Şimdi Ara

Ben korkmaya başladım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
8.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Feberbahçe aşkı varmış.Evet Takımlara karşı tabiki aşkımız var ama.Başkalarının başarılarını bir hiçe sayıp,geçmişte kaldı diyip,kendi başarılarınıza bakmadan konuşuyorsunuz.kaçmak için her zaman bir cevabınız var.100. yıl şampiyonluğuymuş.Kardeşim aşın biraz kendinizi.Herkes biliyor aslında kimin ne olduğunu boşuna tartışıyoruz burada ama maksat muhabbet olsun.
  • Gs dolu dizgin gidiyor hücum ayakları çok kaliteli sertlikten yılmayıp cevap verebiliyorlar. Tsl için bu sistem gerekli hücumcu oynamak 3 tane yerler 5 tane atarlar maçı alırlar. Ama sakatlık, form çok önemli kağıt üzerinde daha hücumcu kadroları var ve işlerini iyi yapıyorlar. Takım defansları iyi değil ama dediğim gibi 3 yer 5 atarlar... burda önemli olan basit puan kaybı yaşamamak ve devreye avrupa ligi girdikten sonra takımların lig konsantrasyonu değişecektir avrupada daha ileri giden fb yada gs ligte şampiyonluğu kaçırır... geçen sene gsnin şampiyonluğu kaçırmasının nedeni uefadaki durumlarıydı oraya konsantre oldular bu sene ben daumun avrupa ligini iğleyeceğini düşünmüyorum ve bu açıdan fbyi gsden biraz daha şanslı görüyorum tsl şampiyonluğu açısından.
  • Son maclar?n? izleyen biri olarak gs kadar bjk nin bile sansini goruyorum sampiyonluk icín. Gs nin gecen yildan tek farki Keita'dir. Oyle ya da boyle kazaniyorlar orasi ayri. Fb de son macini oyle ya da boyle kazandi. Bu sekilde giderse Bjk de kendine gelirse guzel bir lig olur.
    Bahsettigin sacma kayiplar olmazsa sampiyonlugun en buyuk adayiyiz.
    Bu arada Bursa, Kayseri gibi deplasmanlar sampiyonluga cok etki eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Galatasaraydan mı korkuyosun1-2 kolay takımı ve hakem+formsuzluk sayesinde Bjk yi yendiler diye korkmayın2-3 Hafta sonra kim kimden korkuyor göreceğiz.

Hala kolay takımlar diyorsunuz ya ne diyelim...

Kayserispor,Gaziantep deplasmanı oynadık.Beşiktaş maçı oynadık.Ligde Gaziantep ya da Kayseri gibi kaç takım var.?Diğer takımlarda Ankara ve denizli.

Önce kendinize bakın kimlerle oynamışsınız bakın.

Manisaspor,Diyarbakır,Denizli,Sivasspor(ne durumda olduğuda belli)

Manisa ve Diyarbakır'ı küçümsemeniz çok komik.
    TSL'ye henüz yeni çıkmalarına rağmen bile çok iyi takım kurmuş ikisi de.
    Zira Puan durumunda biri 3. diğeri 5.
    Yorum yaparken mantıklı yaparsanız bi sorun olmaz.
    Denizli ve Sivas için bir şey demiyorum öyle ahım şahım takımlar değiller.
    Ama sizin de unuttuğunuz birşey var.
    Aynı Denizli ile siz de maç yaptınız.
    Bi de G.Antep var tabi sezon öncesi benim çok umut verdiğim ama sezon başladıktan sonra bi numarasını göremediğim.
    Şimdi 14.sıradalar :)
    Ankaraspor ve Kayserispor da ahım şahım takımlar değil,tıpkı Denizli ve Sivas gibi.
    Kala kala bi BJK Kalıyor ki o da normaldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: KRHTH

Ben korkmaya başladım

• Her gün aynı tartışma.10.haftayı bekleyin.Konuşmanın bir anlamı yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRHTH

Ben korkmaya başladım

Garibanların tek sevinci bizi yenmek.

• Şunu unutmamak lazım Galatasaray ilk golü erken bulmasaydı saldırmaya devam edecekti.

