldır alamamış bir takım.Nasıl beceriyorlar anlamıyorum.
hani bazı eyyamcı hakemler vardır mesela baki tuncaya kasti tekme atar tuncay yanından kosarak calım atarken ama hakem yardımcı uyarmasına ragmen kırmızı kartını vermez böle hakemler yüzünden zamanında besiktasa kaptırmıstık ama önemli degil bir siz takıyorsunuz Türkiye kupası Türkiye kupası diyerek alsan nolcak almasan nolcak?? sadece siz susun diye alsınlar istiyorum
Ulan Türkiye Kupasını alsak bunlar bu foruma gelemez.Aman almayalım daha çok dalga geçiyoruz gs lilerle.
quote:
Orijinalden alıntı: fod
quote:
Orijinalden alıntı: silenThief
Fenerbahçe'nin varolma nedeni Galatasaray'ı yenmektir. Burada yazılanları okuduktan sonra bu düşüncem güç kazandı.Her anadolu takımı(istisnalar her sene değişir) lige başlarken hedefini ilk 10'a girmek adına koyar.Ve bu yolda en önemli hedefleride GS-BJK-FB'Yi yenmektir. Galatasaray UEFA kupasını kazandı .Süper kupayı kazandı . 4 sene üstüste şampiyon oldu.Bu senelerde Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı yendiğini (aslan terbiyecisi) söyleyen arkadaş var yukarıda.Şimdi soruyorum. Bir Galatasaraylı takımı UEFA kupasını almışken dönüpte Fenerbahçeye yenildim diye hüzün tutar mı? Cevaplıyorum aklına bile gelmez.9 senedir Kadıköyde yenemiyoruz doğrudur.Ama bizim hedeflerimiz büyük amaç Kadıköy'De FB'yi yenmek değil(yenmek güzel olucaktır elbet.) amaç şampiyon olmak Avrupada başarı yakalamak.Fenerbahçe'nin de hedefi budur tabiki.Ama gelin görün ki(istisnalar var) Fenerbahçe'Li bazı arkadaşlar Kadıköyde Galatasaray'ı yendikleri için Galatasaray'dan çok büyük bir takım olduklarını söylüyorlar.
demekki siz 6-7 senedir cok cok kötüsünüz hedefinizin yakınından uzagından bile gecememissiniz
6-7 sene içinde şampiyonluklarımız yok mu bizim bizim hedefimiz fenerbahçeyi kadıköyde yenmek değil diyorum sen ne yazıyorsun
Galatasaray'ın Kuruluş amacı :
''Amacımız İngilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme sahip olmak, turk olmayan takımları yenmek.''
Ali Sami YEN (Ekim 1905)
Nitekim elimizden çok Barcelona, Real Madrid, Juventus, Milan, Arsenal, Manchester, Leeds, Dortmund geçti. Ülkemize Uefa Kupasını getirdik, Dünyanın en büyük klubü olduk. Bu başarının yakınından geçemeyenler bu başarının üstünden Uefa Kupası'nı alan takıma 6 attık gibi bir teselli içine girdi.
Kadıköy bizim için ciddi deplasman, Fenerbahçe büyük rakip ancak Fenerbahçe taraftarı asla ciddiye alınabilecek bir topluluk değil. (İstisnalar dışında.)
quote:
Ulan Türkiye Kupasını alsak bunlar bu foruma gelemez.Aman almayalım daha çok dalga geçiyoruz gs lilerle.
Dile kolay 27 yıl.
quote:
Orijinalden alıntı: Xéon
quote:
Dile kolay 27 yıl.
Final tarafsız sahada oynandığı için büyü yaptıramıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Xéon
quote:
Dile kolay 27 yıl.
2008-2009 Beşiktaş JK 2007-2008 Kayseri SK 2006-2007 Beşiktaş JK 2005-2006 Beşiktaş JK 2004-2005 Galatasaray SK 2003-2004 Trabzon SK 2002-2003 Trabzon SK 2001-2002 Kocaelispor 2000-2001 Gençlerbirliği 1999-2000 Galatasaray SK 1998-1999 Galatasaray SK 1997-1998 Beşiktaş JK 1996-1997 Kocaelispor 1995-1996 Galatasaray SK 1994-1995 Trabzon SK 1993-1994 Beşiktaş JK 1992-1993 Galatasaray SK 1991-1992 Trabzon SK 1990-1991 Galatasaray SK 1989-1990 Beşiktaş JK 1988-1989 Beşiktaş JK 1987-1988 Sakaryaspor 1986-1987 Gençlerbirliği 1985-1986 Bursaspor 1984-1985 Galatasaray SK 1983-1984 Trabzon SK 1982-1983 Fenerbahçe SK
Fenerbahçeden sonra Galatsaray,Beşiktaş ,Trabzon sırayla paylaşmışlar kupayı sıra bir türlü Fenerbahçe'ye gelmemiş.
Gerçekten çok ilginç geliyor insana Türkiye liginden pek farklı takımlar katılmıyor.Turnuva hep 3 takımın arasında geçiyor.Fenerbahçe'den sonra Gençlerbirliği, Kocaelispor o yılla günümüze kadar 2 kupa kazanmışlar.Kaldı ki Türkiye'de futbol GS,FB,BJk ve diğerleri olarak gider..
quote:
Orijinalden alıntı: Mé®t
''Amacımız İngilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme sahip olmak, turk olmayan takımları yenmek.''
Ali Sami YEN (Ekim 1905)
Nitekim elimizden çok Barcelona, Real Madrid, Juventus, Milan, Arsenal, Manchester, Leeds, Dortmund geçti. Ülkemize Uefa Kupasını getirdik, Dünyanın en büyük klubü olduk. Bu başarının yakınından geçemeyenler bu başarının üstünden Uefa Kupası'nı alan takıma 6 attık gibi bir teselli içine girdi.
Kadıköy bizim için ciddi deplasman, Fenerbahçe büyük rakip ancak Fenerbahçe taraftarı asla ciddiye alınabilecek bir topluluk değil. (İstisnalar dışında.)
100. yılında şampiyon oldun mu?
quote:
Anca Türkiye çapında başarılara imza atarsınız zaten avrupada 1 tane kupanız YOK
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mé®t
Ali Sami YEN (Ekim 1905)
100. yılında şampiyon oldun mu?
Uğraşmayın fenerlilerle arkadaşlar adamların büyük başarısı 100. yılda şapiyon olmak onlar UEFA kupası Süper kupa gibi uluslar arası bir kupası olmadığı için 100. yılda şampiyon olmayı Kadıköy'de Galatasaray'ı yenmeyi çoook büyük bir başarı gibi görürler