Şimdi Ara

Ben Fenerli Değilim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
2
Favori
16.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans


    Bu ülkede ki fenerbahçeyi tutmayan insanlar sizin bahsettiğiniz konudan dolayı fenerbahçeyi sevmiyolar, kişilerin hırsı kulüp başarısının önüne geçtiği için o takıma öyle bakılıyor, ama sizin de bahsettiğiniz gibi kulüplerin başarısını lekeleyecek herhangi bir yönetim olmadığı sürece, ben şahsen söylüyorum fenerbahçeye de sempati duyarım galatasaraya da trabzona da bursaya da öncelikle avrupa kupalarında olmak üzere tabi. Her neyse bu ülkede ki bu durumdan rahatsız olan insanlar işte bu nedenlerle fenerbahçeye antipatiyle yaklaşıyor. Bunlar olmasa gs lisi de fenere destek verir bjk liside... Bjk naptı aklanında gelin dedi.. her neyse bu konu uzar gider.
  • fanatik fenerbahçeliyim. ben de artık hiç olmazsa fenerbahçelilerin yarısının fenerbahçeden çok aziz yıldırım'a aşık olduğunu düşünüyorum.
    aziz yıldırım'a bir antipatim yoktu ama zico yu kovması her zaman zoruma gitmiştir. ondan sonra gelen tüm teknik direktörler rezaletti.
    aykut kocaman'ı da görüyoruz. resmen taktik özürlü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

    Kimisi bu yazacaklarımdan sonra beni "Sen de Fenerlimisin?" diye yargılayacak ama varsın yargılasınlar. Çoluk çocukla sidik yarıştıracak, kendimi birilerine beğendirecek değilim. Şu foruma 8 seneden fazla süredir yazıyorum. Her bölümden onlarca kişiyle arkadaşlığım hatta dostluğum mevcut. Onlar benim nasıl birisi olduğumu biliyor, bu da benim için kâfi zaten.

    Söyleyeceklerime gelirsek;

    Bazılarınız bunlara acaip sinirlenecek belki, hatta Fenerli'lerin çoğu sevmeyecek, küfredecek, sövecek, tersleyecek hatta dışlayacak ama umrumda değil. Ben fenerbahçeliliği televizyondan değil Kadıköy'ün suyundan aldım. Milletin imrenerek baktığı yerlere daha çocuk yaşımda girdim ben. Ben doğma büyüme Fenerbahçeliyim. Gözlerimi açtığımda ilk gördüğüm tabela Kadıköy dü. o yüzden kimseye dert anlatacak da değilim. Sadece aylardır süre gelen bazı şeyler ve düşündüklerimi söylemek istiyorum o kadar.

    Öncelikle herkesin büyük dikkatle takip ettiği 3 Temmuz'dan beri süregelen şike sürecinde beni hep yanlış anlayan taraftarlardan tekrardan özür diliyorum çünkü bu yazdıklarımı da düzgün anlayacaklarını sanmıyorum. Ben kulübün renklerine gönül verdim arkadaş. Ben birine saldırırken Sarı-Lacivert aşkına saldırdım. Laflarımı söylerken çubukluya sarılıp söyledim. Ben uyurken bayrağıma sarıldım armama bakarak uyudum. Kimisi gibi sadece tribünde sağa sola küfredip, ağzımdan salyalar saçarak gönül vermedim. Sporun ahlak ve saygı çerçevesinde sevdim Feneri ve ona gönül verdim. Ben başarılı olduğu için gönül vermedim Fenere. Gökyüzüne baktığımda Sarı ile Laciverti bir arada gördüğüm için sevdim. Ben Kadıköy e her gittiğimde , o taraftan her geçtiğimde gördüğüm stadda sevdim Feneri. Sağa sola saldırmadan, millete iftira atmadan. Ben futbolunu sevdim, savaşını sevdim, herşeyden önce ben kendisini sevdim kulübün. Branşlarını ayırmadan, yöneticisine bakmadan. Sahip çıktım takımıma. Aykut demedim, Oğuz demedim, Rıdvan demedim. Uche, Hogh, Okocha demedim. Ben hiçbirini ismi yüzünden sevmedim. Ben sahaya koydukları futboldan gurur duyduğum için, Sarı- Lacivertime gönül verdikleri için sevdim. Ben isimlerin peşinden koşmadım bugüne kadar. Başarıyı isimlerin değil değerlerin getirdiğine inandım. Başarısızlığı ise ahmaklığın, egonun ve tatmin edilemeyen hırsın getirdiğine. Zarar çekmesin istedim kulübüm. En kötü zamanında yine giydim formamı taktım atkımı, yine bağırdım avazım çıktığı kadar Kanarya! diye.
    Peki sizler ne yaptınız? Bu şanlı şerefli kulübü hiç düşünmeden, hırsı, egosu ve düşünmeksizin söylediği sözleri yerine getirebilmek için katakulleye girmekten çekinmeyen kişilerin, Kulübün adını farklı yerlerde kullanmaya çalışan şahısların peşinden koştunuz. O ne derse onu yaptınız, O üzülürse üzüldünüz, sevinirse sevindiniz.
    En büyük başarısını aldığında kovduğu teknik direktöre sahip çıkmadınız, ama o başarılıydı demediniz yine o isimi savundunuz. Sonuç ne oldu? tam bir yıldır üstümüze atılan leke, karşımızda bir çete ve sizin hala akıllanmadan savunduğunuz hakkında 9 maçta teşvik ve şikeden yargılanan, yönetime soktuğu adamların ceza aldığı, verdiği sözleri kimi zaman tutmayan bir adamın peşindesiniz. Ve siz "kulübe gönül veriyoruz. o bizim başkanımız" diyip peşinde koşuyorsunuz. O kadar adam geçti kulüpten, o kadar transfer yapıldı. O kadar sevdiğiniz adamlar kovalanarak gönderildi bu takımdan. Onlara niye ses çıkarmadınız? Ben söyleyeyim. Siz renklere, kulübe gönül verdim diyip kandırıyorsunuz. Şuan Aziz Yıldırım " yürüyün " dese hepiniz çıkıp yürüyüş yapacaksınız. Ama ben Temmuz başına kadar Fenerbahçeye karşı yapılan haksızlıklarda çoğunuzu göremedim Caddelerde.
    Siz Aziz ci oldunuz çıktınız. Sizleri bu hale getiren, Türkiye'nin Dünya'nın gözünde şikeci yapan adamın peşinden koşuyorsunuz.

    Siz tavsiyem biraz düşünün. 3 yöneticimiz şikeden suçlanıyor. 2 si yaptığı için cezalandırıldı bir tanesi için 39 yıl hapis isteniyor. Diğer takımlar beni gram ilgilendirmez. Sadece şunu düşünün. Küme düşürüldüğünde meydana çıkıp " Fenerliyim " mi diyeceksiniz yoksa " Başkanımızı götürüyorlar " mı? Sizin şuan bile aklınızdaki ilk düşünce "başkanı bitirme meselesi" iken ben " fenerbahçe içeriden çökertiliyor" oluyor. Sanırım farklı camdan bakıyoruz.




    Düşündüklerime katılın veya katılmayın umrumda değil. Emre gittiğinde bir pislikten kurtulduk dedim. Sırada Aziz Yıldırım var. Ondan da kurtulursak eğer bu takım çok güzel günlere ulaşıp başarılı olacaktır.

    Adam hapis yatsın ölsün gebersin demiyorum. Yönetimden düşürülsün benim için kâfidir.


    Şimdi istediğiniz kadar çemkirin, dışlayın. Sizin duanızla doğmadım bedduanızla öleyim. Siz dediniz diye Fenerli olmadım ben. Anne sütünden sonra Kadıköyün suyunu içtim ben.

    Yazdıklarının tamamına yakınında haklısın.Küçük detaylar haricinde aynı fikirdeyiz.Bu ülkede babasından çok Aziz Yıldırım'ı seven insanlar var.Aziz Yıldırım'ın bizi tamamen müşteri olarak gördüğünü hala anlamadılar ve büyük ihtimalle de anlamayacaklar.Biz taraftar olarak Aziz Yıldırım'ın gözünde sadece müşteriyiz. Ona göre Taraftar = $




  • Piêr Dé Sans Üstad,karışmayayım diyorum ama kimi kendi renktaşlarının senin düşüncelerini ifade etme özgürlüğüne gösterdiği hazımsızlığı kabul edemiyorum.
    Kadıköy'ün çocuğu olduğunu söylüyorsun.Ben'de Trabzon'un çocuğuyum.Gelecek sezon avni akerde fener'le yapacağımız ilk maç'a davet ediyorum seni.Gel misafirim ol.Trabzon'u gezdireyim sana yöresel yemeklerimizden yeriz.Birlikte avni akerde ts-fb maçını izleriz.Samimiyetle söylüyorum.Gel misafirim ol.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cryingwolf

    fenerlilerle hiçbir şey konuşulmaz arkadaş bu kadar mı tek taraflı konuşulur? hes ihalesiymiş vs geçiniz. sizin cas'ı kaybedeğiniz gün gibi açıktı. maa bile çıkıp fener kazansın ben cebimden öderim diye açıklama yaptı. kaybedildikten sonra uefa sizi hepten kazığa oturtacaktı.
    nihat özdemir değil miydi 58. madde değişmeli diyen, daha sonra kuruldan evvel 58 kesinlikle değiştirilmemeli diye açıklama yapıp kurulda hayır oyu atan. peki 58 değiştirildikten sonra ts, gs, bursa tepki verirken fener neredeydi? madem sözlerinin arkalarındalar neden bir açıklama yapılmadı. yok efendim şike olsun 1 alt lige düşürürüm. daha ne şikesi olcak? bu kadar yüzsüzlük mü olur? sayfalarca tape var, tarlalar sürülüyormuş, neymiş efendim kurban kesmekmiş. çocuklar inanmaz buna. al aşağıdaki videoya bakarak bile şike var dersin. ama sahaya yansıma diye saçma sapan bir şey çıkardılar. neymiş efendim sahaya yansımamış. ama yöneticiler ve 2 futbolcu yansımadığından dolayı ceza almış. ayrıca nasıl yansımamış 17maçta 16 galibiyet hangi üst düzey ligte görülmüş? 1 tane örnek göster bana. tamam şike yok, aziz haklı dicem.

    http://www.youtube.com/watch?v=Z0sJnbfqHKg

    18. Hafta 22 Ocak 2011 Medical Park Antalyaspor 0 – 1 Fenerbahçe
    19. Hafta 30 Ocak 2011 Fenerbahçe 2 – 0 Trabzonspor
    20. Hafta 5 Şubat 2011 Manisaspor 1 – 3 Fenerbahçe
    21. Hafta 14 Şubat 2011 Fenerbahçe 2 – 0 Kayserispor
    22. Hafta 20 Şubat 2011 Beşiktaş 2 – 4 Fenerbahçe
    23. Hafta 26 Şubat 2011 Fenerbahçe 2 – 0 Kasımpaşa
    24. Hafta 7 Mart 2011 Gençlerbirliği 2 – 4 Fenerbahçe
    25. Hafta 13 Mart 2011 Fenerbahçe 2 – 0 Konyaspor İstanbul
    26. Hafta 18 Mart 2011 Galatasaray 1 – 2 Fenerbahçe
    27. Hafta 3 Nisan 2011 Fenerbahçe 0 – 0 Bursaspor İstanbul
    28. Hafta 9 Nisan 2011 Eskişehirspor 1 – 3 Fenerbahçe
    29. Hafta 16 Nisan 2011 Fenerbahçe 1 – 0 Gaziantepspor
    30. Hafta 24 Nisan 2011 Bucaspor 3 – 5 Fenerbahçe
    31. Hafta 1 Mayıs 2011 Fenerbahçe 2 – 0 İstanbul B.B.
    32. Hafta 8 Mayıs 2011 Kardemir Karabükspor 0 - 1 Fenerbahçe
    33. Hafta 15 Mayıs 2011 Fenerbahçe 6 – 0 MKE Ankaragücü
    34. Hafta 22 Mayıs 2011 Sivasspor 3 - 4 Fenerbahçe




    Sen kendi sahanda 2 tane yemişsin birde kalkıp diğer takımları yenmiş olmamıza laf ediyorsun, yenseydiniz sizidemi satın aldık?

    Takımın puan alamamış dediğine bak :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: stormeagle2

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cole Phelps


    quote:

    Orijinalden alıntı: stormeagle2

    Ya empati kurmaya çalışıyorum, başarılı olamıyorum. Bir FB'li arkadaşımız yardımcı olursa sevinirim.

    Şimdi Temmuz ayında bir operasyon ile emniyet harekete geçerek takipda olan bazı kişiler için harekete geçti.
    Türk emniyetinin topladığı bazı deliller, tapeler, görüntüler eksik, uydurmaca, montaj, komplo.
    Bu delilleri inceleyen, bir araya getiren, ifade alan savcı objektif değil, satın alınmış cemaatin adamı.
    Basın-yayın organı yine aynı şekilde FB düşmanı, satın alınmış cemaatci birlikler.
    Hakim henüz belli değil, FB suçlu çıkarsa muhtemelen FB yöneticileri hakimlerinde FB düşmanı, cemaat üyesi olduğunu beyan edip taraftarı bu şekilde yönlendirecek.

    Yani şimdi bakıyorum bütün herkes yanlış T.C yanlış, Aziz Yıldırım ve ekibi doğru. Bu mu yani ? Hiç mi yanlışı yok, her şey düzmece mi ? Bunamı inanalım ?

    1-Bu 6222 yasasi nisanda cikti ve bunda da oncu Aziz Yildirim ve Sekip Mosturogluydu.Peki bu dinlemeler taa ocak subatta basladi.Yasadan haberdar miydi polis yoksa?Bu bile kurgunun anlasilmasi icin yeterlidir.

    2-Emniyet haddine olmadan 19 macta sike tesvik var dedi sonra ne oldu da 13 maca indi?6 mac buhar mi oldu?Yoksa bu alti macin ucu birilerine mi dokunuyordu mesela basbakana yakin Goksel Gumusdag gibi Melih Gokcek gibi?Yetmedi mi?

    3-Cemaatin butun yayin organlari 3 temmuzdan beri hicbir karar hukmu verilmeden her gun FB ve Aziz baskan aleyhinde yayinlar yapmadi mi?Sonra bu cemaat isi dillendiginde taa okyanus otesinden bildiri ystune bildiri, eski FB yoneticileriyle roportajlar ile kendilerini aklamaya calismadilar mi?Bu da mi yetmedi?

    4-Olmayan mini cooper, olmayan ici para dolu canta, olmayan kiz kardes, olmayan emenikenin para sayma goruntusu, aziz yildirima ait olmayan silahlar...ustune iddianameseki sayisiz carpiklik, hayal urunu iddialar tek tek yazilamayacak kadar coklar dileyen arastirir gorur ama sizden bu beklenmez.Yine mi yetmedi?

    5-Ne bir suc ustu ne bir ele gecirilen para.Butun banka hesaplari, para akisi tertemiz.Bunlar bir yana operasyonun secim sonrasi yapilmasi.Bu neyin korkusuydu?Bir dahaki secime unutulacak mi saniliyor?Bu da mi yetmedi?

    6-Mahkemese manisa, sivas baskanlari taden tesvik aldik, umit karan FBnin sampiyonlugunu istemedim beyanlarina karsilik FB aleyhinde en ufak bir itirafin en ufak bir seyin olmamasi.Bu da mi yetmedi?Bu da yetmediyse sizin aciniz baska

    Ama şimdi sen bütün olayları böyle böyle diye açıklamıssın. Ben sonucu merak ediyorum.

    Yani yukarda saydığın maddelerden Türk polisi olay kurgulamış,
    Cemaatin yayın organlarından kastettiğin içlerinde Doğan yayın kuruluşununda olduğu bir medyanın satılmışlığından bahsetmişsin,

    Yani bütün bunları yapan Türkiye Cumhuriyeti ? Yada cemaat her neyse. Ve bu adamlar koskoca bir devletin hukuk sistemini ve emniyet teşkilatını ele geçirebilecek kadar güçlü (dünyada öle bir güç yok) ama bu kadar güçlü olan kişiler FB yi bitirmek için bu tip saçma sapan yollara baş vuruyor ?
    FB'nin yurt dışından her gün yüzlerce konteyner'ı geliyor. Bir tanesinin içine uyuşturucu madde at, al sana aziz bitti gitti içerde.

    Kanada'da mı yaşıyorsun hocam?

    Bırak Fenerbahçe soruşturmasını...
    Ülkdende geçen diğer soruşturmalara bak. Bir aratsana 11.cd'yi google'dan...

    Empati kurmanız için önce taraf olmayı bırakmalısın...Beyninin çeperleri çatlasa da aksi taktirde empati falan kuramazsın.

    Evet bizler hayalperest insanlarız...
    Aziz Yıldırm diye bir şikecinin peşine takıldık gidiyoruz.
    Bunu yapmak için tüm değer yargılarımızla birlikte aklımızı da peynir ekmekle yememiz gerekiyordu..yedik...

