Şimdi Ara

Ben Evlenmeyecem (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu at gözlüğünü çıkar artık.

• Maalesef betayım, zaten fabrikadaki alfa arkadaşlar dulmuş, evliymiş, nişanlıymış, hepsini elden geçirmişler :D Piyasa gerçekten çok ilginç, nişanlı kızı arabaya atıp götürmüyom diye ev arkadaşım bana g*y diyor. Ulan bundan 20 sene önce bırak nişanlı veya evli olana, sevgilisi olana bile yan gözle bakılmazdı. Devir çok değişti, çok. Kadınlar da erkekler de, piyasa çok karışık.

• Daimon88 kullanıcısına yanıt

hocam kız sizi nasıl süs köpeği gibi kullanıyor merak ettim

Bırak ne derlerse desinler

Ben öteki tarafı düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müslüman onu yapanlar da  

• fatihkahve1234 F kullanıcısına yanıt

Fabrikada geliyor bana kur yapıyor, yakınlaşıyor. Telefon numaramı istedi, pastaneye gidince telefon açıp çağırıyor, kahve içiyoruz. Daha fazla yakınlaşmıyor tabii. İşyerinde kur yapmaya devam ediyor ama. Diğer kadınlara üstten bakıyor, çünkü ben onların bir tık üstüyüm işyerinde. Ben uzak durmaya çalışmaya başladım ama kız yakınlaşıyor. İsmimiz çıkmış işyerinde ama öyle birşey yok, kız nişanlı zaten düğünü olacak, ayrıca ben uzak duruyorum artık, selam bile vermiyorum. Ama o konuşursa da kaçmıyorum tabii. Süs köpeği gibi kullanıyor beni.

• Kızların cinsel hayatının olması normal değil mi? Siz erkeklerin nasıl varsa onların da olabilir. Ve genelleme yapman pek doğru olmamış. Her kızın öyle olduğunu düşünüyorsun ama kızlarla münasebetim yok diyorsun. Oradan buradan gördüğün şeylerle her kız hakkında yorum yapamazsın. Elinden geldiğince konuş, sohbet et, tanımaya çalış, eğlen. Zamanla sevgili de bulursun. Eğer evlenmek konusunda negatif düşüncelere sahipsen kendin gibi birini bulursun ve evlenmeden de hayatınızı geçirebilirsiniz. Bir noktadan sonra evlenme kararını kendin bile verebilirsin. Belki evlenmeden olmaz diyen kız bulmak zor olur ama kafa yapına uyuşan biriyse hemen evlenelim demez. Uzun süre çocuksuz, gereksiz sorumluluklarla uğraşmazsın. Sorumluluk alamayan biriyim demişsin de, insan sorumluluk almadan nasıl hayatını sürdürebilir ki? Çalışmak dışında da hayatta birçok sorumluluk yüklenmez mi bize?

• sedeflik S kullanıcısına yanıt

akıllı birine benziyosun hocam yaş kaç

• başkasının altında seninle birlikteyken inliyosa evet boynuz durumu oluyor ama sen hayatında yokken de boynuzlanmış olamazsın ki.

• 25 yaşından küçüksen böyle düşünmen normal ama artık bir yaştan sonra yalnızsın ve kadına ihtiyaç duyarsın, yalnız yaşanmaz birileri evlen baskısı kurmasına bile gerek yok kendin istersin bunu.

• Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt
    Hocam ben zaten evlenmeyecegim için sıkıntı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt

20

• iphone 14 pro alırsan evlenemezsin  

• Evlenmeyin eğlenin. Birkaç kuş türü dışında doğada tek eşli canlı yok. Eninde sonunda ya aldatacaksın ya da aldatılacaksın. Aldatmayanlar henüz fırsatını yakalayamamış olanlardır. En basitinden göz çapkınlığını kadın da erkek de çok yapar. Gözü dışarıda olan fırsatını buldu mu aldatır. İnsanoğlu zayıf karakterli, nefsine hakim olamayan, hırs ve ihtiras dolu ilkel bir varlıktır. Sırf kıskançlıklarından ve eşimi kaparlar korkusundan bazı erkekler karılarını çalıştırmazlar ve türbana sokarlar. Ülkemizde türban dini gerekçelerle takılıyormuş gibi gözükmesine rağmen asıl takılmasının nedeni namus ve erkek kıskançlığıdır. Bir arkadaşın babası kızını kendilerine ait işyerine getirmiyormuş, orada çalıştırmıyormuş. Çalışanlar kızımın aklını çeler, kaçırırlar diye. Akşam 7'den sonra dışarıya çıkmasına izin bile vermiyormuş. Böyle babaların kızını bulursanız evlenin. :D Şu an ortam çok karışık. İnsanlar serbest ilişki yaşıyorlar. Kızların kanka dedikleri erkekler aslında fuck bodyleri oluyor. Öyle diyemiyorlar kanka diyorlar. Ellerinin altında yedek lastik. O yüzden çok kafaya takılacak bir şey değil. Karşı cinsle birliktelik yaşayın ama fazla bağlanıp kalmayın. Bir gün aldatılırsanız kafaya takmayın. Geldi geçti değin yeni maceralara atılın. Biri gider biri gelir kafasında olursanız. Aşk acısı falan yaşamazsınız.

nasıl bir fabrika ora öyle?

• taııbuv kullanıcısına yanıt

Her yer öyle şu an, hele bazı yerler daha fena. Öyle olmayan yer yok. Devir çok değişmiş derken onu kastediyordum. Önceki çalıştığım şirketlerde de öyleydi. Evlilikmiş, yüzükmüş, bunlar formalite olmuş resmen. kimin eli kimin cebinde belli değil. Türbanlı iş arkadaşım bile fabrikadan en on kişiyle yatmış. Doğrusu her zihniyetten insanlardan var öyleleri, belirli kesime ait değil yani. Piyasa çok karışık.

• Kurumsal yerlerde çalışan arkadaşlardan duyuyorum.Gercekten aldatma seviyesi çok fazla o tür ortamlarda.Yada 1 kız veya erkek aynı ortamdaki 5 6 10 farklı kişiyle çıkabiliyor.Bu normal değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar piyasanın karışık olduğu zamanda neden evleneyim 40 ımdaym yalnz yaşıyırm kafam rahat sevgili yapıp. Geziyorum bende çalışıyorm ve inanın yatan yatana ne merhameti ne evliliği işin ilginci kadınlar daha çok aldatıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.