Şimdi Ara

Beklemek mi bitirmek mi??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle sizin fikirlerinize ihtiyacm var.
    4 aydır beraber olduğum bana en mutlu günleri yaşatan insan benimle ara vermek istedi.
    Bir süre beklememi (3 yıl kadar) benden ayrılamayacağını söyledi. Tabi ben kabullenemedim bu durumu onca güzel gün yaşamışken bu ayrılığı hazmedemiyordum.
    Ona karşı kırıcı olmaya başladım ve yine onsuzken bana cevap vermediği bir günde bana aldığı eşyaları geri gönderdim.
    Bana bekle diyen insan bu davranışımdan dolayı beni tamamen silmiş.
    Bugün aradım onu çok sevdiğimi hala beklediğimi ve hep bekleyeceğimi söyledim fakat benim için sen bittin dedi sadece..
    Arkadaşlarına beni sevdiğini söylerken bana seni sevmiyorum artık hayatına bak diyor.
    Ne yapacağımı bilmez durumdayım artık arayamıyorum mesaj atamıyorum cevap vermiyor hiçbir şekilde ve aynı kampüste aynı şehirdeyiz her an yüzyüze gelebilecekken bu kadar uzak olmak çok zor oluyor.
    Bi bayan olarak erkeklerin bu konuda düşüncelerini merak ediyorum sizce beklemeli mi yoksa hayatıma devam mı etmeliyim?
    veya onu geri döndürebilir miyim?

• Yaşınız kaç peki ? Ona göre yorum yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk---

Yaşınız kaç peki ? Ona göre yorum yapacağım.

21
  • Bana sorarsan kiz zaten ayrilacakmis bahane aramis resmen biliyorm bende yasadim.kizlar hep oyle soler birakamam edemem hayatta olmaz vs. Islerine gelmeyince bahane ararlar boyle. Hayir gelmezmis salla uzuldugune degmez . Sakın erkeklik gururunu ayakklar altina alacak seyler yapma. Geleni kbl et gidene elveda demesini bil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o okula anne ve babanın seni okumak için gönderdiğini, bir ton emekle kazandığı alınterini sana harcadıgını ve onları utandırmaman gerektiğini hatırla ve okuluna odaklan.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

Bana sorarsan kiz zaten ayrilacakmis bahane aramis resmen biliyorm bende yasadim.kizlar hep oyle soler birakamam edemem hayatta olmaz vs. Islerine gelmeyince bahane ararlar boyle. Hayir gelmezmis salla uzuldugune degmez . Sakın erkeklik gururunu ayakklar altina alacak seyler yapma. Geleni kbl et gidene elveda demesini bil

yalnız anlattığının tam tersi durum ben kızım
  • O cocuk belki de senin en guzel anlarimi yasadim dedigin zamana senin gibi bakmamis.Genelleme de yapmak istemiyorum ama ben ve benim gibi bir cok SEVEN erkek sevdiginin yaninda olmasini ister.Bence unutuldun artik.Çocuk ayrilmaya bahane aramis gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Sunja_

quote:

Bana sorarsan kiz zaten ayrilacakmis bahane aramis resmen biliyorm bende yasadim.kizlar hep oyle soler birakamam edemem hayatta olmaz vs. Islerine gelmeyince bahane ararlar boyle. Hayir gelmezmis salla uzuldugune degmez . Sakın erkeklik gururunu ayakklar altina alacak seyler yapma. Geleni kbl et gidene elveda demesini bil

Tmm olabilir bosver genede kimse bulunmaz hint kumasi degil zamaninda bende ayni triplerdeydm kiz brakmiodu beni nasi olsa birakamaz dedim burnum havadaydi en sonnda ailesi sebebiyle bitti gene. Senin ici zor tabi kizlar zor ayriliyor tabi yeni nesil tiplerden degilse.

