Şimdi Ara

Belediyenin İhmalkarlığı...(lanet olsun...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Akşam 6 sıralarında eryaman 1.etap çağdaş marketten eve dönüyordum;neyse 1.etabın oradan 2.etaba dönerken çift şeritli yolda gübre dökmüşler sol şerit gübreler ile kapanmış ve bunları uyarıcı levha koymamışlar gübrelerin yerden yükseklik boyu 80 90 cm var.Neyse bende tam dönerken gübrelerin olduğu bölüme denk geldim sol şerite...Sağ şeritte otobüs durmuştubende solundan geçecektim ve uyarıcı levha yoktu kendimi gübrenin içinde buldum arabanın her yeri gübre oldu fazla hasar meydana gelmesede ön tampon çiziklerle mevcut vede aşağısı kırıldı.Yaklaşık hızım 30 km felandı.Yahu gübreleri insan boyu yola şerite dökmüssün lanet insanlar uyarıcı levha koysanıza be adamlar !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 14 Kasım 2013; 22:41:09 >

• Levha koyana kadar temizleseler ölecekler .
  • Sıra sıra koymuşlar birde;ve ardından ordan bir daha geçtim ben haricinde diğer yumaklarada çarpmışlar.Hiçbir uyarıcı levha yok.
  • Fotoğraf cektiniz mi ?

Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle geçmiş olsun ama gübre falan okuyunca bi kahkaha attım :)) tabi belediyenin de kulaklarını cinlattim:))

• Ankara da belediye bunu hep yapıyor.Geçenlerde mamak belediyesi elektrik tellerini yer altına aldı boşta kalan direkleri kesti adamlar öyle bi kesmişki bilmeden oraya park etmek isteyen 2 komşumuzun lastiği patladı.Aynı şekilde enerjisa gelip bi çukur kazmış üzerine kapak falan koymamış etrafına 2 taş koymuş kimse düşmesin diye abartısız 4 5aracın o çukura dönerken tekerlerini düşürdüğünü mahalle gençlerinin yardımıyla araçlarını kurtardıklarını bilirim.

• Keşke orada bekleyip trafiği çağırsaydım.Yarın tamponun resimlerini çekip yükleyeceğım konuya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lanet olsun böyle işe
    7 yıl önce açıldı
    LANET OLSUN
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolda gübrenin ne işi var belli ki kaza büyütmemek lazim

• Geçmiş olsun hocam da gübre ne alaka yahu niye dökülüyor yola ?

• geçmiş olsun...eğer olabiliyorsa dava açın.
  • Rögar kapaklarının üzerinden hızlı geçince açılan bir ilde yaşıyoruz. Daha ne olsun?

Zamanında Birlik Mahallesi'nde 2 rögar kapağı açtığımızı hatırlıyorum. Biri fırlayıp lastiği yarmıştı öbürü yolun ortasında çukur açmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstClass -- 15 Kasım 2013; 0:25:41 >
  • Bakın belediye gübreyi yola dökmesinin sebebi gidiş geliş yolu ortasında bariyerde ağaçlar dikili ve çimlik alan var;bunlar gübreleri oraya dökmemişlerde 1 şeridi gübre ile kapatmışlar ve bu gübrelerin olduğunu gösterecek 1 tane dahi levha yok ayrıca 1 tanede değil 10"ar 20"şer metre aralıklarla kimisi 1 metre yüksekliği bulan boyutlar yapmışlar.Ben çarptığımda ne olduğunu bile anlamadım ön cam tamamen gübre oldu sadece ön cam değil jant içlerine kadar sunroof açıktı içeri bile girdi.Ayrıca çarptığım yere gittiğimde diğer gübrelerinde bozulduklarını gördüm mağdur sadece ben değilmişim.
  • Gene iyi orda gübre dökmüşler burda yolun bir şeridine kaldırım taşı döktüklerini gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

90 cm gübre nasıl görülmez

Hakikaten nasıl göremediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

Arkadaşım dönemeçe koymuş adam gübre yığınını...Dönerken sağ şerit zaten otobüs tarafından kapalıydı otobüsün solundan geçeyim derken önüme çıktı direk zaten uyarıcı levhada koymamışlar ve sadece ben değil benim çarptığım gübre yığınından ardı gelen 15 20 tane daha var yaklaşık 10 tanesine çarpılmış benden sonra imkanım olursa yarın resmini çekeceğim.
  • Gecmis olsun oncelikle.

Bu isleri buyuksehir mi yapiyor yoksa etimesgut belediyesi mi ama her yerde var bu goruntuler.Koskoca yol yapti adamlar 4 seritli sol serit kapali.Neden,ya agac dikecekler ya gubre atacaklar.Sonra bunlari yaparar bitirirler ortaya bir tanede sulamak icin cesme koyarlar,cesmeyide acik birakirlar sol seritler yine su dolu.Yapacaksiniz bari yolu acmadan once yapsaniza.

Ankaranin belli bolgelerinde yok bu durumlar,yeni yapilan yollarin tumunde var.Kimsenin 2.adimini dusundugu yok 1.adimi atayimda derdindeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

quote:

quote:

Arkadaşım dönemeçe koymuş adam gübre yığınını...Dönerken sağ şerit zaten otobüs tarafından kapalıydı otobüsün solundan geçeyim derken önüme çıktı direk zaten uyarıcı levhada koymamışlar ve sadece ben değil benim çarptığım gübre yığınından ardı gelen 15 20 tane daha var yaklaşık 10 tanesine çarpılmış benden sonra imkanım olursa yarın resmini çekeceğim.

Sebep ne olursa olsun işaretlendirme yapmaları lazım. İstanbul'da genelde böyle şeyler olmaz. Sanırım Ankara'da kimse durumundan şikayetçi değil. Mesela, Siz belediyeyi aradınız mı?
    Maddi hasarlar bir şekilde telafi edilir ancak can kaybı olursa ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonkurt

quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

quote:

quote:

Sebep ne olursa olsun işaretlendirme yapmaları lazım. İstanbul'da genelde böyle şeyler olmaz. Sanırım Ankara'da kimse durumundan şikayetçi değil. Mesela, Siz belediyeyi aradınız mı?
    Maddi hasarlar bir şekilde telafi edilir ancak can kaybı olursa ne olacak.

Belediyeyi yarın arayacağım.Bir güzelde fırça kayacağım.Akşam olduğundan dolayı aramadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Rögar kapaklarının üzerinden hızlı geçince açılan bir ilde yaşıyoruz. Daha ne olsun?

Zamanında Birlik Mahallesi'nde 2 rögar kapağı açtığımızı hatırlıyorum. Biri fırlayıp lastiği yarmıştı öbürü yolun ortasında çukur açmıştı.

Asfalt atılıp, daha sonra asfalıt kazarak rögar kapaklarını yükselten bir ülkede yaşıyoruz.

Rögar kapaklarını yolun kenarına ve kenarda kaldırımlara vs... taşımak yerine yolun ortasında ısrarla tutan çok güzel bir ortamdayız.

Bilgi sahibi olunmadan fikir sahibi olunmaz. O kapakların altında ne olduğunu biliyor musunuz ? Dediğinizin yapılması için komple altyapının taşınması lazım. Maliyet sebebi ile
    yolun iki tarafına da eşit mesafede olması lazım. Asfalt meselesine gelince, yeni asfalt atılması için eski asfaltın traşlanması lazım. Haliyle bacalar yukarıda kalır. Ancak bu geçicidir
    ve genelde etrafına asfalt dolgu yapılır.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.