ben efsaneyim gitmeyi düşünüyorum bugün giden varmı nasıl bir film yorum yazarsanız sevinirim konusunu okumuştum
ben izledim güzel film...
ben gitmedim indirdim , dvd - rip i geldi onu izledim . guzel film ama sonu berbatti ! sonu 4 dakikda bitti ! ek olarak will smithi de oldurduler , sevamida gelmeyecek ...
quote:
Orjinalden alıntı: Thoughtless
ben efsaneyim gitmeyi düşünüyorum bugün giden varmı nasıl bir film yorum yazarsanız sevinirim konusunu okumuştum
Güzel film aksiyon ve hafif gerilim var. Sacma sapan sahnelerle de karsilasiyorsun ama izlenir
Benim için vasat' tı bu kadar berbat bitemezdi film ortalarından sonra dahada beter oldu
Lost dizisi gibi entel dantellerin izleyip "inanmıyooğğrruuaam" dedikleri ele ayağa düşmüş bir film olmaktan öteye gidemedi.
ben gitmedim indirdim , dvd - rip i geldi onu izledim . guzel film ama sonu berbatti ! sonu 4 dakikda bitti ! ek olarak xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx...
bravo hocam sonunu söylemişsin adama...adam daha filme gitmemiş...
Güzel diyorlar can sıkıntısına izlenebilecek seyirlik bişey çok iyi değilmiş ama..
Bu arada yaratığın aynı will smithin kapanından yapıp ona yedirmesi güzel bir olaydı.
Ama pek konu yok yani bir dizinin ilk giriş bölümü kadar doyurucu geldi.
Nerede Resident evil, 28 days later nerede Silent Hill
İzlediğim en berbat filmlerden biri.Adam şehirde geyik avlamaya çalışıyor
Deli gibi boş boş geziyor sinemaya gidip izlenmez illa izlemek istiyorsan indir divx ini izle boşu boşua sinemaya da para vermezsin.
güzel dayı :D
ben izledim.seyredilmeyecek kadar berbat değil fakat o filmin sonundaki hayatta kalanlarlın Klan'ı duvarı alçak ve dik değil o canavarlar örümcek gibi 90 dereceye tırmanyı ordan tırmanamazlarmı alllah allah olmaz kardeşim böyle şey
izle ama sinemada değil evde izle
Ben izledim. will smith mükemmel oynuyor.Konu olarak biraz saçmaya yaklaşsada izlemeye değer..
Film, fragmanı kadar güzel olsa idi keşke. Çok fena değil ama o fragmandan sonra hayal kırıklığı yaşadım ben.
başları güzel gidiyordu , sonu daha ilginç olmalıydı , tak diye patlattı kendini adam
nasılsa herkes izlemiş, benim merak ettiğim koca şehirde tonlarca askeri mühimmat var, kale gibi bir ev kursana, silahları falan sistemi kursana, arabalara bomba koymuş 2 ışık koymuş dışarı, koy mayınları falan getir tankları ne biliim evde özel çelikten odalar falan yap, o kadar deney falan yapıyorsun buna mı aklın ermiyor, ayrıca zombi dediğin salak olur bunlar bildiğin akıllı herifler, böyle mi yapılır zombili falan film
yahu adam gitmeyi düşünüyorum diyo siz spoiler yapıp durdunuz
Arkadaş ne filmmiş yaa tüm forumu çalkalıyor günlerdir!! Hayır bir cacık olsa yanmayacam birşeye benzemiyor pok gibi bir film..
quote:
Orjinalden alıntı: Bluedevil86
ben gitmedim indirdim , dvd - rip i geldi onu izledim . guzel film ama sonu berbatti ! sonu 4 dakikda bitti ! ek olarak will smithi de oldurduler , sevamida gelmeyecek ...
Bende gitmeyi düşünüyordum bravo. Başka film önerisi olan