    Zaten neler olup bittiğini zamanında çözebilseydik belki de sıra spora gelmeden herşey çözülürdü.

    ama sana empati kurulası birşey daha söyliim.Sen kendini bir polis yap bu gece...

    İçinde para olduğuna inandığın (hatta eminsin) bir çanta var...Neden suçüstü yapmıyorsun...
    Ankara'ya bir para yola çıkıyor.Bldiğini iddia ediyorsun , neden kime verildiğini kaç para verildiğini ve ne kadar döndüğünü söylüyemiyorsun da o parayı aha dönerken yakaladık diyorsun.Paranın yolculuğa çıktığını iddia ettiğn tarihten 10 gün sonra.. ee geceli gündüzlü uyumadın da birader 10 gün niye armut topladın?


    Aziz Yıldırım'ın ve diğer sanıkların ifadesini okuyan bu forumda yok...Olsa zaten empati kurmana gerek olmaz.

    İddianameyi de okuyan yoktur ya , diyelim okudun oradan bir soru sorayım sana...

    Savcı diyor ki İlhan Ekşioğlu , şu kadar parayı kulüpten aldı.
    Kime dağıttığüını tespit edemedim ama o paralarıın şikede kullanıldığını tahmin ediyorum , dedi(iddianmeyi okuduysan savcımız maalesef çok sık tahmin de bulunmuş)
    Paraların çıkış tarihini de kulüp defterlerinden aldığını ve izini bulamadığını iddia etti( yine iddia , kesinlik yok yani)

    Aziz Yıldırım , işte o paraların makbuzları..
    İşte dekontları
    İşte çıkış tarihleri ve işte muhasebe kayıtları dedi...

    MASAK (google'dan sonra aratırsın) inceledi kulübü...
    250 sayfalık rapor hazırladı.
    tek kuruş...bak tek kuruş diyorum , bazıları var 1.milyonu bulamıyor da kur farkı o diyor...neyse dağıtmayalım konuyu

    Savcı o para akışına göre kaç bağlamış biliyor musun?O maçlarda hangi tapeyi kaç defa diğer maçlar için de kullanmış biliyor musun?

    Sen bilmiyorsun , ama ben okudum biliyorum.Okuduğumu anlamak için MEPATİ'ye mi ihtiyaç var yoksa normal bir zeka (okuduğunu anlayan) neyin ne olduğunu idrak edebilir mi?

    Uzattık yine..
    Kendinizi bizim yerimize koymayın..
    Okuyun.Öğrenin.
    Zaten binbir süslü cümleler kuramnıza gerek kalmaz.Samimi söylüyorum.

    Sen Aziz yıldırm'ın savunmasını oku..Açıklanamayab kaç maç var bir çıkar? Sonra yine konuşalım dostum oke?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yyusa

    quote:

    Orijinalden alıntı: cryingwolf

    fenerlilerle hiçbir şey konuşulmaz arkadaş bu kadar mı tek taraflı konuşulur? hes ihalesiymiş vs geçiniz. sizin cas'ı kaybedeğiniz gün gibi açıktı. maa bile çıkıp fener kazansın ben cebimden öderim diye açıklama yaptı. kaybedildikten sonra uefa sizi hepten kazığa oturtacaktı.
    nihat özdemir değil miydi 58. madde değişmeli diyen, daha sonra kuruldan evvel 58 kesinlikle değiştirilmemeli diye açıklama yapıp kurulda hayır oyu atan. peki 58 değiştirildikten sonra ts, gs, bursa tepki verirken fener neredeydi? madem sözlerinin arkalarındalar neden bir açıklama yapılmadı. yok efendim şike olsun 1 alt lige düşürürüm. daha ne şikesi olcak? bu kadar yüzsüzlük mü olur? sayfalarca tape var, tarlalar sürülüyormuş, neymiş efendim kurban kesmekmiş. çocuklar inanmaz buna. al aşağıdaki videoya bakarak bile şike var dersin. ama sahaya yansıma diye saçma sapan bir şey çıkardılar. neymiş efendim sahaya yansımamış. ama yöneticiler ve 2 futbolcu yansımadığından dolayı ceza almış. ayrıca nasıl yansımamış 17maçta 16 galibiyet hangi üst düzey ligte görülmüş? 1 tane örnek göster bana. tamam şike yok, aziz haklı dicem.

    http://www.youtube.com/watch?v=Z0sJnbfqHKg

    18. Hafta 22 Ocak 2011 Medical Park Antalyaspor 0 – 1 Fenerbahçe
    19. Hafta 30 Ocak 2011 Fenerbahçe 2 – 0 Trabzonspor
    20. Hafta 5 Şubat 2011 Manisaspor 1 – 3 Fenerbahçe
    21. Hafta 14 Şubat 2011 Fenerbahçe 2 – 0 Kayserispor
    22. Hafta 20 Şubat 2011 Beşiktaş 2 – 4 Fenerbahçe
    23. Hafta 26 Şubat 2011 Fenerbahçe 2 – 0 Kasımpaşa
    24. Hafta 7 Mart 2011 Gençlerbirliği 2 – 4 Fenerbahçe
    25. Hafta 13 Mart 2011 Fenerbahçe 2 – 0 Konyaspor İstanbul
    26. Hafta 18 Mart 2011 Galatasaray 1 – 2 Fenerbahçe
    27. Hafta 3 Nisan 2011 Fenerbahçe 0 – 0 Bursaspor İstanbul
    28. Hafta 9 Nisan 2011 Eskişehirspor 1 – 3 Fenerbahçe
    29. Hafta 16 Nisan 2011 Fenerbahçe 1 – 0 Gaziantepspor
    30. Hafta 24 Nisan 2011 Bucaspor 3 – 5 Fenerbahçe
    31. Hafta 1 Mayıs 2011 Fenerbahçe 2 – 0 İstanbul B.B.
    32. Hafta 8 Mayıs 2011 Kardemir Karabükspor 0 - 1 Fenerbahçe
    33. Hafta 15 Mayıs 2011 Fenerbahçe 6 – 0 MKE Ankaragücü
    34. Hafta 22 Mayıs 2011 Sivasspor 3 - 4 Fenerbahçe




    Sen kendi sahanda 2 tane yemişsin birde kalkıp diğer takımları yenmiş olmamıza laf ediyorsun, yenseydiniz sizidemi satın aldık?

    Takımın puan alamamış dediğine bak :)



    Daha o Kazım'da konuşacak..
    Samet Güzel ile Kazım Kazım'ın telefon tapelerini de elbet o gazeteler yazacak...

    Yenileceğiz Trabzon'a kim dedi?
    O maçta klim kırmızı kart gördü?
    GS'a Kazım'ı kim acele gönderin dedi.
    Olypiakos Kazım'ın ücretini ödüyor mu yoksa KAzım'ın parası hala GS tarafından mı ödeniyordu?

    Bunlar da ortaya çıkacak.Medya adam olduğunda bunlar da yazacak gazetelerde




  • Ben de Aziz Yıldırım karşıtı bir fenerbahceliyim. Bunu hiç gizlemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: antikitos

    quote:

    Orijinalden alıntı: stormeagle2

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cole Phelps


    quote:

    Orijinalden alıntı: stormeagle2

    Ya empati kurmaya çalışıyorum, başarılı olamıyorum. Bir FB'li arkadaşımız yardımcı olursa sevinirim.

    Şimdi Temmuz ayında bir operasyon ile emniyet harekete geçerek takipda olan bazı kişiler için harekete geçti.
    Türk emniyetinin topladığı bazı deliller, tapeler, görüntüler eksik, uydurmaca, montaj, komplo.
    Bu delilleri inceleyen, bir araya getiren, ifade alan savcı objektif değil, satın alınmış cemaatin adamı.
    Basın-yayın organı yine aynı şekilde FB düşmanı, satın alınmış cemaatci birlikler.
    Hakim henüz belli değil, FB suçlu çıkarsa muhtemelen FB yöneticileri hakimlerinde FB düşmanı, cemaat üyesi olduğunu beyan edip taraftarı bu şekilde yönlendirecek.

    Yani şimdi bakıyorum bütün herkes yanlış T.C yanlış, Aziz Yıldırım ve ekibi doğru. Bu mu yani ? Hiç mi yanlışı yok, her şey düzmece mi ? Bunamı inanalım ?

    1-Bu 6222 yasasi nisanda cikti ve bunda da oncu Aziz Yildirim ve Sekip Mosturogluydu.Peki bu dinlemeler taa ocak subatta basladi.Yasadan haberdar miydi polis yoksa?Bu bile kurgunun anlasilmasi icin yeterlidir.

