Bildirim
BEKO Laptop'lar nasıl?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Modelleri Pahalı ve eski teknoloji _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: ak_onair
Modelleri Pahalı ve eski teknoloji
Eyvallah
_____________________________ -
quote:
Tamamen katılıyorum. İstersen şöyle bir link veriyim. Link arçelik'in sitesi olduğu için yanlış anlaşılmasın -Arçelik ve BEKO'nun sattığı laptoplar aynı.- ve beko'nun sitesinde bilgisayarların özellikleri yazmıyor.
http://www.arcelik.com.tr/Cultures/tr-TR/ArcelikUrunler/8914980100.htm?&productCode=8914980100
http://www.arcelik.com.tr/Cultures/tr-TR/ArcelikUrunler/8914960100.htm?&productCode=8914960100_____________________________
-
quote:
Orjinalden alıntı: tolga_misirci
quote:
Eyvallah
HEMDE 1ytl lik Çinler

üretiyo bu aletleri(beyaz eşyalar dahil)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrium -- 20 Temmuz 2006; 14:06:59 >_____________________________
-
ben beko bayisiyim notebook ve bilgisayar urunleri almanı onermem
ancak soul-reaver ın dediği gini hiç bir beyaz eşyası çinde uretilmiyor
ayrıca beyaz eşya da turkiyede en yaygın servis ağı
arçelik-beko da var_____________________________ -
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. şu saatten sonra Beko benim için ölmüştür... _____________________________ -

quote:
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. şu saatten sonra Beko benim için ölmüştür...

_____________________________ Zaman kalmadı,sayım başladı uzun bir ömür yalan...
-
quote:
Orjinalden alıntı: arsene
arçelik-beko da var
ben beko mal aldım arkasında MADE IN CHINA çıktı ozaman napcaz_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Extinet_DeviL

quote:
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. şu saatten sonra Beko benim için ölmüştür...

kimin verdiği bilgiler oluyo bu_____________________________
-
beko bir fabrikasını aldı olduğu gibi çine kurdu demirdökümler burada üretiliyor(vestel-regal gibi) ayrıca beko ingilterenini en büyük beyaz eşya firması oldu bir firmayı satın alarak,aldığın yerde birşeyler var derim,tabi bilmediğimiz başka olaylar yoksa _____________________________ iPhone 11, iPhone 7 Plus, Samsung M30S, iPhone 6 Plus, Galaxy Note 5, Lumia 925
MacBook Air M1, Asus Tuf Gaming 17.3" - Ryzen7 3750H-16GB-GeForce 1650, MSI Gaming i5 8300H 16GB -
quote:
Orjinalden alıntı: Soul_Reaver
quote:
Orjinalden alıntı: arsene
arçelik-beko da var
ben beko mal aldım arkasında MADE IN CHINA çıktı ozaman napcaz
urun neydi onu soylerseniz yardımcı olabilirim_____________________________ -
beyaz eşyadan kastım
buzdolabı-fırın-çam mak-bul mak fln tabi bazı buz dolapları da ithal ama isviçrede uretiliyor sanırım
ayrıca onun dışında bir çok tv de turkiyede onun dışında muzik seti fln çin
notebook ların içi zaten hepsi nin aynı kasasını ve ekranını lg uretiyor bunun yanında teknolojileri eski
aynı vestelde olduğu gibi_____________________________ -
isviçremi orda işçilik pahalı olmazmı yaw _____________________________ iPhone 11, iPhone 7 Plus, Samsung M30S, iPhone 6 Plus, Galaxy Note 5, Lumia 925
MacBook Air M1, Asus Tuf Gaming 17.3" - Ryzen7 3750H-16GB-GeForce 1650, MSI Gaming i5 8300H 16GB -
tbt o olayı bende anlamadım hiç sorma :D
ne biliim mesela kucuk ev aletlerinin bir çoğu çinde uretilir son zamanlarda made in switzerland kuçuk ev aletleri dolaplar fln geldi
mesela şu anda elimde olan saç kurutma makinası isviçre_____________________________ -
hemen sorayım o zaman lcd ve plazma tv olayında nasıl beko,büyük ihtimalle lg ile çalışıyor?kalite performans sorun çıkarma olayları nasıl? _____________________________ iPhone 11, iPhone 7 Plus, Samsung M30S, iPhone 6 Plus, Galaxy Note 5, Lumia 925
plazma tv ve lcd den herhangi bir sorun yaşamadık sattıklarımızdan sadece kurulumu için servis gitti müşterilerimize evet lg ile çalışıyor diye biliyorum bende
şu anda beko zaten lcd ve plazma serisini komple yeniledi gibi bişey (dolayısıyla arçelikte)
artık butun lcd ve plazmaları hd destekliyor_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler