Şimdi Ara

Beklenen oldu: Galaxy Note 7 satışları durdu! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
176
Cevap
0
Favori
1.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki olayın gerçekliği kanıtlanmış mı acaba? Yani kolaylıkla rakip falanda eline çakmak ateş bir şey alıp telefonu o hale getirebilir. Gerçekten şarj olurken patladığı falan nasıl kanıtlanıyor? Güvenlik kamerasına falan mı yakalanmış? Burada sonuçta milyarlık sektörden bahsediyoruz, bir şüphe bile kaç milyarın el değiştirmesini sağlar.

• Fiyatı düşer 2500 tl ye alınır harika olur. samsungun imajına fazla zarar vermez biraz daha az kâr ederler.

• Ekrem sevindi
  • yazık ya niye biliyormusunuz şuande sevinen applecılar yazık.
    Bende 3 yıldır 5s kullnıyorum ama sizler gibi bir yorum yapma ihtiyacı duymadım.
    Keşke olmasa imiş ama olmuş...
    Applecılar farkında değil ama samsung ve sony olmasa idi ios yazılım konusunda bu kadar kendini geliştirmek zorunda kalmazdı.
    Rekabet iyidir arkadaşlar rekabet olmaz ise zararı biz müşteriler çeker.
    Birde şu fanboyluğu bırakın ya. Fanboyluk yapacağınıza 2-3 kitap okuyun

• 3500 lira say ondan sonra telefon patlasın para iadesi seçeneği sunmalılar.Olaya iyi yönünden bakarsak note 7 nin fiyatı düşebilir
  • zamaninda iphone da olan anten cekmeme sorununu hatirlatti bana, hatirlayanlar bilir steve jobs cok agresif bir tavirla toparlamisti olayi. Her markada olabilecek seyler bunlar, kullanicilari madur etmeden yeni ürünlerle degistirirlerse daha hizli toparlarlar durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErTuFx -- 2 Eylül 2016; 14:29:11 >
  • yazik oldu rakipleri bundan bir ders cikarip biraz daha dikkat ederler.

ios isletim sistemini HTC telefonlarinda gormek dilegiyle :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ErTuFx

zamaninda iphone da olan anten cekmeme sorununu hatirlatti bana, hatirlayanlar bilir steve jobs cok agresif bir tavirla toparlamisti olayi. Her markada olabilecek seyler bunlar, kullanicilari madur etmeden yeni ürünlerle degistirirlerse daha hizli toparlarlar durumu.

Anten çekmemesi farklı, telefonun patlaması çok farklı şey. Bu telefonları alıp küçücük çocukların ellerine tutuşturanlar var. Bu telefonunların patlayıp yangın çıkarma ihtimali var. Çok ciddi bir üretim hatası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prestij olarak Samsung deger kaybetse bile, yine de kısa zamanda eski konumuna oturacağıni düşünüyorum.

Şuan için tek sorun tüketicilerin kaybını ne şekilde telafi edecekler çok merak ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tim Cook bu habere bayildi

• samsung şu segmentte lider karşısına çıkıcak telefon yok diyen babasının malı gibi savunan editörler ne diyor acaba bu işe

• İphoneculara gün doğdu saldırın samsunga

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple iPhone 7 lansmanından hemen öncesi olması Apple için büyük şans Samsung için ise bir okadar talihsizlik, facia, beceriksizlik, bir çuval inciri berbat etme

• pahalı telefon alınacaksa iphone alınmalı.

• Malesef oldukça kötü bir haber.Telafisi zor olan büyük bir üretim hatası.Samsung tam iPhone7 arefesinde büyük imaj kaybetti.

• Samsung Galaxy S4, S5 veya Note 3, Note 4 cayır cayır yansaydı pek üzülmezdim ( sonuçta bayağı plastikti bunlar iyi yanardı) ama Samsung doğru ve güzel işler yapmaya başlamışken bu olayın olması büyük talihsizlik. Android tarafında Elmaya bir tek kafa tutabilen Samsung kalmıştı. Umarım en az hasarla atlatırlar bu durumu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Apple Incorporated

quote:

Orijinalden alıntı: dante1000

note 7 note 7 diye ballandıra ballandıra verdiler şimdi ekşi çıktı hey gidi camcung heyyy

O kadar yazdim buralara 5s ile note 7 arasinda kaldim diye, 5s i secmisim iyi ki

bir insan nasıl 5s ile Note 7 arasında kalabilir alakasız telefonlar
  • Şimdiye kadar milletin cebi yandı biraz da note 7 ile beraber samsung yansın bakalım

• Apple bunu beğendi

• Herhangi bir markanın fanı değilim ama şu olay Apple'ın başına gelse forumda neler neler yazılırdı hayal bile edemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.