Şimdi Ara

Bellek read olmadı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşletim sistemim xp home edition .Daha oncelerı mavı ekran cıkıyordu hata mesajı kodu bılmem ne falan uzunbı yazı.Resetlemekten cıkmıstım.Sıstem dosyaları kayıp dıyordu.Yeni bir harddisk aldım.Sorun hala var.Dedim o zaman sorun ramda :) bir tane de 256 lık ram aldım 256 ddr. biri pc 2100u diğeri ıse yanı yenı aldıgım pc 2300 sorun ramdan mı kaynaklanıyor anlayamadım.

Yenı cıkan hata mesajını da asagıya eklıyorum bılen varsa yardımcı olursa sevınırım.

onbellek temızleme yaptım yıne de olmadı hata devam edıyor.

http://img186.imagevenue.com/img.php?image=14419_asdf_122_148lo.JPG

Bellek read olmadı.

• Bazı oyunlarda da yapıyor bu tür sorunları. Bence sorun daha çok yazılımsal. Yani kullandığınız programla ilgili. ben de daha önce bu sorunla birkaç kez karşılaştım ama donanımsal bir sorunum yok çünkü başka yerlerde yapmıyor bunu. Ram'lerden şüpheleniyorsanız forumun arama bölümüne "memtest" yazıp programı indirin. Yönergeleri takip ederek memtest boot cd'sini oluşturun ve ram'lerinizi test ettirin. Arıza varsa görürsünüz. Ama bence yine de sorun yazılımsal. Kolay gelsin.
  • pc de oyun yok.Program olarakta bearshare ve msn messenger dan baska bısıcık yok :)

memtest bi deneyeyım.

Teşekkürler
  • sorunun kaynagı anakartmıs.Tum parcaların yedegını buldum deneme yanılma yoluyla baktım.Sonucta anakarttan kaynaklandıgı cıktı.

Bıraz gecte olsa cevabını yazayım :)

Tesekkurler.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_9478084/tm.htm

Bu konuya bi göz at istersen işine yarayacaktır mutlakaAnakart tan demıssın ama o kadar buyuk olacagını sanmıyorum sorunun üstteki linkte hijackthis diye bir program var o programı kur sonra o konuya bi log gönder @serji arkadasımız sana neler yapacagını söyleyecektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Bellek ile BIOS Update!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.