Şimdi Ara

Belediye Otobüslerini Nereye Şikayet Edebiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilenler vardır,İstanbul/Sultangazi'de oturuyorum,evim cadde üzerinde tam da önümüzde yaya geçidi var fakat ışık yayalara yeşil yandığı halde "bütün" halk,belediye otobüsleri kırmızı ışıkta gözümün içine baka baka geçiyor.Bunların plakalarını alıp nereye şikayet edebiliriz acaba?

Bu da başka bir konudan evimin önü,yaya geçidi gözüküyor

Belediye Otobüslerini Nereye Şikayet Edebiliriz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Belediye Otobüslerini Nereye Şikayet Edebilirsin?

Belediye otobüsleri, halk otobüsleri veya özel halk otobüsleri ile ilgili şikayetlerinizi ileterek bu hizmetlerin kalitesini artırmaya yardımcı olabilirsiniz. Otobüs şoförleriyle ilgili şikayetlerinizi de aynı kanallardan bildirebilirsiniz.

1. ALO 153 Beyaz Masa

Belediye otobüsleri ile ilgili şikayetlerinizi ALO 153 Beyaz Masa'yı arayarak bildirebilirsiniz. Bu hat üzerinden iletilen şikayetler ilgili birimlere iletilerek değerlendirilir.

2. Ulaşım Müdürlüğü

Bulunduğunuz şehrin Ulaşım Müdürlüğü'ne giderek otobüs şoförleri veya otobüs hizmetleri hakkında şikayette bulunabilirsiniz. Şikayetinizi yazılı olarak veya sözlü olarak bildirebilirsiniz.

3. E-Devlet

E-Devlet üzerinden Belediye Başkanlığı'na şikayette bulunabilirsiniz. "e-Dilekçe" modülünü kullanarak şikayetinizi ayrıntılı bir şekilde açıklayabilirsiniz.

4. Belediye Web Sitesi

Bazı belediyeler, web siteleri üzerinden şikayet kabul etmektedir. Belediyenizin web sitesini ziyaret ederek şikayet formunu doldurarak şikayetinizi iletebilirsiniz.

Şikayetinizi iletirken aşağıdaki bilgileri eklemeyi unutmayın:

• Olay tarihi ve saati
    • Otobüs hattı ve plakası
    • Şoförün adı ve soyadı (mümkünse)
    • Şikayetinizin ayrıntılı açıklaması

Şikayetinizin değerlendirilmesi sonucunda ilgili birimler tarafından size geri dönüş yapılacaktır. Bu süreçte sabırlı olmanız ve gerekiyorsa ek bilgi veya belge sağlamanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • belediye otobüslerini İBB nin BEYAZ MASASI na,
    halk otobüslerini anca 154 e olmazsa 155
  • uzun lafın kısası hiçbir yere şikayet edemeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a3l4i

belediye otobüslerini İBB nin BEYAZ MASASI na,

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde

Kimi kime şikayet ediyorsun diye sorarım.

Adam otobüs şoförü çıktı Cevabı ilk mesajda

quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

153-155 polis ve belediyeye şikayet edin yapabbilirseniz video ve fotolarla destekleyin emin olun çok etkili olucaktır.

ama bence sadece sözde kalmasın yazı ile de şikayetinizi dile getirin mailden yada iletişim noktalarından kağıda dökerek şikayet edinki yapılan işlemler hakkında size bir yazılı belgeyle geri dönüş yapsınlar.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 21 Haziran 2012; 1:06:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: a3l4i

belediye otobüslerini İBB nin BEYAZ MASASI na,

ufak bir düzeltme 154 artık aktif değil.

153-155 polis ve belediyeye şikayet edin yapabbilirseniz video ve fotolarla destekleyin emin olun çok etkili olucaktır.

ama bence sadece sözde kalmasın yazı ile de şikayetinizi dile getirin mailden yada iletişim noktalarından kağıda dökerek şikayet edinki yapılan işlemler hakkında size bir yazılı belgeyle geri dönüş yapsınlar.
  • Aynen...

Kimi kime şikayet ediyoruz ki..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doğru 154 kalmadı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde

Al birini vur ötekine. Şikayetini yaptığın yerle şikayet edilen aynı kalibrede olduğu vakit eline birşey geçmiyor.

Umarım bu sefer anladın.

Tamam vurma
  • Sultançiftliği cebecimi burası yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Sultançiftliği cebecimi burası yav

Evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin olmayacak oturup fotoğraflayacaksın geçenleri...
  • Cok halk otobuscu tanidigim var hepsi ayda min. 1-2bin tl ceza oderiz diyorlar googleden bulun sikayet hatti olacakti hatta bikac otobusun arkasinda yaziyordu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Sultançiftliği cebecimi burası yav

Evet.

Anladım dostum. Hah şimdi söyliyim ben örnek veriyorum Çağlayan yokuşundan aşşa otobüs kaptırmış gidiyor ! aşırı hızlı kuralların tamamı ihlal bi köpek çıkıyor ve eziyor hayvan yolda can çekişiyor köpeğin diğer arkadaşları geliyor başına üşüşüyor bi vatandaş çıkıp bişey demiyor otobüstede kimsede ses çıkmıyor ! otobüs durmuyor bile tabi ben feyat figan bi başlıyorum Allah ne verdiyse Aracın tüm bilgilerini alıyorum ietteye şikayet ediyorum tabi vatandaşlarda bana yardımcı oluyor otobüste benden aldıkları gazla veriyorlar ayarı ama ne oluyor şikayet ediyoruz ve hiç birşey olmuyor bu adam ve otobüsü hala bu hatta devam ediyor. !

Sokak hayvanları için bi tip kazalarda aramanması için numarası var fakat bunlar yapılmıyor ve bu denli dehşet bir olay'da hiç birşey yapılamazken Bu kırmızı ışık olayında hiç birşey yapmazlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gopluumit -- 21 Haziran 2012; 2:54:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

uzun lafın kısası hiçbir yere şikayet edemeyiz.

aynen katılıyorum hocam.
    uzun laf da şu; 177'ye şikayet edebilirsin ama 177yi kimseye şikayet edemezsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.