Şimdi Ara

Bel bölgemin incelmesi için hangi hareketi yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 6-7 ay rejim yaptım kendi çabalarımla ve bayağı kilo verdim. 1 aya yakındır fittnes sporuna gidiyorum. Bel kenarlarım hariç her tarafım zayıfladı. Sporda sadece ağırlık kaldırıyorum. 5-10 dakika twister hareketini yapıyorum. Ne yaparsam oralarımı daha hızlı eritebilirim?
    Bel bölgemin incelmesi için hangi hareketi yapmalıyım?

• Diyet yapmalısın. Ve zamanın varsa antereman üstüne veya boş güne kardiyo ekle. Ben yapmıyorum ama inceliyor. Asıl silah diyet. Benim en verim aldığım sistem aralıklı oruç ve 100gr. altı karb alımı oldu. Pazarları da hunharca yüklememe rağmen belim her hafta bir santim inceliyor. Tabi bunlar için tartılı yemen kalori ve macro sayımı yapman gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semavi7 -- 11 Eylül 2018; 10:6:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1. Iyi bir diyet

2. Yag olan bolgeye odakli antreman

3. Dusuk Karbonhitrat tuketimi

4. Sabah yedikten sonra aksam en gec 20 yi gecmeyecek sekilde 2. Ogunlu diyet

5. Az Sutlu kahve

• parkta 3 alet var onlarla 3 günde ve diyetle simit denilen yağ kütlelerinden kurtuldum. dilersen youtube kanalıma yaz o aletleri senin için profesyonel şekilde tanıtayım. sonra salonla uğraşma parkta şekillen.

https://www.youtube.com/channel/UCpHO80LIfADlrcflpXnUv1w/videos?view_as=subscriber

Ne mutlu Türk'üm diyene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cosmos2999

Eger ust bolgeyi pek umursamiyor isen, Karin kaslarina yonelik agirlik odakli calisma oneririm. Ben karin bolgesi+ diyet+ kardiyo ile incelttim baya.

1. Iyi bir diyet

2. Yag olan bolgeye odakli antreman

3. Dusuk Karbonhitrat tuketimi

4. Sabah yedikten sonra aksam en gec 20 yi gecmeyecek sekilde 2. Ogunlu diyet

5. Az Sutlu kahve
    Antrenman öncesi kahve faydalıdır ama sütlü kahve ne yazık ki midenin en zor işlem yaptığı içeceklerden.
    Midenizi boş yere yormak istemiyor iseniz sütlü kahveyi hatta Türk kahvesi ve filtre kahve haricindekileri unutun derim.
  • Dostum hevesini kırmak istemem ama bölgesel yağ yakımı yoktur. Kişinin anatomik ve genetik etkenlerine göre vücutta yağlanma farklı bölgelerde olabilir. Genel olarak istediğin bir yeri zayıflatmak inceltmek mümkün değildir.Düzenli spor ve iyi bir diyet ile vücudun genel yağ oranını düşürerek zaman içerinse o bölgedeki yağlardan kurtulabilirsin.
    Daha Fazla Göster
  • elini agzina goturmezsen bel bolgen incelir diyolar

• Stomach Vacuum dedikleri Ege fitness in yaptığı. Arada bir yapıyorum. Karın bölgesinde son 2 haftada çok iyi ilerleme kaydettim. Düşük karbonhitrat tüketimi ve Karin kasi çalışması ile. Olay diyette bitiyor yani.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.