Şimdi Ara

Askerde Jandarma Olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
30.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1992 doğumluyum askerliğimi jandarma olarak yapmak istiyorum.1.87 boyum var.Kalıplıyım body yaptım ara verdim yeniden başlıycam.Yane fiziki yetersizliğim yok.Bildiğim sadece komando olmak istiyormusun diye soruyorlar ya jandarma ya komando olmak istiyorum zaten ama muayenede komutan bu soruyu sorduğunda jandarma olmak istediğimi belirtirsem uygun görme imkanları varmı ? Ne yapmalıyım jandarma olmak için.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Askerde Jandarma Olmak

Askerlikte jandarma olmak, vatani görevini yerine getirirken güvenlik ve kolluk kuvvetleri alanında hizmet etme fırsatı sunar. Jandarma er olmak için gerekli şartları yerine getirmeli ve uygun başvuruları yapmalısınız.

Askerde Jandarma Olma İhtimali

Askerde jandarma olma ihtimaliniz, eğitim seviyeniz, fiziksel uygunluğunuz ve geçmişiniz dahil olmak üzere çeşitli faktörlere bağlıdır. Genellikle daha yüksek eğitimli ve fiziksel olarak daha fit olan adaylar jandarma olarak seçilme şansına sahiptir.

Askerlikte Jandarma Er Olmak

Askerlikte jandarma er olmak için lise veya dengi bir okul mezunu olmalı, 20-29 yaş aralığında olmalı ve herhangi bir sabıka kaydınız bulunmamalıdır. Ayrıca, fiziksel yeterlilik testini geçmeli ve sağlık muayenesinden olumlu sonuç almalısınız.

Askerlikte Jandarma Nasıl Olunur?

Askerlikte jandarma olmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Askerlik Şube Başkanlığı'na müracaat edin.
    2. Fiziksel yeterlilik testine girin.
    3. Sağlık muayenesinden geçin.
    4. Ön kontrolleri geçtikten sonra Jandarma Genel Komutanlığı'na başvurun.
    5. Mülakata girin.
    6. Seçilmeniz halinde jandarma eğitimine başlayın.

Askerde Jandarma Ne Yapar?

Askerde jandarmalar, kırsal ve kentsel alanlarda kolluk kuvvetleri hizmetleri yürütürler. Görevleri arasında şunlar yer alır:

• Kamu düzenini sağlamak
    • Suçları araştırmak ve önlemek
    • Trafik denetimleri yapmak
    • Yardım ve kurtarma operasyonlarına katılmak

Askerliği Jandarma Olarak Yapmak

Askerliği jandarma olarak yapmak, vatani görevinizi güvenlik ve adalet alanında hizmet ederek değerlendirmenize olanak tanır. Jandarma olarak edineceğiniz deneyim, gelecekte kolluk kuvvetleri kariyerine geçmek isteyenler için de faydalı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • senin boyundaki kuzenim inzibat tı. mantıklı aslında kuşbakışı görürsün yaklarsın kaçakları
  • Nerde ypmk istyrsn onu da syle.
  • muaynede bir faydası yok dostum şans işi
  • Askerliğimi jandarma olarak yaptım, tiple, boyla, fizikle filan alakası yok şans işi, ancak ufak tefek biriysen ve j.komando eğitim birliğine dağıtıldıysan, o birliklerden eğitim dönemi sonunda j.komando olarak değilde, sıradan asayiş jandarma eri olarak usta birliğine dağıtılırsın, refüze edilirsin yani...
  • Bu ara sıklıkla jandarma yapılıyor gitceğin yeride söyle diyen arkadaş biz tatile gitmiyoruz merak etme şırnakdada jandarma olarak görev yaparım heryerde yaparım sadece hayalini kurduğum rütbeyi askerde nasıl olurum diye soruyorum.
  • öyle bir seçenek yok malasef. istediğin kadar söyle bilgisayardan ne çıkarsa o. acemi birliğinde ne olacağını karar verilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astsubay Olmak
    7 yıl önce açıldı
    ASKERDE ONBAŞI OLMAK
    10 yıl önce açıldı
    Askerde Topçu olmak?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vücudunda önceden kalma bi kırık varsa komando olamıyosuın diye biliyorum ben olamamısdım mesela.

ama ben jandarmaydım Tokat da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.