    2-Emniyet haddine olmadan 19 macta sike tesvik var dedi sonra ne oldu da 13 maca indi?6 mac buhar mi oldu?Yoksa bu alti macin ucu birilerine mi dokunuyordu mesela basbakana yakin Goksel Gumusdag gibi Melih Gokcek gibi?Yetmedi mi?

    3-Cemaatin butun yayin organlari 3 temmuzdan beri hicbir karar hukmu verilmeden her gun FB ve Aziz baskan aleyhinde yayinlar yapmadi mi?Sonra bu cemaat isi dillendiginde taa okyanus otesinden bildiri ystune bildiri, eski FB yoneticileriyle roportajlar ile kendilerini aklamaya calismadilar mi?Bu da mi yetmedi?

    4-Olmayan mini cooper, olmayan ici para dolu canta, olmayan kiz kardes, olmayan emenikenin para sayma goruntusu, aziz yildirima ait olmayan silahlar...ustune iddianameseki sayisiz carpiklik, hayal urunu iddialar tek tek yazilamayacak kadar coklar dileyen arastirir gorur ama sizden bu beklenmez.Yine mi yetmedi?

    5-Ne bir suc ustu ne bir ele gecirilen para.Butun banka hesaplari, para akisi tertemiz.Bunlar bir yana operasyonun secim sonrasi yapilmasi.Bu neyin korkusuydu?Bir dahaki secime unutulacak mi saniliyor?Bu da mi yetmedi?

    6-Mahkemese manisa, sivas baskanlari taden tesvik aldik, umit karan FBnin sampiyonlugunu istemedim beyanlarina karsilik FB aleyhinde en ufak bir itirafin en ufak bir seyin olmamasi.Bu da mi yetmedi?Bu da yetmediyse sizin aciniz baska

    Ama şimdi sen bütün olayları böyle böyle diye açıklamıssın. Ben sonucu merak ediyorum.

    Yani yukarda saydığın maddelerden Türk polisi olay kurgulamış,
    Cemaatin yayın organlarından kastettiğin içlerinde Doğan yayın kuruluşununda olduğu bir medyanın satılmışlığından bahsetmişsin,

    Yani bütün bunları yapan Türkiye Cumhuriyeti ? Yada cemaat her neyse. Ve bu adamlar koskoca bir devletin hukuk sistemini ve emniyet teşkilatını ele geçirebilecek kadar güçlü (dünyada öle bir güç yok) ama bu kadar güçlü olan kişiler FB yi bitirmek için bu tip saçma sapan yollara baş vuruyor ?
    FB'nin yurt dışından her gün yüzlerce konteyner'ı geliyor. Bir tanesinin içine uyuşturucu madde at, al sana aziz bitti gitti içerde.

    Kanada'da mı yaşıyorsun hocam?

    Bırak Fenerbahçe soruşturmasını...
    Ülkdende geçen diğer soruşturmalara bak. Bir aratsana 11.cd'yi google'dan...

    Empati kurmanız için önce taraf olmayı bırakmalısın...Beyninin çeperleri çatlasa da aksi taktirde empati falan kuramazsın.

    Evet bizler hayalperest insanlarız...
    Aziz Yıldırm diye bir şikecinin peşine takıldık gidiyoruz.
    Bunu yapmak için tüm değer yargılarımızla birlikte aklımızı da peynir ekmekle yememiz gerekiyordu..yedik...

    Zaten neler olup bittiğini zamanında çözebilseydik belki de sıra spora gelmeden herşey çözülürdü.

    ama sana empati kurulası birşey daha söyliim.Sen kendini bir polis yap bu gece...

    İçinde para olduğuna inandığın (hatta eminsin) bir çanta var...Neden suçüstü yapmıyorsun...
    Ankara'ya bir para yola çıkıyor.Bldiğini iddia ediyorsun , neden kime verildiğini kaç para verildiğini ve ne kadar döndüğünü söylüyemiyorsun da o parayı aha dönerken yakaladık diyorsun.Paranın yolculuğa çıktığını iddia ettiğn tarihten 10 gün sonra.. ee geceli gündüzlü uyumadın da birader 10 gün niye armut topladın?


    Aziz Yıldırım'ın ve diğer sanıkların ifadesini okuyan bu forumda yok...Olsa zaten empati kurmana gerek olmaz.

    İddianameyi de okuyan yoktur ya , diyelim okudun oradan bir soru sorayım sana...

    Savcı diyor ki İlhan Ekşioğlu , şu kadar parayı kulüpten aldı.
    Kime dağıttığüını tespit edemedim ama o paralarıın şikede kullanıldığını tahmin ediyorum , dedi(iddianmeyi okuduysan savcımız maalesef çok sık tahmin de bulunmuş)
    Paraların çıkış tarihini de kulüp defterlerinden aldığını ve izini bulamadığını iddia etti( yine iddia , kesinlik yok yani)

    Aziz Yıldırım , işte o paraların makbuzları..
    İşte dekontları
    İşte çıkış tarihleri ve işte muhasebe kayıtları dedi...

    MASAK (google'dan sonra aratırsın) inceledi kulübü...
    250 sayfalık rapor hazırladı.
    tek kuruş...bak tek kuruş diyorum , bazıları var 1.milyonu bulamıyor da kur farkı o diyor...neyse dağıtmayalım konuyu

    Savcı o para akışına göre kaç bağlamış biliyor musun?O maçlarda hangi tapeyi kaç defa diğer maçlar için de kullanmış biliyor musun?

    Sen bilmiyorsun , ama ben okudum biliyorum.Okuduğumu anlamak için MEPATİ'ye mi ihtiyaç var yoksa normal bir zeka (okuduğunu anlayan) neyin ne olduğunu idrak edebilir mi?

    Uzattık yine..
    Kendinizi bizim yerimize koymayın..
    Okuyun.Öğrenin.
    Zaten binbir süslü cümleler kuramnıza gerek kalmaz.Samimi söylüyorum.

    Sen Aziz yıldırm'ın savunmasını oku..Açıklanamayab kaç maç var bir çıkar? Sonra yine konuşalım dostum oke?



    Tamam başkan. Tüm dünya aptal, siz akıllısınız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: stormeagle2

    quote:

    Orijinalden alıntı: antikitos

    quote:

    Orijinalden alıntı: stormeagle2

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cole Phelps


    quote:

    Orijinalden alıntı: stormeagle2

    Ya empati kurmaya çalışıyorum, başarılı olamıyorum. Bir FB'li arkadaşımız yardımcı olursa sevinirim.

    Şimdi Temmuz ayında bir operasyon ile emniyet harekete geçerek takipda olan bazı kişiler için harekete geçti.
    Türk emniyetinin topladığı bazı deliller, tapeler, görüntüler eksik, uydurmaca, montaj, komplo.
    Bu delilleri inceleyen, bir araya getiren, ifade alan savcı objektif değil, satın alınmış cemaatin adamı.
    Basın-yayın organı yine aynı şekilde FB düşmanı, satın alınmış cemaatci birlikler.
    Hakim henüz belli değil, FB suçlu çıkarsa muhtemelen FB yöneticileri hakimlerinde FB düşmanı, cemaat üyesi olduğunu beyan edip taraftarı bu şekilde yönlendirecek.

    Yani şimdi bakıyorum bütün herkes yanlış T.C yanlış, Aziz Yıldırım ve ekibi doğru. Bu mu yani ? Hiç mi yanlışı yok, her şey düzmece mi ? Bunamı inanalım ?

    1-Bu 6222 yasasi nisanda cikti ve bunda da oncu Aziz Yildirim ve Sekip Mosturogluydu.Peki bu dinlemeler taa ocak subatta basladi.Yasadan haberdar miydi polis yoksa?Bu bile kurgunun anlasilmasi icin yeterlidir.

    2-Emniyet haddine olmadan 19 macta sike tesvik var dedi sonra ne oldu da 13 maca indi?6 mac buhar mi oldu?Yoksa bu alti macin ucu birilerine mi dokunuyordu mesela basbakana yakin Goksel Gumusdag gibi Melih Gokcek gibi?Yetmedi mi?

    3-Cemaatin butun yayin organlari 3 temmuzdan beri hicbir karar hukmu verilmeden her gun FB ve Aziz baskan aleyhinde yayinlar yapmadi mi?Sonra bu cemaat isi dillendiginde taa okyanus otesinden bildiri ystune bildiri, eski FB yoneticileriyle roportajlar ile kendilerini aklamaya calismadilar mi?Bu da mi yetmedi?

