Şimdi Ara

Beklenen oldu: Galaxy Note 7 satışları durdu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beklenen oldu: Galaxy Note 7 satışları durdu!

Samsung’un büyük yatırımlar yaptığı ve satışa sunulduğu andan itibaren rekorlar kırmaya başlayan Galaxy Note 7 modeline adeta nazar değdi. Şarj esnasında yanma sorunları giderek artarken firma satışları durdurduğunu açıkladı.

Güney Koreli üreticiden yapılan açıklamada yanma sorunlarının batarya hücrelerinden kaynaklandığı ifade edilirken şimdiye kadar 35 kullanıcının bu sorunla karşılaştığı belirtiliyor. Samsung, dağıtım kanalları ile birlikte geniş çaplı bir inceleme süreci başlattı. Müşterilerin etkilenmemesi adına da Galaxy Note 7 satışları durduruldu. Ayrıca önümüzdeki haftalarda mevcut kullanıcılar için de bir değişim programı başlatılacak.

Yanma sorunları ilk kez gündeme geldiğinde bunun üçüncü taraf aksesuarlardan kaynaklandığı düşünülmüştü ancak ilerleyen günlerde sorunun daha da büyük olduğu anlaşıldı. Birkaç gündür Samsung’un satışı durdurma kararı alacağı iddia ediliyordu. İddialar ne yazık ki gerçek çıktı.

Ayrıca Bkz.Galaxy Note 7 şarj esnasında yandı, Samsung diken üstünde

Yılın ikinci çeyreğinde 7 milyar dolardan fazla faaliyet karı elde eden Samsung için Galaxy Note 7 satışları büyük önem taşıyordu. Tepeden tırnağa büyük bir emek harcanarak tasarlanan ve tüketicilerin gönlünü kazanmayı da başaran Galaxy Note 7 için gelinen nokta tam bir deprem etkisi olacak.

Pazarda rakiplerin etkisiz olduğu ve iPhone 7 satışlarında da düşüşler beklendiği bir dönemde Galaxy Note 7 modelinin yaşadığı problem oldukça can sıkıcı. Satışlara olumsuz etkisinin yanında marka imajına da zarar vermesi ayrı problem oluşturuyor. Bu bakımdan bazı yöneticilerin işini kaybedebileceği belirtiliyor.

Elbette Galaxy Note 7 modeli her şeyin sonu değil. İvmede biraz düşüş olsa da Galaxy S7 serisinin satışları yüksek seviyede seyrediyor. Bu bakımdan Samsung’un oluşan zararı karşılayabilme gücü mevcut. Elbette Galaxy Note 7 firmaya ne kadar büyük bir zarar verecek şimdiden tahmin etmek zor. 

• Talihsiz bir olay, kullanılan bataryaların kalite problemi neden olmuştur. Note 7'nin USB3.1 hızlı şarjına cevap verememiştir kullanılan bazı kalitesiz bataryalar, sonuç aşırı ısınma ve yanma...
  • Neremle gülsem bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 2 Eylül 2016; 12:38:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burlar degerlenir

• Geçmiş olsun..peki şimdiye kadar alanlar ne yapacak ..gerimi toplanacak acaba..
    Samsung ve kullanıcılar için çok büyük Talihsizlik olarak yorumlarım..

• Neyse ki kimsenin canına zarar gelmemiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apple Incorporated

Neremle gülsem bilemedim

Gülme komşuna gelir başına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dahi Olalım -- 2 Eylül 2016; 12:39:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • note 7 note 7 diye ballandıra ballandıra verdiler şimdi ekşi çıktı hey gidi camcung heyyy

• Gerçekten satışların durmasını çok bekliyorduk! :D

• quote:

Neremle gülsem bilemedim

Ağzını kullanmıyosun galiba? Tercih meselesi tabi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante1000

note 7 note 7 diye ballandıra ballandıra verdiler şimdi ekşi çıktı hey gidi camcung heyyy

O kadar yazdim buralara 5s ile note 7 arasinda kaldim diye, 5s i secmisim iyi ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dante1000

note 7 note 7 diye ballandıra ballandıra verdiler şimdi ekşi çıktı hey gidi camcung heyyy

O kadar yazdim buralara 5s ile note 7 arasinda kaldim diye, 5s i secmisim iyi ki

lg ve camcung kullanmış biri olarak bende yeni iphone geçtim ve evet fiyat olarak iphone abartı ama gerçekten kalite olarak hakkını veriyor nediyim camcungcular düşünsün :)
  • Elmacılar damlar birazdan
  • Note 5 i alacağım 3 sene kullanacağım ben zaten. 2. elleri kovalıyorum. Note 7 yi yada diğer android cihazların sıfırını alanları aklım almıyor.

• fıtratında var bu isin

bakarsaniz 1990 li yillarda yanan ericson ve motorolalar vardi

• Hani sabotajdı, Apple yapmıştı ? Patlayan 2 tane telefon, birşey olmaz diyenler nerede ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 2 Eylül 2016; 12:59:28 >
  • Tamda alacakken.. ...

• okadar para telefona verılırmı yazıktır gunahtır arkadaş yansın patlasın yok olsun :))

• Zararı batarya üreticisinden karşılar. Sorun yok.

• Samsung Galaxy Bomb 7

Anlaşıldı, iphone beklenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 2 Eylül 2016; 12:56:16 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.