Uzgunum ama o kadar mesajina bile yanit vermiyorsa birak adini sanini unut kacan kovalanir bildigin gibi belkide cocuk senden sogudu 3yil felan hikaye anlatmis erkek olarak bir kizi seviyorsan onu dusunmeden edemessin.

Dedigim gibi birak gelmesse kendi bilir degmezmis dersn sende daha dikkatli secersin artik cikacagn kisileri tabi niyetin zaman gecirmek degilse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasid03

O cocuk belki de senin en guzel anlarimi yasadim dedigin zamana senin gibi bakmamis.Genelleme de yapmak istemiyorum ama ben ve benim gibi bir cok SEVEN erkek sevdiginin yaninda olmasini ister.Bence unutuldun artik.Çocuk ayrilmaya bahane aramis gibi

Belki de öyledir..
    Fakat neden çevresine beni sevdiğini söylüyor bunu anlayamıyorm.
  • sunja siz hangi bölümde okuyorsunuz??
  • quote:

quote:

quote:

Tmm olabilir bosver genede kimse bulunmaz hint kumasi degil zamaninda bende ayni triplerdeydm kiz brakmiodu beni nasi olsa birakamaz dedim burnum havadaydi en sonnda ailesi sebebiyle bitti gene. Senin ici zor tabi kizlar zor ayriliyor tabi yeni nesil tiplerden degilse.

Uzgunum ama o kadar mesajina bile yanit vermiyorsa birak adini sanini unut kacan kovalanir bildigin gibi belkide cocuk senden sogudu 3yil felan hikaye anlatmis erkek olarak bir kizi seviyorsan onu dusunmeden edemessin.

Dedigim gibi birak gelmesse kendi bilir degmezmis dersn sende daha dikkatli secersin artik cikacagn kisileri tabi niyetin zaman gecirmek degilse.

3-5 günlük veya aylık ilişki arayan biri olmadım hiç olmam da ben ciddi anlamda bakıyorum ilişkiye.
    2 ayı onsuz geçirdim ve gün be gün geçmesi gerekirken bu acı daha da arttı içimde
    bende öyle düşünüyorum artık 3 yıl beklemek zor görüşmeden konuşmadan..
    sanırım uzak kalmak en iyisi

• Kalpte taht kurmanin yolu kictan gecer. Tekmeyi saglam basacaksin ki, kopegin olsun

• quote:

3-5 günlük veya aylık ilişki arayan biri olmadım hiç olmam da ben ciddi anlamda bakıyorum ilişkiye.
    2 ayı onsuz geçirdim ve gün be gün geçmesi gerekirken bu acı daha da arttı içimde

Kardeşim bu hayatta hiçbirşey boşa olmaz. boşver sen yoluna bak. Sana iki tane söz atayım çok beğenirim bunları mutlaka oku birşeylerın farkına varmanı sağlar belki. Danışmak istediğin birşey olursada bana danışablirsin tecrübe bol bende.

Allah der ki : Kimi benden çok seversen onu senden alırım... Ve ekler: "Onsuz Yaşayamam" deme, seni onsuz da yaşatırım. Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, candan saydığın yar bile bir gün el olur,aklın şaşar.Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur... "Düşmem" dersin düşersin. "Şaşmam" dersin şaşarsın. En garibi de budur ya, "Öldüm" der durur gene de yaşarsın...

Hz. Mevlana

Tanrı size istediğiniz değil, ihtiyacınız olduğunuz insanları verir. Öyle ki bu insanlar size yardım edecek, sizi incitecek, size acı verecek, sizi terkedecek, sizi sevecek ve olmanız gereken insan olmanızı sağlayacaktır.

Lao Tzu.

• quote:

quote:

Kardeşim bu hayatta hiçbirşey boşa olmaz. boşver sen yoluna bak. Sana iki tane söz atayım çok beğenirim bunları mutlaka oku birşeylerın farkına varmanı sağlar belki. Danışmak istediğin birşey olursada bana danışablirsin tecrübe bol bende.

