Şimdi Ara

Ben çok büyük yanlışlar yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok kızın canını yaktım çoğunu üzdüm ağlattım çok kızı oyaladım onları yanlış yollara soktum hep yatacak yerim yok harbiden birde az kalsın evli bir kadının hayatına girecektim iyi ki olmadı tek tesellim o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vicdan azabı geliyor arada bu yüzden çünkü bende yalnızım şimdi, belki de onlar da benim yüzümden yalnızdır şimdi.

• Tövbe et.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karınada aynını yapmış olcaklar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani 6 yıldır hiç konuşmamıştın ?
  • Warrock gibi mi davrandın hocam

• Yanacaksın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forum hayallerde yaşayan şizofrenlerle dolu.
  • boşver hocam o kızların o saatte orda ne işi varmış? suç sende değil kızlarda sen can yakmaya devam et aslan oğlum benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: unraveling

forum hayallerde yaşayan şizofrenlerle dolu.
    Dopamin reseptörlerini öldürüp geçici zevklere düşünce böyle oluyor hocam.Kendimize bakıp sokağa adım atınca harbiden işe yarıyor.Sosyallik olmadan hayat geçmiyormuş onu anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B7BA8EA93

Hani 6 yıldır hiç konuşmamıştın ?
    Altı yıl öncesinden bahsediyorum zaten, o zaman ki yaptığım yanlışlar için hala kendime kızıyorum.Ben yirmi yaşında felandım ozaman, birlikte olduğum kadınlar ise benden on yaş felan büyüktü.Onları oyaladım hiçbir geleceğimiz olmayacağını bile bile oyaladım, benim yüzümden bir iki yılları çöp oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: War Rock

Altı yıl öncesinden bahsediyorum zaten, o zaman ki yaptığım yanlışlar için hala kendime kızıyorum.Ben yirmi yaşında felandım ozaman, birlikte olduğum kadınlar ise benden on yaş felan büyüktü.Onları oyaladım hiçbir geleceğimiz olmayacağını bile bile oyaladım, benim yüzümden bir iki yılları çöp oldu.

Alıntıları Göster
    Seninki daha değerliydi aslında hocam da eskilere sızlanmak yerine ileride nasıl verimli geçireceğini düşünebilirsin.
  • düzenli seviştiğim üniversiteli gız partnerim vardı
    yüzü o kadar olmasa da vücudu çok güzeldi
    iş yerinde müdür mü azarladı
    mesaiyi bırakıp direkt garsoniyere geçerdim gızı çığırırdım
    yarım saat sonra dolmuşla gelirdi beni rahatlatırdı
    gız bana o kadar beraberiz ama hiç beni dışarı çıkarmadım hep senin evde buluştuk der dururdu

o sıralarda yeni bir hatunla tanıştım
    bunun hem yüzü hem de vücudu güzeldi güzel de sevişirdi
    aynı anda iki gızı idare etmeye başlamıştım hayatımdan memnundum
    ama bu yenisine duygusal olarak bağlanmıştım

birgün yeni gız ile dışarıda otururken bana diğer gızdan bahsetmeye başladı üstü kapalı olarak
    anladım bunlar bir şekilde tanışmışlar birbirlerinden haberleri olmuş
    biraz kurcalayınca benden habersiz buluşup benim hakkımda senin benim kavgası yaptıklarını öğrendim
    duygusal bağlı olduğum gıza kızamadım
    tutup eskisinden hesap sordum o da bana sitem etti tartışmaya başladık
    sonra yatağa attım sevişmeye başladık
    o kızgınlıkla girmemem gereken yerlere de girdim domatesin kabuğunu görünce derhal arınmak için banyoya girdim
    ardından gızı gönderdim

bu arada yenisi de bu olay üzerine beni terketmişti bana göre eskisi tüm olanların sorumlusuydu ve kızgındım

birkaç gün sonra eski gız aradı doktora gittiğini kist olduğunu operasyon geçirmesi gerektiğini söyledi ancak ailesi öğrenir diye korktuğundan operasyon olamamış eczacının verdiği ilaçları kullanmak zorunda kalmış
    dolaylı yoldan benden yardım istedi ben de yapabileceğim birşey yok git tedavi ol deyip kapadım bir daha görüşmedik

yine aynı anda iki gızı idare ediyom derken duvarlara tırmanır hale düşmüştüm
    çocukluk arkidişime olanları anlatınca
    ben böyle bir vebal kaldıramazdım ya o kız o kist yüzünden ölse veya ömrü boyunca çocuğu olmasa yardım edebilirdin dedi
    ama zerre vicdan kasmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: War Rock

Alıntıları Göster
    neden senden yaşlı olanlara takıldın hep? gerçi çoğu türk kadınında yaş takıntısı olur ama sana denk gelmemiş demek ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

neden senden yaşlı olanlara takıldın hep? gerçi çoğu türk kadınında yaş takıntısı olur ama sana denk gelmemiş demek ki

Alıntıları Göster
    Bilmem öyle denk geldi tamamen tesadüf, zaten tipsizim baksa baksa benden yaşça büyük evde kalmış ve beni son çaresi olarak gören kızlar bakardı herhalde ki öylede oldu.

En son bir kadınla konuştum tanışmak için o yıllarda, kadın evliyim diyince özür diledim bilmediğimi söyledim birdaha da görüşmedim.Aradan birkaç ay geçtikten sonra kadın aradı görüşmek konuşmak istedi fakat kabul etmedim.Evli çocuklu kadınla ne işim olur, yakışmaz bana böyle bir davranış.O kadında 35 40 yaşında vardı sanırım 9 yaşında da bir kızı vardı.

Bilmiyorum nedense genç kızlar suratıma bakmazken işte böyle hep yaşını başını almış insanlar hep benimle ilgileniyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.