Derbilerde ilk golü bulan takımlar çekilir.Kontradan çıkmaya çalışırlar iyi kontra yaparlarsa da fark olur.
    Çoğu derbide yenilen takımlar iyi gözükür.Çünkü rakipleri topla oynamasına izin verirler.

Galatasaray'ın kötü gözükmesinin nedeni erken gol bulması.Erken gol bulmasaydı Galatasaray saldırmaya devam ederdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

quote:

Orijinalden alıntı: bugu

Biz başarılarımızla övünürüz.1 takıma 5-6 tane attığımız için değil.Şimdi soruyorum siz takımınızın neyi ile gurur duyuyorsunuz?

Senin için sevgi başarıdan ibaretse pek övünecek tarafın yok.
    Bizimkisi AŞK'tır.Fenerbahçe'ye duyduğumuz Sevgi'dir.Yensede yenilsede kupa alamadan sezonu kapatsada
    Aşkk herşeye rağmen Fenerbahçe ile olabilmektir...
    Sevgi anlaşmak değildir.Bazen nedensizde sevilir.Bazen küçük biran için
     Ben korkmaya başladım

Ömür bile verilir....[/simage]

3 5 arıza çıkıp Fenerbahçe'ye duyduğumuz Sevigiyi değiştirebileceğini mi sanıyorsunuz?

Yine Aylardan Kasım

• quote:

Orijinalden alıntı: rapture

GS bu yıl puan ve gol rekoru kırarak şampiyon olur gibime geliyor.

Kötü oynadıkları maçı 3-0 aldılar.

Hemde BJKye karşı.

Helal olsun...

Rüştü'nün hatalarından yedik 2 golü Galatasaray 2 pas yapmaktan aciz,korkulacak bir yanı yok ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

quote:

Orijinalden alıntı: bugu

Biz başarılarımızla övünürüz.1 takıma 5-6 tane attığımız için değil.Şimdi soruyorum siz takımınızın neyi ile gurur duyuyorsunuz?

Senin için sevgi başarıdan ibaretse pek övünecek tarafın yok.
    Bizimkisi AŞK'tır.Fenerbahçe'ye duyduğumuz Sevgi'dir.Yensede yenilsede kupa alamadan sezonu kapatsada
    Aşkk herşeye rağmen Fenerbahçe ile olabilmektir...

Sevgi anlaşmak değildir.Bazen nedensizde sevilir.Bazen küçük biran için
     Ben korkmaya başladım

Ömür bile verilir....[/simage]

3 5 arıza çıkıp Fenerbahçe'ye duyduğumuz Sevigiyi değiştirebileceğini mi sanıyorsunuz?

acaba Türkiye'deki fblilerin kaçı kadıköyde hadi onuda geçtim İstanbulda olturuyor.
    bunca dama kara kaşına kara gözüne mi tuttu feneri,memleketlerinin takımı duruken.ne safca bir laf herhalde başarılı diye tutacaz niye tutacaz hey Allah'ım

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Hemde BJKye karşı.

Helal olsun...

Rüştü'nün hatalarından yedik 2 golü Galatasaray 2 pas yapmaktan aciz,korkulacak bir yanı yok ayrıca

Hı hı evet.

• quote:

quote:

Hemde BJKye karşı.

Helal olsun...

siz korkmamaya devam edin. herhalde 8 atarsak korkmaya başlarsınız.
  • Fenerbahçe'nin varolma nedeni Galatasaray'ı yenmektir.
    Burada yazılanları okuduktan sonra bu düşüncem güç kazandı.Her anadolu takımı(istisnalar her sene değişir) lige başlarken hedefini ilk 10'a girmek adına koyar.Ve bu yolda en önemli hedefleride GS-BJK-FB'Yi yenmektir.
    Galatasaray UEFA kupasını kazandı .Süper kupayı kazandı . 4 sene üstüste şampiyon oldu.Bu senelerde Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı yendiğini (aslan terbiyecisi) söyleyen arkadaş var yukarıda.Şimdi soruyorum.
    Bir Galatasaraylı takımı UEFA kupasını almışken dönüpte Fenerbahçeye yenildim diye hüzün tutar mı?
    Cevaplıyorum aklına bile gelmez.9 senedir Kadıköyde yenemiyoruz doğrudur.Ama bizim hedeflerimiz büyük amaç Kadıköy'De FB'yi yenmek değil(yenmek güzel olucaktır elbet.) amaç şampiyon olmak Avrupada başarı yakalamak.Fenerbahçe'nin de hedefi budur tabiki.Ama gelin görün ki(istisnalar var) Fenerbahçe'Li bazı arkadaşlar Kadıköyde Galatasaray'ı yendikleri için Galatasaray'dan çok büyük bir takım olduklarını söylüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Locke

