|
23 yasındayım, üniden bu sene mezun oldum, üniden kimle konussam liseden yada öncesinden kalan arkadas grubu ile takılıyordu. Üniden samimi oldugum bi arkadasım vardı, işte cocugun liseden kalma world of warcraft oynadığı arkadaşları varmış discorda 5-6 kişi, bende yeni insanlarla tanışıp arkadaş çevremi genişletmeye çalışıyordum çünkü gerçekten çok az arkadaşım var, ayrıca oyunu bende oynuyodum hem bi grubum olur falan diye düşündüm, arkadaşa dedim beni discord serverınıza alsanıza geliyim diye. Arkadaş beni aldı işte servera, gittim yanına 1-2 arkadaşı daha vardı selam falan verdim öyle 2-3 konuştuk. Sonra bişi oldu cıkmam gerekti, tekrar discorda girdiğim zaman beni attıklarını gördüm serverdan. Aralarından biri şey demiş yabancıları neden alıyosunuz şu servera işte izin vermem tanımadıklarımın girmesine diyip atmış beni. Daha tanışmadan etmeden böyle davranıyor insanlar. Herkesin kurulmuş bi arkadaş düzeni var ve kimse yeni insanlar aramıyor. Bende baya yanlız hissediyorum bu yüzden çünkü lise öncesinden kalma hiç bir arkadaşımla konuşmuyorum, konuştuğum 1-2 liseden arkadaşta bilgisayarda oyun oynamıyor o yüzden discorddan konuşma şansım yok onlarlada. Napıcam bilmiyorum, geçmişte arkadaş grubu edinemediğim için çok pişmanım |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt