Şimdi Ara

Ben koca bir ykığım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki gündür çalişmiyorum. İşin garibi başka bişeyde yapmıyom mal mal duvara bakıyom.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıkık olmanın farkındasın bravo

Arada bu tip durumlar olur kendine de ki içinden ben bugünde yatıyım ertesi gün şuna bakayım. Cidden çalışma hevesinin olmadığı günlerde zorlama kendini o gün dinlen. Yoksa hem dinleniyim hem çalışıyım dersen kaçan ağrır ne dinlenir ne de çalışabilirsin.

• Eleme (×)

• LoneFreak L kullanıcısına yanıt
    Kardeş lti kaldırılan konular dahil bitik

Apotemide maraton testlerinde total 4 boşum var.

ROP bitmek üzere çember analitiği hariç geoda eksiğim yok. Bitki hariç bütün biyo bitik kim kimi eliyor.

Yoruldum bıktım sadece bıktımm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B15AE3FD1 -- 7 Ekim 2018; 12:5:17 >
  • Hocam seviyen bu kadar iyiyse 1 hafta gibi bir ara ver. Sonrasinda tam gaz baslarsin. Bi hafta senden çok bir şey götürmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B15AE3FD1

Kardeş lti kaldırılan konular dahil bitik

Apotemide maraton testlerinde total 4 boşum var.

ROP bitmek üzere çember analitiği hariç geoda eksiğim yok. Bitki hariç bütün biyo bitik kim kimi eliyor.

Yoruldum bıktım sadece bıktımm
    Hızlı giden atın

• aga benim 12. sınıfım internet kafede ve kahvelerde geçti ders çalıştığım süre günlük en fazla 20-30 dk falandı ama yine de 24k yaptım ki bu benim hayatımın en kötü sınavıydı normal geçseydi belki 10k civarı yapabilirdim
    bunu neden anlattım peki sana?
    önemli olan çok çalışmak değil dersi derste anlamak ve bunu seri bi şekilde pekiştirmektir. verimli çalışmak her zaman en iyisidir ve bunu benim çalıştığım sürede bile başarabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapacağım ben bu yeğenimle
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bu durumlar sene içinde çok olur. Bende de oluyodu şahsen. Yapmak istediğin şeyleri yap. Ara ver bence, sonra tekrar tam gaz devam edersin.

• uchihagaeshi kullanıcısına yanıt
    9.sınıftan beri düzenli matematik geometri çalisiyorum hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B15AE3FD1 -- 7 Ekim 2018; 15:10:40 >
  • Neden neyi bekliyosun birinin hadi demesini mi?

Biksan nolacak sor bakalim kendine calismasan mezuna kalicaksin yine basa doneceksin karar senin sonra aglayinca geri gelmez bugunler ah ah anlamiyorum bu cocuklari ne bekliyosunuz ki su sene tek bi amacin var onu da cope atiyosunya aferin sana

• nıck yok N kullanıcısına yanıt
    Çok Güzel Moral Verdin Tebrik Ediyorum Seni Bu Şekilde Konuşarak Onun Azıcık Hevesi Varsa Onu da Paramparça Etmiş Olabilirsin Kendinle Gurur Duymalısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.