quote:

quote:

Hemde BJKye karşı.

Helal olsun...

Hı hı evet.

Karşıt görüşlü insanları küçük düşürmek için alaycı konuşuyorsun ama kendi kendini küçük düşürdüğünün farkında değilsin. Adamın söyledikleri doğru çünkü. Yazık acıyorum sana 2 tane cümleyi yanyana getirip kendini savunmak yerine dalga geçerek konuşmayı tercih ediyorsun.

• 1.gökalp. galatasaraylı.
    2.fenerbahçe hala kayıpsız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökaLp.

quote:

Orijinalden alıntı: John Locke

quote:

quote:

Hemde BJKye karşı.

Helal olsun...

Hı hı evet.

Karşıt görüşlü insanları küçük düşürmek için alaycı konuşuyorsun ama kendi kendini küçük düşürdüğünün farkında değilsin. Adamın söyledikleri doğru çünkü. Yazık acıyorum sana 2 tane cümleyi yanyana getirip kendini savunmak yerine dalga geçerek konuşmayı tercih ediyorsun.

Uzun uzun cevap vermeye gerek duymadım çünkü. Dün maçı herkes izledi, pozisyonlar ortada, goller ortada, oynanan oyun ortada.

• Çoluk çocuk dolu forum,söyleyecek sözü yok gelip abuk subuk konuşup 2 kelime eder;"maçı herkes izledi"deyip kendi görüşünü millete mal ederler,başka biri de kalkıp; "8 atınca mı korkacaksınız "der sonra da milliyetçilikten bahseder,Panathinaikos'a karşı kendilerini desteklememizden bahsederler,desteklemeyeni vatan haini ilan ederler.
  • Benzer mesajı Beşiktaş bölümüne de yazmıştım ama yine yazayım konu kapansın.

Beşiktaş GS'yi eze eze oynadı bir yığın pozisyon falan buldu. GS, bjk kalesine sadece 3 kere gelebildi onda da çok uyduruk goller attı. Onun dışında GS'nin hiç pozisyonu yoktu zaten. Bırak pozisyonu bjk'nin yarı sahasına zor geldiler. Çünkü bjk müthiş presli atak oyunuyla GS'yi dağıtmıştı zaten. Haa bir de eyyamcı hakem hep GS'yi tuttu. Mesela Tabata M. Sarp'ın ayağını kırmaya teşebbüs etmişti ama sonuçta bir mucize olmuş ayağı kırılmamıştı. Yani niye Tabata'ya sarı kart veriyorsun ki? Eyyamcı GS'li hakem işte.
  • quote:

Galatasaraydan mı korkuyosun1-2 kolay takımı ve hakem+formsuzluk sayesinde Bjk yi yendiler diye korkmayın2-3 Hafta sonra kim kimden korkuyor göreceğiz.

Tarih; 12 Eylül 2009; 17:54:14

quote:

Gs nin şansı yok.Bjk yener.Maç sonu görüşürüz.Gs hep küçük takımları yendi ama şimdi karşısında Bjk var.Gs nin şansı yok.

Saygılar.

Komik bir durum gerçekten.

Neyse hadi bütün yaptığımız maçlar kolaydı ve hepsine 3er 4er 5er 6şar attık. Senin tuttuğun takım dünya devlerine karşı mükemmel oynayıp, 2şer, 3er, 4er attı galiba?

1-2 kolay takım dediğinde; Gaziantep, Ankaraspor ve Kayseri heralde?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.