    4-Olmayan mini cooper, olmayan ici para dolu canta, olmayan kiz kardes, olmayan emenikenin para sayma goruntusu, aziz yildirima ait olmayan silahlar...ustune iddianameseki sayisiz carpiklik, hayal urunu iddialar tek tek yazilamayacak kadar coklar dileyen arastirir gorur ama sizden bu beklenmez.Yine mi yetmedi?

    5-Ne bir suc ustu ne bir ele gecirilen para.Butun banka hesaplari, para akisi tertemiz.Bunlar bir yana operasyonun secim sonrasi yapilmasi.Bu neyin korkusuydu?Bir dahaki secime unutulacak mi saniliyor?Bu da mi yetmedi?

    6-Mahkemese manisa, sivas baskanlari taden tesvik aldik, umit karan FBnin sampiyonlugunu istemedim beyanlarina karsilik FB aleyhinde en ufak bir itirafin en ufak bir seyin olmamasi.Bu da mi yetmedi?Bu da yetmediyse sizin aciniz baska

    Ama şimdi sen bütün olayları böyle böyle diye açıklamıssın. Ben sonucu merak ediyorum.

    Yani yukarda saydığın maddelerden Türk polisi olay kurgulamış,
    Cemaatin yayın organlarından kastettiğin içlerinde Doğan yayın kuruluşununda olduğu bir medyanın satılmışlığından bahsetmişsin,

    Yani bütün bunları yapan Türkiye Cumhuriyeti ? Yada cemaat her neyse. Ve bu adamlar koskoca bir devletin hukuk sistemini ve emniyet teşkilatını ele geçirebilecek kadar güçlü (dünyada öle bir güç yok) ama bu kadar güçlü olan kişiler FB yi bitirmek için bu tip saçma sapan yollara baş vuruyor ?
    FB'nin yurt dışından her gün yüzlerce konteyner'ı geliyor. Bir tanesinin içine uyuşturucu madde at, al sana aziz bitti gitti içerde.

    Kanada'da mı yaşıyorsun hocam?

    Bırak Fenerbahçe soruşturmasını...
    Ülkdende geçen diğer soruşturmalara bak. Bir aratsana 11.cd'yi google'dan...

    Empati kurmanız için önce taraf olmayı bırakmalısın...Beyninin çeperleri çatlasa da aksi taktirde empati falan kuramazsın.

    Evet bizler hayalperest insanlarız...
    Aziz Yıldırm diye bir şikecinin peşine takıldık gidiyoruz.
    Bunu yapmak için tüm değer yargılarımızla birlikte aklımızı da peynir ekmekle yememiz gerekiyordu..yedik...

    Zaten neler olup bittiğini zamanında çözebilseydik belki de sıra spora gelmeden herşey çözülürdü.

    ama sana empati kurulası birşey daha söyliim.Sen kendini bir polis yap bu gece...

    İçinde para olduğuna inandığın (hatta eminsin) bir çanta var...Neden suçüstü yapmıyorsun...
    Ankara'ya bir para yola çıkıyor.Bldiğini iddia ediyorsun , neden kime verildiğini kaç para verildiğini ve ne kadar döndüğünü söylüyemiyorsun da o parayı aha dönerken yakaladık diyorsun.Paranın yolculuğa çıktığını iddia ettiğn tarihten 10 gün sonra.. ee geceli gündüzlü uyumadın da birader 10 gün niye armut topladın?


    Aziz Yıldırım'ın ve diğer sanıkların ifadesini okuyan bu forumda yok...Olsa zaten empati kurmana gerek olmaz.

    İddianameyi de okuyan yoktur ya , diyelim okudun oradan bir soru sorayım sana...

    Savcı diyor ki İlhan Ekşioğlu , şu kadar parayı kulüpten aldı.
    Kime dağıttığüını tespit edemedim ama o paralarıın şikede kullanıldığını tahmin ediyorum , dedi(iddianmeyi okuduysan savcımız maalesef çok sık tahmin de bulunmuş)
    Paraların çıkış tarihini de kulüp defterlerinden aldığını ve izini bulamadığını iddia etti( yine iddia , kesinlik yok yani)

    Aziz Yıldırım , işte o paraların makbuzları..
    İşte dekontları
    İşte çıkış tarihleri ve işte muhasebe kayıtları dedi...

    MASAK (google'dan sonra aratırsın) inceledi kulübü...
    250 sayfalık rapor hazırladı.
    tek kuruş...bak tek kuruş diyorum , bazıları var 1.milyonu bulamıyor da kur farkı o diyor...neyse dağıtmayalım konuyu

    Savcı o para akışına göre kaç bağlamış biliyor musun?O maçlarda hangi tapeyi kaç defa diğer maçlar için de kullanmış biliyor musun?

    Sen bilmiyorsun , ama ben okudum biliyorum.Okuduğumu anlamak için MEPATİ'ye mi ihtiyaç var yoksa normal bir zeka (okuduğunu anlayan) neyin ne olduğunu idrak edebilir mi?

    Uzattık yine..
    Kendinizi bizim yerimize koymayın..
    Okuyun.Öğrenin.
    Zaten binbir süslü cümleler kuramnıza gerek kalmaz.Samimi söylüyorum.

    Sen Aziz yıldırm'ın savunmasını oku..Açıklanamayab kaç maç var bir çıkar? Sonra yine konuşalım dostum oke?



    Tamam başkan. Tüm dünya aptal, siz akıllısınız.

    noldu okumak zor mu geldi :)

    hem okumam de hem de biz aptal olalım....naşşşş




  • Başlıkta herşeyi özetlemissin zaten sadece bir cümle eksik ''BEN GERÇEK FENERBAHÇELİ DEĞİLİM'' olacak.Aziz Yıldırım'a yapılan tüm haksızlıklar Fenerbahçe'ye yapılmıştır.Eğer senin GFB ile ilgili bir bağlantın yoksa bende birşey bilmiyorum. @Piêr Dé Sans
  • quote:

    Orijinalden alıntı: antikitos

    quote:

    Orijinalden alıntı: stormeagle2

    quote:

    Orijinalden alıntı: antikitos

    quote:

    Orijinalden alıntı: stormeagle2

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cole Phelps


    quote:

    Orijinalden alıntı: stormeagle2

    Ya empati kurmaya çalışıyorum, başarılı olamıyorum. Bir FB'li arkadaşımız yardımcı olursa sevinirim.

    Şimdi Temmuz ayında bir operasyon ile emniyet harekete geçerek takipda olan bazı kişiler için harekete geçti.
    Türk emniyetinin topladığı bazı deliller, tapeler, görüntüler eksik, uydurmaca, montaj, komplo.
    Bu delilleri inceleyen, bir araya getiren, ifade alan savcı objektif değil, satın alınmış cemaatin adamı.
    Basın-yayın organı yine aynı şekilde FB düşmanı, satın alınmış cemaatci birlikler.
    Hakim henüz belli değil, FB suçlu çıkarsa muhtemelen FB yöneticileri hakimlerinde FB düşmanı, cemaat üyesi olduğunu beyan edip taraftarı bu şekilde yönlendirecek.

    Yani şimdi bakıyorum bütün herkes yanlış T.C yanlış, Aziz Yıldırım ve ekibi doğru. Bu mu yani ? Hiç mi yanlışı yok, her şey düzmece mi ? Bunamı inanalım ?

    1-Bu 6222 yasasi nisanda cikti ve bunda da oncu Aziz Yildirim ve Sekip Mosturogluydu.Peki bu dinlemeler taa ocak subatta basladi.Yasadan haberdar miydi polis yoksa?Bu bile kurgunun anlasilmasi icin yeterlidir.

    2-Emniyet haddine olmadan 19 macta sike tesvik var dedi sonra ne oldu da 13 maca indi?6 mac buhar mi oldu?Yoksa bu alti macin ucu birilerine mi dokunuyordu mesela basbakana yakin Goksel Gumusdag gibi Melih Gokcek gibi?Yetmedi mi?

    3-Cemaatin butun yayin organlari 3 temmuzdan beri hicbir karar hukmu verilmeden her gun FB ve Aziz baskan aleyhinde yayinlar yapmadi mi?Sonra bu cemaat isi dillendiginde taa okyanus otesinden bildiri ystune bildiri, eski FB yoneticileriyle roportajlar ile kendilerini aklamaya calismadilar mi?Bu da mi yetmedi?

