Şimdi Ara

Ben eskiden böyle değildim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok değiştim bu aralar geçen sene hayatimda isk defa 6 aylık bir iliskim oldu ama kız 6 ay boyunca bir sürü erkekle buluşmuş konuşmuş. İlaçlar kullandım bir sürü sey denedim biraz unutabildim hala aklımda öldüresim geliyor ama elimden hicbir sey gelmiyor. İkincisi başarılı bir öğrenciyim hızlı anlıyorum ve iyi yerler hedefliyorum bu kiz yüzünden ve tek bir arkadaşım olmamasindan dolayi okulu bıraktım açığa geçtim iyi seviyedeyim ama bu hafta dersin başına oturunca aklima sürekli intihar düşüncesi geliyor ağlayasım geliyor çalışamıyorum. Bir sürü ilgi alanim var onlarla da ugrasamadim ve düzensizlik beni çökertti resmen gözümü açamıyorum bazen düşünmekten kafayi yicem napicam ne edicem diye. Isin kötü yanı ben daha kötü olduğum zamanlari atlattım ama simdi öyle bir duruma girdim ki kendimle bas basa kalmak acı veriyor artık çünkü cok fazla düşünüyorum bu beni bitiriyor. Ne yapacağım ben sigaraya başladım bir de o çıktı. Kendimi cok küçük görüyorum yarin son günüm yarın duzenimi kurup pazartesi eski halime dönmem lazım artik bu böyle gitmez. İstediğim yeri kazanamazsam da intihar ederim çünkü o kızın bunu duyup sevinmesine ve onun universitede kaşarlık yapmasına dayanamam. Sizin tavsiyeleriniz neler bitik durumdayim...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• merhabalar hocam.

eski size donmenin vakti gelmis ve bunu yapmaya da baslamissiniz zaten. mantikli dusunmeye baslamissiniz.

malesef genel olarak turk kızı, bizim ilk basta zekamizi cokertiyolar.ardindan her şeyimizi....

toparlanma surecinizin uzuunnn yillar olmayacagi halinizden belli.

başarılar dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse alınmasın ama lisede ilişkiye yanaşan kızdan kimseye hayır falan gelmez. Biz batı ahlakına sahip olmamalıyız. İlişki dediğin ciddi bir şey olmalı, böyle kızlar da ciddi düşünerek ilişki başlatır ve bunun çok genç yaşta olmasına izin vermez, en başta ailesi karşı çıkmalı.
  • Hadi ama dostum hayatini bu sebepler yuzundenmi bitirceksin. Soyliyim sana simdiden değmez... sana bakinca kendimi hatirladim ve yazmak istedim. Belki icinden diyosundur sen ne yapiyorsun ayni seyleri yasadiktan sonra soyliyimmi işime sporuma odaklaniyorum. Ve artik daha seciciyim insanlar konusunda. Sanada tavsiye ederim 👍🏿

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Depresyon +aciga gecmen cok yanlis olmus bro

Cok sıkı programli bir dershaneye git en az 5 gun erken kalkip gitmek zorunda kal anca oyle duzelirsin

Benzer durumun daha agirini yaşamis biriyim ilk yil basaramadim mutsuzluktan ama kendini toplarsan sen yapabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
    “O olmazsa yaşayamam.” demeyeceksin.
    Demeyeceksin işte.
    Yaşarsın çünkü.
    Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
    Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.
    Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
    Senin onu sevdiğinden…
    Çok sevmezsen, çok acımazsın.
    Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
    Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
    Senin değillermiş gibi davranacaksın.
    Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
    Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
    Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
    Paldır küldür yürüyebileceksin.
    İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
    Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
    Gökyüzünü sahipleneceksin,
    Güneşi, ayı, yıldızları…
    Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
    “O benim.” diyeceksin.
    Mutlaka sana ait olmasın istiyorsan birşeylerin…
    Mesela gökkuşağı senin olacak.
    İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
    Mesela turuncuya, ya da pembeye.
    Ya da cennete ait olacaksın.
    Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
    Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi,
    Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
    İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak…

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Hocam başaramazsam tek nedeni mutsuzluk olacak zaten bunu da gel diğer insanlara anlat anlatabilirsen... Bu arada okula gitsem daha kötü olacağımı biliyorum ama beynim bana oyun oynuyor aslında şu an çok çok avantajlıyım herkese göre üstelik iyi bir iradeye sahibim ve dün söylediğim gibi her şeyim hazır. Artık eski benim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kafam Kasınıyor kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam ben bu durumu farkettiğim an çözüm üretmek için düşünmeye başladım aslında ama en sonunda bu acının sadece boş bir acı olduğunu ve beni güçlendirmeyeceğini sadece beni yavaşlatacağını uzun bir süre önce anladım ve kendime bununla birlikte yapacağım işleri yapacağımı ve başarılı olursam da bu şekilde başarılı olduğumu görüp kendimle gurur duymayı hedefledim hep. Bunu tam 3 ay boyunca yaptım ve bu programa başlamadan önce bir yerde patlayacağımı da biliyordum. İşte o dönemdeyim :) Her şeyin farkındayım geriye kalan tek şey tekrar kendimi akıllandırmak ve kendimi aşmak... Bunu başaracağım
  • papadoc. kullanıcısına yanıt
    Hocam seçici bile olamıyorum seçeceğim insan bile kalmadı etrafımda . Ben şanslıyım hocam çünkü ne zaman diğerleri gibi olmak istesem dibe battım ama kendimle olduğum zaman hep ilerledim. Kendimi seviyorum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest87628

Hocam başaramazsam tek nedeni mutsuzluk olacak zaten bunu da gel diğer insanlara anlat anlatabilirsen... Bu arada okula gitsem daha kötü olacağımı biliyorum ama beynim bana oyun oynuyor aslında şu an çok çok avantajlıyım herkese göre üstelik iyi bir iradeye sahibim ve dün söylediğim gibi her şeyim hazır. Artık eski benim...
    İnsanlara bir şey anlatmaya kalkarsan ayvayi yersin insanlar sadece ama sadece islerine geleni kabul eder ona inandigini soyler (yuzde 99)

Tm3 30.000 yaptim mezuna kalmayi tercih ettim es dost akraba 7 kat yabanci kim varsa tek tek tek babami ve beni aradı ayyyy uniye gidemedi mi olsuuuun diye ezdiler

Tm3 8500 yaptim arayan soran 1 2 kişidir

İnsanlari bir birak önce

Daha sonra duzen kur ve isini yap avantajin var kullan benim basima seninkinden cok daha agir seyler geldi o yil inan bana yoksa ben kendimi itin kopegin agzina laf salatasi etmezdim ha benim umrumda degil o varolmamalari gereken yaratiklarin ne düşündüğü ama babam uzuldu kardesim uzuldu ben 1 yil kaybettim falan filan

En onemli olay duzen iyi bir dershane sana cok yardimci olur kotusu ayak bagi olur okula da gecilebilir aslinda ben simdiki kafamda olsam o yil gittigim salak dershane yerine daha sıkı programli bir yere giderdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.