Şimdi Ara

Ben Böyle Hocanın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda sınıf arkadaşımdan yeni öğrendim. Bugün Hoca sınav yapmış. Aksilik gibi benim de gitmemezliğim tuttu, gitmedim derse.
    Neyse içim doldu artık sinirden ne yapacağımı da bilmiyorum. Zaten 1 sene uzattık üniyi. Şimdi bir yarım dönem daha uzarsa evden sağ çıkamam heralde. Zaten şu an bile her gün bla bla bla babamla annemin çenesini dinliyorum...

İlk sınavda pek çalışamamıştım ama en azından bir şeyler yazdıydım. En azından 50 gelse de yeter diyordum. Bugün notumu arkadaşdan öğrendim 0 vermiş... İnsan bari emeğe saygı der 30-40 bir şeyler karalar. Onu da yapmamış. Yok efendim bu hoca boşandıktan sonra ipleri iyice kopardı. Başka dünyada yaşıyor artık. 0 nedir ya. Hiçbir şey yazmayan ile en azından bir şeyler yazmaya çabalayanın notu aynı olur mu arkadaş?

Sonra sunum yapacaktım. Sunum için her şeyi günler öncesinden hazırladım. Her şey hazırdı. Ama illa beni bulacak ya bu bahtsızlık. Uyuyakaldım o sabah. Sunum da yapamadık... ve şimdi de durup dururken bir sınav daha yapmış hoca. Ve o sınava da ben girmedim, pardon daha doğrusu giremedim!

Kısacası 0+0+0=0 ile yüzde %95 ihtimalle kalmış bulunuyorum. Benim gibi 2 arkadaş daha var. Bir şekilde hocayı ikna edemezsek yandık bittik kül olduk.

Ağlamak istiyorum lan

ŞAMPİYON GALATASARAY

•  Ben Böyle Hocanın...
  • Her sınavı sunumu kacırmıssın hocam aa bı rapor felan alıp gelemedım cok hastaydım felan dersen hocada ınsafa gelıp gırmedıgın sınavları tekrarlayabılır dıye dusunuyorum. (daha unı okumadım o yuzden sıstemı tam bılmıyorum sadece tahmın..)

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera // HTC Motion Launch™ // Zoe™ // HTC BoomSound™

• Hocam kusura bakma ama suç sende sızlanmanın alemi yok hiçbir sınava girmiyorsun,sunumu kaçırıyorsun.Moralini bozma hocana anlat aile durumlarını kıvran birazda bir sonuç çıkarmı bilmiyorum ama dene yinede.
    -K. Atatürk
  • rapor alabilirsen mazeret sınavına girebilirsin ve hoca habersiz mi sınav yapmış anlamadım?:S eğer öyleyse ztn itiraz etmek hakkındır. en küçüğümüz 19 yaşında yapmayın gençler koyun değiliz ki açın ağzınızı azıcık. şayet sınav tarihleri belli ve sen gitmediysen ya da sınavdan haberin yoksa bu senin sorumsuzluğun yapcak birşey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockLE3

Hocam kusura bakma ama suç sende sızlanmanın alemi yok hiçbir sınava girmiyorsun,sunumu kaçırıyorsun.Moralini bozma hocana anlat aile durumlarını kıvran birazda bir sonuç çıkarmı bilmiyorum ama dene yinede.

Hocam durup dururken sınav mı yapılır Allah aşkına. Her zaman belirtilir sınav günleri. Bu hoca ne yapıyor anlamış değilim. Hayır bölümdeki en iyi hocaydı bir de. Boşandıktan sonra bir tuhaflaşmış sanki.

Ayrıca ilk sınava girdim ama soruları yapamadım.
    Şimdi diğer arkadaşlara da bilgi geçtim. Artık gidip konuşacaz. İlk sınavdan sonra da sınav hakkında konuştuyduk. Kötü geçti falan filan birşeyler yapar mısınız diye. Zaten %20 etkiliyor dedi.

Ama ben Toplamda %50lik ilk bölümden 0 çektim mantıken.
    %50lik finale girsem de işle yaramaz ki zaten giremiyorum da.

Bakalım inşallah Hoca insafa gelir de geçerim. Tek ders alıyorum bir de.

Ayrıca neden derse gitmiyorsun diyorsanız, geçen sene finalde başarılı olamayıp geçemedim dersi. Çok sıkışık bir programdı bir firemiz oldu o dönem. Şimdi tek ders alıyorum ve o derse girme zorunluluğum da yok. Sadece sınavlara girsem yeterdi ama haberi bana ileten arkadaşın da o gün ders başlamadan haberi olmuş.

Resmen yıkıldım.

ŞAMPİYON GALATASARAY

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

ALarm kurmak zor mu ? Sunuma yetişememişmiş te

İşte aksilikte orda ya. Telefonun alarmı her zaman çalar. Ama o gece yatarken şarja takmayı unuttum. Gece yarısı da şarj bitmiş. Zaten o batarya da şişkindi. O günden sonra illallah deyip yeni batarya taktım

ŞAMPİYON GALATASARAY
  • @HoLyZomBie

Sen derslerini aksat girme, sunuma yapacağın gün uyuya kal gitme sonrada tü ka ka hoca

bu yeni nesil gençler ne içiyorlar da sürekli kendi hatalarını başkalarına yüklüyorlar !!!

Milletimin Kanını Emen Vampirlerin Kalbine Kazık Çakacak Kadar Cesur Olalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

@HoLyZomBie

Sen derslerini aksat girme, sunuma yapacağın gün uyuya kal gitme sonrada tü ka ka hoca

bu yeni nesil gençler ne içiyorlar da sürekli kendi hatalarını başkalarına yüklüyorlar !!!

Hocam, yukarıda yazdım nedenlerini. Girme zorunluluğum olmayan derse gitmek zorunda değilim. Tabi gitseydim belki böyle bir şey olmayacaktı. Ama neyse arkadaşla konuştum. Haftaya Salı halledecez artık. Hoca iyi bir hoca, ortalamanın çok çok üstünde. Benim sinirim habersiz sınav yapmasına.
    Yaptığım sunumu ben yine de teslim edecem. İsterse sunumu da yapacam. Belki oradan kurtarabilirim. Şu an tek düşündüğüm final sınavına girme hakkını kazanabilmem.
    Hoca bizi kırmaz alırız hakkı diye düşünüyorum. Allah'ın yardımı ile inşallah halledecez

ŞAMPİYON GALATASARAY

• 7 dersin 4 ü 30 zun altında daha 2. sınıfın ilk dönemi napcam bilmiyorum.Makina böümü zor diyolardı yanlış demişler boru gibi vallah zor da gördük biz bu başka bişe.
    Sennheiser MOMENTUM IN EAR
  • uğraş bence bir dönem azmı , hocam hedyefalan bul bişeyler işte bir 1000lik çalışır de falan ,gaza getir yap bişiyler
  • Madem konu uplanmış. Sonucu yazayım

Diğer arkadaşlar dersi bıraktılar kendi istekleri ile. Ben hoca ile konuştum Final sınavından 90-100 arası alırsan D2 ile geçiririm dedi.
    Final sınavında iki soru ve cevap istedi.
    Soruları kendimiz yazacaz ve cevaplayacaktık. Ve %99 ihtimal 100 aldım sınavdan.

Notların açıklandığı gün baktım C2 almışım

ŞAMPİYON GALATASARAY
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.