    4-Olmayan mini cooper, olmayan ici para dolu canta, olmayan kiz kardes, olmayan emenikenin para sayma goruntusu, aziz yildirima ait olmayan silahlar...ustune iddianameseki sayisiz carpiklik, hayal urunu iddialar tek tek yazilamayacak kadar coklar dileyen arastirir gorur ama sizden bu beklenmez.Yine mi yetmedi?

    5-Ne bir suc ustu ne bir ele gecirilen para.Butun banka hesaplari, para akisi tertemiz.Bunlar bir yana operasyonun secim sonrasi yapilmasi.Bu neyin korkusuydu?Bir dahaki secime unutulacak mi saniliyor?Bu da mi yetmedi?

    6-Mahkemese manisa, sivas baskanlari taden tesvik aldik, umit karan FBnin sampiyonlugunu istemedim beyanlarina karsilik FB aleyhinde en ufak bir itirafin en ufak bir seyin olmamasi.Bu da mi yetmedi?Bu da yetmediyse sizin aciniz baska

    Ama şimdi sen bütün olayları böyle böyle diye açıklamıssın. Ben sonucu merak ediyorum.

    Yani yukarda saydığın maddelerden Türk polisi olay kurgulamış,
    Cemaatin yayın organlarından kastettiğin içlerinde Doğan yayın kuruluşununda olduğu bir medyanın satılmışlığından bahsetmişsin,

    Yani bütün bunları yapan Türkiye Cumhuriyeti ? Yada cemaat her neyse. Ve bu adamlar koskoca bir devletin hukuk sistemini ve emniyet teşkilatını ele geçirebilecek kadar güçlü (dünyada öle bir güç yok) ama bu kadar güçlü olan kişiler FB yi bitirmek için bu tip saçma sapan yollara baş vuruyor ?
    FB'nin yurt dışından her gün yüzlerce konteyner'ı geliyor. Bir tanesinin içine uyuşturucu madde at, al sana aziz bitti gitti içerde.

    Kanada'da mı yaşıyorsun hocam?

    Bırak Fenerbahçe soruşturmasını...
    Ülkdende geçen diğer soruşturmalara bak. Bir aratsana 11.cd'yi google'dan...

    Empati kurmanız için önce taraf olmayı bırakmalısın...Beyninin çeperleri çatlasa da aksi taktirde empati falan kuramazsın.

    Evet bizler hayalperest insanlarız...
    Aziz Yıldırm diye bir şikecinin peşine takıldık gidiyoruz.
    Bunu yapmak için tüm değer yargılarımızla birlikte aklımızı da peynir ekmekle yememiz gerekiyordu..yedik...

    Zaten neler olup bittiğini zamanında çözebilseydik belki de sıra spora gelmeden herşey çözülürdü.

    ama sana empati kurulası birşey daha söyliim.Sen kendini bir polis yap bu gece...

    İçinde para olduğuna inandığın (hatta eminsin) bir çanta var...Neden suçüstü yapmıyorsun...
    Ankara'ya bir para yola çıkıyor.Bldiğini iddia ediyorsun , neden kime verildiğini kaç para verildiğini ve ne kadar döndüğünü söylüyemiyorsun da o parayı aha dönerken yakaladık diyorsun.Paranın yolculuğa çıktığını iddia ettiğn tarihten 10 gün sonra.. ee geceli gündüzlü uyumadın da birader 10 gün niye armut topladın?


    Aziz Yıldırım'ın ve diğer sanıkların ifadesini okuyan bu forumda yok...Olsa zaten empati kurmana gerek olmaz.

    İddianameyi de okuyan yoktur ya , diyelim okudun oradan bir soru sorayım sana...

    Savcı diyor ki İlhan Ekşioğlu , şu kadar parayı kulüpten aldı.
    Kime dağıttığüını tespit edemedim ama o paralarıın şikede kullanıldığını tahmin ediyorum , dedi(iddianmeyi okuduysan savcımız maalesef çok sık tahmin de bulunmuş)
    Paraların çıkış tarihini de kulüp defterlerinden aldığını ve izini bulamadığını iddia etti( yine iddia , kesinlik yok yani)

    Aziz Yıldırım , işte o paraların makbuzları..
    İşte dekontları
    İşte çıkış tarihleri ve işte muhasebe kayıtları dedi...

    MASAK (google'dan sonra aratırsın) inceledi kulübü...
    250 sayfalık rapor hazırladı.
    tek kuruş...bak tek kuruş diyorum , bazıları var 1.milyonu bulamıyor da kur farkı o diyor...neyse dağıtmayalım konuyu

    Savcı o para akışına göre kaç bağlamış biliyor musun?O maçlarda hangi tapeyi kaç defa diğer maçlar için de kullanmış biliyor musun?

    Sen bilmiyorsun , ama ben okudum biliyorum.Okuduğumu anlamak için MEPATİ'ye mi ihtiyaç var yoksa normal bir zeka (okuduğunu anlayan) neyin ne olduğunu idrak edebilir mi?

    Uzattık yine..
    Kendinizi bizim yerimize koymayın..
    Okuyun.Öğrenin.
    Zaten binbir süslü cümleler kuramnıza gerek kalmaz.Samimi söylüyorum.

    Sen Aziz yıldırm'ın savunmasını oku..Açıklanamayab kaç maç var bir çıkar? Sonra yine konuşalım dostum oke?



    Tamam başkan. Tüm dünya aptal, siz akıllısınız.

    noldu okumak zor mu geldi :)

    hem okumam de hem de biz aptal olalım....naşşşş

    Senin hayatın boyunca okuduğun satırların 2 katını ben 1 haftada okuyorum. İşsiz holigan. Şimdi yol al




  • Antikitos hocam birak cehalet ile de biz mi ugrasacagiz bu kadar da olmaz ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stormeagle2

    quote:

    Orijinalden alıntı: antikitos

    quote:

    Orijinalden alıntı: stormeagle2

    quote:

    Orijinalden alıntı: antikitos

    quote:

    Orijinalden alıntı: stormeagle2

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cole Phelps


    quote:

    Orijinalden alıntı: stormeagle2

    Ya empati kurmaya çalışıyorum, başarılı olamıyorum. Bir FB'li arkadaşımız yardımcı olursa sevinirim.

    Şimdi Temmuz ayında bir operasyon ile emniyet harekete geçerek takipda olan bazı kişiler için harekete geçti.
    Türk emniyetinin topladığı bazı deliller, tapeler, görüntüler eksik, uydurmaca, montaj, komplo.
    Bu delilleri inceleyen, bir araya getiren, ifade alan savcı objektif değil, satın alınmış cemaatin adamı.
    Basın-yayın organı yine aynı şekilde FB düşmanı, satın alınmış cemaatci birlikler.
    Hakim henüz belli değil, FB suçlu çıkarsa muhtemelen FB yöneticileri hakimlerinde FB düşmanı, cemaat üyesi olduğunu beyan edip taraftarı bu şekilde yönlendirecek.

    Yani şimdi bakıyorum bütün herkes yanlış T.C yanlış, Aziz Yıldırım ve ekibi doğru. Bu mu yani ? Hiç mi yanlışı yok, her şey düzmece mi ? Bunamı inanalım ?

    1-Bu 6222 yasasi nisanda cikti ve bunda da oncu Aziz Yildirim ve Sekip Mosturogluydu.Peki bu dinlemeler taa ocak subatta basladi.Yasadan haberdar miydi polis yoksa?Bu bile kurgunun anlasilmasi icin yeterlidir.

    2-Emniyet haddine olmadan 19 macta sike tesvik var dedi sonra ne oldu da 13 maca indi?6 mac buhar mi oldu?Yoksa bu alti macin ucu birilerine mi dokunuyordu mesela basbakana yakin Goksel Gumusdag gibi Melih Gokcek gibi?Yetmedi mi?

    3-Cemaatin butun yayin organlari 3 temmuzdan beri hicbir karar hukmu verilmeden her gun FB ve Aziz baskan aleyhinde yayinlar yapmadi mi?Sonra bu cemaat isi dillendiginde taa okyanus otesinden bildiri ystune bildiri, eski FB yoneticileriyle roportajlar ile kendilerini aklamaya calismadilar mi?Bu da mi yetmedi?

    4-Olmayan mini cooper, olmayan ici para dolu canta, olmayan kiz kardes, olmayan emenikenin para sayma goruntusu, aziz yildirima ait olmayan silahlar...ustune iddianameseki sayisiz carpiklik, hayal urunu iddialar tek tek yazilamayacak kadar coklar dileyen arastirir gorur ama sizden bu beklenmez.Yine mi yetmedi?

