Şimdi Ara

Ben Fenerli Değilim (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
2
Favori
17.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

KOnu dün mü açılmış veya mağlubiyetle alakası mı var ? ben galip geldiğimiz maçlardan sonra da konuya yazıyordum. Sadece artık o kadar kötü duruma geldik ki tekrar konuyu yukarı taşıma ihtiyacı duydum. Kaldı ki mağlup olmasaydık da bu konu aklıma geldiğinde hatırlatacaktım.

o zaman pardon kardeş... Özür dilerim haklısın..

Hocam seni tebrik ediyorum özür dilemek büyük erdemdir helal olsun
  • Başkan sinirlenmiş
  • Okumadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen FENERli olma be kardes isteyen yok zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okudum ve her takım taraftarının senin mantığında olmasını isterim.

• Okumadim muhtemelen zaman kaybi

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Okumadim muhtemelen zaman kaybi

nefes alman kadar gereksiz yada
  • Ya Fenerliler arasında bir konuyu bile konuşamıyoruz ya. Rakip taraftarlar bu konu hakkında nasıl bir bilgiye sahip ki konuşuyorlar ? Hata bende yaşları max 17-18 olan kişilerin yorumlarını okuyup rahatsız oluyorum.
    Aziz Yıldırım sırf bunlara inat kalsın.
  • Ben de böyle düşünüyorum ama bir yandan da kafamı kurcalayan şey şu; futbol branşını bir kenara bırakın ve çerçeve çok geniş bir açıdan bakarsanız. Yani FENERBAHÇE ismine tümüyle bakarsanız futbol haricindeki bütün branşlarda Aziz Yıldırım sayesinde büyük yükselişimiz var ve hala devam ediyoruz. Futbol hariç neredeyse diğer branşların hepsinde her sene Avrupa'dayız, Avrupa'da kupalar alıyoruz, şampiyon oluyoruz vs... Ve bu söylediklerim 1-2 sene değil, Aziz Yıldırım'ın tüm bulunduğu 10-15 senelik dönem içerisinde ciddi bir yükseliş var, futbol hariç... Bizler ve sizler sadece futbolu gördüğümiz için böyle düşünüyorum. Ama sizler de haksız değilsiniz, bir şey diyemem. Aziz Yıldırım'ı şahsen artık sevmiyorum doğruya doğru ama futbol hariç yaptıklarını da şapkayı öne koyup düşünmek, tebrik etmek gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

Ben de böyle düşünüyorum ama bir yandan da kafamı kurcalayan şey şu; futbol branşını bir kenara bırakın ve çerçeve çok geniş bir açıdan bakarsanız. Yani FENERBAHÇE ismine tümüyle bakarsanız futbol haricindeki bütün branşlarda Aziz Yıldırım sayesinde büyük yükselişimiz var ve hala devam ediyoruz. Futbol hariç neredeyse diğer branşların hepsinde her sene Avrupa'dayız, Avrupa'da kupalar alıyoruz, şampiyon oluyoruz vs... Ve bu söylediklerim 1-2 sene değil, Aziz Yıldırım'ın tüm bulunduğu 10-15 senelik dönem içerisinde ciddi bir yükseliş var, futbol hariç... Bizler ve sizler sadece futbolu gördüğümiz için böyle düşünüyorum. Ama sizler de haksız değilsiniz, bir şey diyemem. Aziz Yıldırım'ı şahsen artık sevmiyorum doğruya doğru ama futbol hariç yaptıklarını da şapkayı öne koyup düşünmek, tebrik etmek gerekir.

Futbolda başarı yoksa fenerbahçe başarısızdır çoğu kişi böyle düşünür

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

vay arkadaş ya... fener ne ilk yenildi.. ne son olacak.. Alt tarafı ziraat tr kupasında finale çıkamadınız... Ha kulüpte 3 Temmuz süreci.. yapısal bozukluklar.. ay hegamonyası v.s....bunlar zaten yıllardır var.. Ama bu mağlubiyetle bir şeyler değişecekse bilemem.. bjk tek maçla lig dışında kaldı.. tık yok.. anlayın ne Kadar büyük kulüp olduğunuzu.. Siz olmazsanız bizim.. biz olmazsak sizin varlığınızın önemi tek başına inanın kalmıyor.. Zor durumda koca kulüp bırakılırmı yahu..?
    Geçmiş olsun

Ağa var ya o kadar bos adamsiniz ki , okuduğunu anlamayan ya da okumadan ezbere yorum yapan.şu bölümden sogutuyorsunuz. Niye böylesiniz anlamıyorum ki , dogustan mi yoksa cabalarinizla mi böyle oluyorsunuz?

• Spycho kullanıcısına yanıt
    Voleybolda başarı Mehmet Ali Aydınlar ile başladı. Basketbolda da Obradovic ile başladı.

Bu şubelere Yıldırım müdahalesi olmadığı için başarılılar. Çünkü bu konuda bir Yıldırım çok müdahalede bulunmuyor. Ama futbol onun kalesi. orayı elinin altından çekmiyor ve hali ortada.
  • BJK kullanıcısına yanıt

www.dahaonceverilmisti.com.tr

• Geleneksel "Ben Fenerli Değilim" İtiraf Töreninin 2016 yılı etkinliğine hoşgeldiniz.

Katılımcı ve itirafçı sayısı her geçen yıl artıyor
  • Aziz Yıldırımın itiraf konusu herhal diye geldim ama eski bir konuymuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Denizcan-

Geleneksel "Ben Fenerli Değilim" İtiraf Töreninin 2016 yılı etkinliğine hoşgeldiniz.

Katılımcı ve itirafçı sayısı her geçen yıl artıyor

Fanatik değilize evrilicez aziz kaldıkça

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konuyu uplamakta fayda var.Görün şu Aziz'i babalari gibi koruyanları.Şimdinin 1 numarali Aziz düşmanları oldu kaypak herifler,utanmadan millete Azizci diyorlar bir de

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.