Şimdi Ara

BEN ARTIK BU İNSANLARA KATLANAMIYORUM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
4.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir önceki aracımı çok arayıp kazasız orjinal bulmuştum.
    eski sahibi sıfır alıp 9 yıl boyunca istanbul dışındaki illerde kazasız belasız kullanmış.
    istanbulda işi olunca otobüsle gitmiş aracı istanbula hiç sokmamış.

ben aracı alıp istanbulda otoparktan otoparka kullanmaya başladım.
    2 sene istanbul içinde 20 bin km kullandım.

bu 2 sene içinde şunlar oldu
    1 kapıya vurdular değişti boyandı,
    çamurluk tamir oldu ve boyandı
    ön tamponu sürterek kopardılar tamir ettirdim
    arka tampona vurdular çatlattılar
    ön kaputu baştan başa çizdiler

tüm bunlar aracımı gittiğim yerlerde 1 km uzakta bile olsa güvenli yere koymama rağmen oldu.

istanbula tankla girsen fayda etmez egzosuna patates tıkarlar hatta onu da çizerler paletlerini falan çalarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcnd -- 7 Ağustos 2018; 23:32:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Emir

O konuyu kapattık bile biz

Belli ki sana kapanmis ulasmiyor cancagizim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Bu zekat konularina girildiginde hep aklima Yahsi Batı muska sahnesi gelir.

İnsanlarda ahlak vicdan medeniyet kalmadi. Ulkenin bir kismi medeniyeti mini etek giymek saniyor bir kismi da ciplaklik saniyor. Bu sekilde de zaten gram ilerleme yok.

Ben AVM de gerekirse 50 tur atip kolon dibine iyice giriyorum genelde 15-20 dk hep yer arayisiyla geciyor. Aracim B sinifi oldugu icin sag kapiyi kolona yaklastirinca solda baya bosluk kaliyor.

Sunu da yazayim her aracin yanina park etmiyorum. Kadinlarin surecegi, cocuklu ailelerin surecegi ve sirket araclarinin yanina park etmem

En guzeli Akasya AVM otoparki
    Selam

Avm konusunda benim favorim paladium. Bir sürü tek araçlık noktası var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana bu lafı söyleyen adamı araçtan indirip kan işetene kadar dövmek yerine foruma gelip konumu açıyorsun ?

• şimdi o konularda bende de senin gibi biraz pinpiriklik var. ama ne kadar çok üstüne düşersen o kadar çok başına geliyor. ondan fazla takmamaya çalış artık. Sakınan göze çöp batar misaline dönüyor olay. Bu arada bende park ederken genelde 3 araclık yerler yerıne 2 ya da tek araclık yerlere koyup mumkun oldugunca dıger aractan uzaga park edıyorum
  • "Elden gelen düğün bayram"
    Güzel ülkem böyle işte alışırsınız merak etmeyin, sonuçta bu araçlarda eşya....
  • Millet parayı kolay kazanıyor heralde bunun başka açıklaması olamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Front-Back

Utanmadan bu bencilliğini dile getirmişsin bir de. Ne kıymetli arabanız varmış arkadaş. Utanmasanız yatak odanıza sokacaksınız.

Geçen sene sıfır araç aldım. AVM'de 3. araçta oluyorum, kapıma da vuruyorlar, trafikte arkadan dokunuyorlar da. Umurumda değil, en azından sizin gibiler gibi başkalarının haklarına girmiyorum.

Bundan önceki aracımın üstüne çok düşüyordum. Sonuç ne oldu biliyor musun? Bir salağın yüzünden aracım pert oldu. Ne kıymeti kaldı arabanın o kadar üzerine düşmemin? Değer miydi milletin hakkına girmeye?

Bu kadar bencil ve düşüncesiz davrandığınız sürece 2 yakanız bir araya gelmez benden size tavsiye.
    Ne kadar da saygılıymışsınız yahu...!

Ben aracımın kapı göçükleriyle dolmasını istemem ve bunu istemem kadar doğal bir şey olamaz da.

Bu ne bencilliğe girer ne de başka bir şeye..

Kapıyı açarken dikkat etmenin bu kadar zor olduğu güzel ve yalnız ülkeme sitemimdir sadece.

Parketme özürlüyüz vesselam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassey -- 8 Ağustos 2018; 20:44:22 >

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    buna sabır mı diyeyim metanet mi bilemedim ama uzun vadede yararına olmayacak gibi.
  • hassey kullanıcısına yanıt
    Kapıma vurmayacaklar diye aracımı 2 kişilik yere park edemem. Bazen oluyor ki 5-10 dakika park yeri arıyorsun AVM'de. Ne hakkın var milletin zamanını çalmaya?

Evet insanların kapıyı hayvan gibi açmaları normal değil ama sırf bu yüzden başkasının hakkına girmek istemem. İllaki bir yerden çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.