    5-Ne bir suc ustu ne bir ele gecirilen para.Butun banka hesaplari, para akisi tertemiz.Bunlar bir yana operasyonun secim sonrasi yapilmasi.Bu neyin korkusuydu?Bir dahaki secime unutulacak mi saniliyor?Bu da mi yetmedi?

    6-Mahkemese manisa, sivas baskanlari taden tesvik aldik, umit karan FBnin sampiyonlugunu istemedim beyanlarina karsilik FB aleyhinde en ufak bir itirafin en ufak bir seyin olmamasi.Bu da mi yetmedi?Bu da yetmediyse sizin aciniz baska

    Ama şimdi sen bütün olayları böyle böyle diye açıklamıssın. Ben sonucu merak ediyorum.

    Yani yukarda saydığın maddelerden Türk polisi olay kurgulamış,
    Cemaatin yayın organlarından kastettiğin içlerinde Doğan yayın kuruluşununda olduğu bir medyanın satılmışlığından bahsetmişsin,

    Yani bütün bunları yapan Türkiye Cumhuriyeti ? Yada cemaat her neyse. Ve bu adamlar koskoca bir devletin hukuk sistemini ve emniyet teşkilatını ele geçirebilecek kadar güçlü (dünyada öle bir güç yok) ama bu kadar güçlü olan kişiler FB yi bitirmek için bu tip saçma sapan yollara baş vuruyor ?
    FB'nin yurt dışından her gün yüzlerce konteyner'ı geliyor. Bir tanesinin içine uyuşturucu madde at, al sana aziz bitti gitti içerde.

    Kanada'da mı yaşıyorsun hocam?

    Bırak Fenerbahçe soruşturmasını...
    Ülkdende geçen diğer soruşturmalara bak. Bir aratsana 11.cd'yi google'dan...

    Empati kurmanız için önce taraf olmayı bırakmalısın...Beyninin çeperleri çatlasa da aksi taktirde empati falan kuramazsın.

    Evet bizler hayalperest insanlarız...
    Aziz Yıldırm diye bir şikecinin peşine takıldık gidiyoruz.
    Bunu yapmak için tüm değer yargılarımızla birlikte aklımızı da peynir ekmekle yememiz gerekiyordu..yedik...

    Zaten neler olup bittiğini zamanında çözebilseydik belki de sıra spora gelmeden herşey çözülürdü.

    ama sana empati kurulası birşey daha söyliim.Sen kendini bir polis yap bu gece...

    İçinde para olduğuna inandığın (hatta eminsin) bir çanta var...Neden suçüstü yapmıyorsun...
    Ankara'ya bir para yola çıkıyor.Bldiğini iddia ediyorsun , neden kime verildiğini kaç para verildiğini ve ne kadar döndüğünü söylüyemiyorsun da o parayı aha dönerken yakaladık diyorsun.Paranın yolculuğa çıktığını iddia ettiğn tarihten 10 gün sonra.. ee geceli gündüzlü uyumadın da birader 10 gün niye armut topladın?


    Aziz Yıldırım'ın ve diğer sanıkların ifadesini okuyan bu forumda yok...Olsa zaten empati kurmana gerek olmaz.

    İddianameyi de okuyan yoktur ya , diyelim okudun oradan bir soru sorayım sana...

    Savcı diyor ki İlhan Ekşioğlu , şu kadar parayı kulüpten aldı.
    Kime dağıttığüını tespit edemedim ama o paralarıın şikede kullanıldığını tahmin ediyorum , dedi(iddianmeyi okuduysan savcımız maalesef çok sık tahmin de bulunmuş)
    Paraların çıkış tarihini de kulüp defterlerinden aldığını ve izini bulamadığını iddia etti( yine iddia , kesinlik yok yani)

    Aziz Yıldırım , işte o paraların makbuzları..
    İşte dekontları
    İşte çıkış tarihleri ve işte muhasebe kayıtları dedi...

    MASAK (google'dan sonra aratırsın) inceledi kulübü...
    250 sayfalık rapor hazırladı.
    tek kuruş...bak tek kuruş diyorum , bazıları var 1.milyonu bulamıyor da kur farkı o diyor...neyse dağıtmayalım konuyu

    Savcı o para akışına göre kaç bağlamış biliyor musun?O maçlarda hangi tapeyi kaç defa diğer maçlar için de kullanmış biliyor musun?

    Sen bilmiyorsun , ama ben okudum biliyorum.Okuduğumu anlamak için MEPATİ'ye mi ihtiyaç var yoksa normal bir zeka (okuduğunu anlayan) neyin ne olduğunu idrak edebilir mi?

    Uzattık yine..
    Kendinizi bizim yerimize koymayın..
    Okuyun.Öğrenin.
    Zaten binbir süslü cümleler kuramnıza gerek kalmaz.Samimi söylüyorum.

    Sen Aziz yıldırm'ın savunmasını oku..Açıklanamayab kaç maç var bir çıkar? Sonra yine konuşalım dostum oke?



    Tamam başkan. Tüm dünya aptal, siz akıllısınız.

    noldu okumak zor mu geldi :)

    hem okumam de hem de biz aptal olalım....naşşşş

    Senin hayatın boyunca okuduğun satırların 2 katını ben 1 haftada okuyorum. İşsiz holigan. Şimdi yol al


    İşte her konuda bunun gibi bilmeden sallıyorsunuz...Hükmünüz kalmayınca da zırlıyorsunuz.Ben sana en baştan naş çektim...daha rezil etme kendini.

    Okumayı öyle söylediğin gibi seven biri olsan , üstelik de bu konu hakkında konuşurken 2-3 kelamın olurdu. Ama senin kurduğun cümleye bak..

    "İşsiz" tespitinde hoşuma gitti.Acaba hangi konuda uzmansın yine ki böyle bir tahmin de bulunuyorsun... Laf aramızda tahminin tutmadı ha..

    Bilmemek değil , öğrenmemek ayıp , hadi kardeşim okuyun da gelin... 1 hafta değil 3 ay veriyorum sana yeter ki okuyun




  • Öncelikle Güzel reklam pier...

    Şampiyon olmak yada büyük olmak mümkün.. FENERBAHÇE OLMAK İMKANSIZ
    Sen bunu çoktan unutmussun yok kadıkoyun suyunu ıctım laf ebelıgı yapmana gerek yok fenerbahcelı olan bu kotu gunde zıt gorus degıl tek gorus tek yurek tek fenerbahcelı olur ve bu durusunu sonuna kadar savunur sen çoktan FENERBAHÇELİLİĞİ Unutmussun yada HİÇ olmamışsın onun ıcın bence uzun uzun yazılar yazıp buralarda oyalanıcagına bence duygusal şiirler yazıp ünlü olmaya bak buralarda cok fazla kısıye hıtap edemıyorsun....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stormeagle2

    quote:

    Orijinalden alıntı: antikitos

    quote:

    Orijinalden alıntı: stormeagle2

    quote:

    Orijinalden alıntı: antikitos

    quote:

    Orijinalden alıntı: stormeagle2

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cole Phelps


    quote:

    Orijinalden alıntı: stormeagle2

    Ya empati kurmaya çalışıyorum, başarılı olamıyorum. Bir FB'li arkadaşımız yardımcı olursa sevinirim.

    Şimdi Temmuz ayında bir operasyon ile emniyet harekete geçerek takipda olan bazı kişiler için harekete geçti.
    Türk emniyetinin topladığı bazı deliller, tapeler, görüntüler eksik, uydurmaca, montaj, komplo.
    Bu delilleri inceleyen, bir araya getiren, ifade alan savcı objektif değil, satın alınmış cemaatin adamı.
    Basın-yayın organı yine aynı şekilde FB düşmanı, satın alınmış cemaatci birlikler.
    Hakim henüz belli değil, FB suçlu çıkarsa muhtemelen FB yöneticileri hakimlerinde FB düşmanı, cemaat üyesi olduğunu beyan edip taraftarı bu şekilde yönlendirecek.

    Yani şimdi bakıyorum bütün herkes yanlış T.C yanlış, Aziz Yıldırım ve ekibi doğru. Bu mu yani ? Hiç mi yanlışı yok, her şey düzmece mi ? Bunamı inanalım ?

    1-Bu 6222 yasasi nisanda cikti ve bunda da oncu Aziz Yildirim ve Sekip Mosturogluydu.Peki bu dinlemeler taa ocak subatta basladi.Yasadan haberdar miydi polis yoksa?Bu bile kurgunun anlasilmasi icin yeterlidir.

    2-Emniyet haddine olmadan 19 macta sike tesvik var dedi sonra ne oldu da 13 maca indi?6 mac buhar mi oldu?Yoksa bu alti macin ucu birilerine mi dokunuyordu mesela basbakana yakin Goksel Gumusdag gibi Melih Gokcek gibi?Yetmedi mi?

    3-Cemaatin butun yayin organlari 3 temmuzdan beri hicbir karar hukmu verilmeden her gun FB ve Aziz baskan aleyhinde yayinlar yapmadi mi?Sonra bu cemaat isi dillendiginde taa okyanus otesinden bildiri ystune bildiri, eski FB yoneticileriyle roportajlar ile kendilerini aklamaya calismadilar mi?Bu da mi yetmedi?

    4-Olmayan mini cooper, olmayan ici para dolu canta, olmayan kiz kardes, olmayan emenikenin para sayma goruntusu, aziz yildirima ait olmayan silahlar...ustune iddianameseki sayisiz carpiklik, hayal urunu iddialar tek tek yazilamayacak kadar coklar dileyen arastirir gorur ama sizden bu beklenmez.Yine mi yetmedi?

    5-Ne bir suc ustu ne bir ele gecirilen para.Butun banka hesaplari, para akisi tertemiz.Bunlar bir yana operasyonun secim sonrasi yapilmasi.Bu neyin korkusuydu?Bir dahaki secime unutulacak mi saniliyor?Bu da mi yetmedi?

    6-Mahkemese manisa, sivas baskanlari taden tesvik aldik, umit karan FBnin sampiyonlugunu istemedim beyanlarina karsilik FB aleyhinde en ufak bir itirafin en ufak bir seyin olmamasi.Bu da mi yetmedi?Bu da yetmediyse sizin aciniz baska

    Ama şimdi sen bütün olayları böyle böyle diye açıklamıssın. Ben sonucu merak ediyorum.

    Yani yukarda saydığın maddelerden Türk polisi olay kurgulamış,
    Cemaatin yayın organlarından kastettiğin içlerinde Doğan yayın kuruluşununda olduğu bir medyanın satılmışlığından bahsetmişsin,

    Yani bütün bunları yapan Türkiye Cumhuriyeti ? Yada cemaat her neyse. Ve bu adamlar koskoca bir devletin hukuk sistemini ve emniyet teşkilatını ele geçirebilecek kadar güçlü (dünyada öle bir güç yok) ama bu kadar güçlü olan kişiler FB yi bitirmek için bu tip saçma sapan yollara baş vuruyor ?
    FB'nin yurt dışından her gün yüzlerce konteyner'ı geliyor. Bir tanesinin içine uyuşturucu madde at, al sana aziz bitti gitti içerde.

    Kanada'da mı yaşıyorsun hocam?

    Bırak Fenerbahçe soruşturmasını...
    Ülkdende geçen diğer soruşturmalara bak. Bir aratsana 11.cd'yi google'dan...

    Empati kurmanız için önce taraf olmayı bırakmalısın...Beyninin çeperleri çatlasa da aksi taktirde empati falan kuramazsın.

    Evet bizler hayalperest insanlarız...
    Aziz Yıldırm diye bir şikecinin peşine takıldık gidiyoruz.
    Bunu yapmak için tüm değer yargılarımızla birlikte aklımızı da peynir ekmekle yememiz gerekiyordu..yedik...

    Zaten neler olup bittiğini zamanında çözebilseydik belki de sıra spora gelmeden herşey çözülürdü.

    ama sana empati kurulası birşey daha söyliim.Sen kendini bir polis yap bu gece...

    İçinde para olduğuna inandığın (hatta eminsin) bir çanta var...Neden suçüstü yapmıyorsun...
    Ankara'ya bir para yola çıkıyor.Bldiğini iddia ediyorsun , neden kime verildiğini kaç para verildiğini ve ne kadar döndüğünü söylüyemiyorsun da o parayı aha dönerken yakaladık diyorsun.Paranın yolculuğa çıktığını iddia ettiğn tarihten 10 gün sonra.. ee geceli gündüzlü uyumadın da birader 10 gün niye armut topladın?


    Aziz Yıldırım'ın ve diğer sanıkların ifadesini okuyan bu forumda yok...Olsa zaten empati kurmana gerek olmaz.

    İddianameyi de okuyan yoktur ya , diyelim okudun oradan bir soru sorayım sana...

    Savcı diyor ki İlhan Ekşioğlu , şu kadar parayı kulüpten aldı.
    Kime dağıttığüını tespit edemedim ama o paralarıın şikede kullanıldığını tahmin ediyorum , dedi(iddianmeyi okuduysan savcımız maalesef çok sık tahmin de bulunmuş)
    Paraların çıkış tarihini de kulüp defterlerinden aldığını ve izini bulamadığını iddia etti( yine iddia , kesinlik yok yani)

    Aziz Yıldırım , işte o paraların makbuzları..
    İşte dekontları
    İşte çıkış tarihleri ve işte muhasebe kayıtları dedi...

    MASAK (google'dan sonra aratırsın) inceledi kulübü...
    250 sayfalık rapor hazırladı.
    tek kuruş...bak tek kuruş diyorum , bazıları var 1.milyonu bulamıyor da kur farkı o diyor...neyse dağıtmayalım konuyu

    Savcı o para akışına göre kaç bağlamış biliyor musun?O maçlarda hangi tapeyi kaç defa diğer maçlar için de kullanmış biliyor musun?

    Sen bilmiyorsun , ama ben okudum biliyorum.Okuduğumu anlamak için MEPATİ'ye mi ihtiyaç var yoksa normal bir zeka (okuduğunu anlayan) neyin ne olduğunu idrak edebilir mi?

    Uzattık yine..
    Kendinizi bizim yerimize koymayın..
    Okuyun.Öğrenin.
    Zaten binbir süslü cümleler kuramnıza gerek kalmaz.Samimi söylüyorum.

    Sen Aziz yıldırm'ın savunmasını oku..Açıklanamayab kaç maç var bir çıkar? Sonra yine konuşalım dostum oke?



    Tamam başkan. Tüm dünya aptal, siz akıllısınız.

    noldu okumak zor mu geldi :)

    hem okumam de hem de biz aptal olalım....naşşşş

    Senin hayatın boyunca okuduğun satırların 2 katını ben 1 haftada okuyorum. İşsiz holigan. Şimdi yol al





  • Sen kadikoyun suyunu ictiysen ben kurbagali derede yuzdum, yogurtcu parkinda sabahladim ama bizim lugatimizda adam satma yoktur, hele hele bu kurgu icerisinde herseyin farkindayken hic yoktur.13 yillik baskanini gercek FBli satmaz bir cirpida, Fenerbahcelilikte en onemli degerlerden biri vefadir bak vefa demisken Aziz Yildirim ile 13 sene once baskanlik icin yarisan ve 1 tek oy ile kaciran Vefa Kucuk ne diyor kongrede daha cok taze isteyen okusun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay arkadaş bende sevmem tamam da milletin kuyruğuna nasıl bastıysa burası fenerliden çok rakip takım taraftarı dolmuş
    adam öyle böyle türk sporunun ufkunu açtı siz şike şike diye bağırabilirsiniz arkadaş konuda ondan bahsetmese de istedğinizi anlayıp alkışlayabilirsiniz ve konuyu oraya da çekebilirsiniz sizin için normaldir
  • Bir yanda;

    Teğmen'in cep telefonuna sonradan tel. numarası yükleyen, 2003'te hazırlanan darbe dokümanını Office 2007'de olan fontla yazıldığını öne süren emniyet organize şube
    Özel yetkili mahkemeler
    Soruşturmanın ilk günden bu yana yüklendikçe yüklenen olayı Ergenekon'a bağlamaya çalışan Taraf, Zaman, Samanyolu Haber
    Ofsaytı sorsan anlatamayacak olduğu halde 3 Temmuz'dan sonra futbol otoritesi kesilen cemaatçi muhabirler

    Diğer yanda

    Zico'yu gönderen,
    Brezilya odaklı transfer politikası olan
    Futboldan anlamayan
    Haziran 2011'de askeri sırları ifşa etmekten mahkemeye çıkıp, devlet kurumunun resmi sitesinde yayınlanan pdf dokümanı olduğunu ispatlayınca serbest bırakılan,
    tam 1 ay sonra Fenerbahçe'yi doğrudan ilgilendiren bir davadan ötürü tutuklanan ve benim de hiç sevmediğim Aziz Yıldırım.

    Kendi adıma bu davada hangi tarafı destekleyeceğimi, hangi tarafı desteklemeyeceğimi iyi biliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • tüm destekçileri galatasaraylılar,trabzonlular. bir anda onların şadan abisi olmuş. ne kadar ilginç değil mi :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.