Allah der ki : Kimi benden çok seversen onu senden alırım... Ve ekler: "Onsuz Yaşayamam" deme, seni onsuz da yaşatırım. Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, candan saydığın yar bile bir gün el olur,aklın şaşar.Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur... "Düşmem" dersin düşersin. "Şaşmam" dersin şaşarsın. En garibi de budur ya, "Öldüm" der durur gene de yaşarsın...

Hz. Mevlana

Tanrı size istediğiniz değil, ihtiyacınız olduğunuz insanları verir. Öyle ki bu insanlar size yardım edecek, sizi incitecek, size acı verecek, sizi terkedecek, sizi sevecek ve olmanız gereken insan olmanızı sağlayacaktır.

Lao Tzu.

öncelikle teşekkür ederim
    mevlana'nın sözü defalarca okuduğum ve hatırımdan çıkmayan bir sözdür.
    diğerini okumamıştım ve sanırım benimde henüz öğrenmem gereken şeyler var sabrı ve tahammül edebilmeyi öğrenmeliyim belkide..

• quote:

öncelikle teşekkür ederim
    mevlana'nın sözü defalarca okuduğum ve hatırımdan çıkmayan bir sözdür.
    diğerini okumamıştım ve sanırım benimde henüz öğrenmem gereken şeyler var sabrı ve tahammül edebilmeyi öğrenmeliyim belkide..

hayat bunları öğretiyor mecbur.

hayat sana bunları öğretmeden senin bilinçli olmak sana + kazandırır. bunları düşe kalka kalbin kırıla kırıla veya hayal kırıklıklarıylada öğrenebilirsin.
  • 3 yılda bir kızın hayatına 1234235432 tane erkek salça olur elinde sonunda bir tanesi kırar o kabuğu girer içeri seninde hiç bir önemin kalmaz.

Ara vermek diye bir şey olmaz o ilişki o teklif edildiğinde bitmiş. Sana diğer ilişkilerinde başarılar dilerim.
  • Aşklar ele ayağa düştü mü, değerini yitirdi mi bu hale gelmeye başlar; aşk sandığımız ama aslında sadece bir menfi döngü.. Şimdiki aşklar yaz yağmurları gibi. Saman alevi gibi parlayıp bir anda sönen aşk sanılan hezeyanlar, ihtiraslar. Bırakın bu yaşta bu tür şeylerle ilgilenmeyi. Hayatınıza odaklanın. Daha değerli şeylere odaklanın. Bazı manevi değerleri daha bir ön plana alın. Ailenizi düşünün, kendinizi düşünün. Herşeyin bir sırası vardır. Saçma sapan, aşk sandıgınız oyunlarla uğraşmayın. Sonra telafisi olmayan, geri dönüşü olmayan yollara saparsınız.

• quote:

quote:

21

Hocam öncelikle ikinizde olgun insanlarsınız, yani çocuk değilsiniz. Bence seven insan her ne olursa olsun yanında olmasını ister mesela biraz mesafeli zamanlar olur veya soğuk dönemler olur ama gerçekten seven insan böyle bir şey istemez. Ayrıca 4 aylık bir insan her ne olursa olsun seni ne kadar tanır ne kadar emin olur ki 3 yıllık bir ara istiyor ? Bana hiç sıcak gelmedi bu hocam bence kendinizi hiç ezdirmeyin yol verin gitsin. Nasıl olur ya 3 yıl ? Resmen sizi istemiyor gibi bir şey. Yani kimsenin keyfine göre haraket edilmez paşa değil bu. Bence düzgünce konuşun olmuyorsa o 3 yıl beklesin kimi bekliyorsa, siz hayatınıza devam edin hocam. Bana hiç samimi gelmedi yani.

• quote:

quote:

quote:

21

Hocam öncelikle ikinizde olgun insanlarsınız, yani çocuk değilsiniz. Bence seven insan her ne olursa olsun yanında olmasını ister mesela biraz mesafeli zamanlar olur veya soğuk dönemler olur ama gerçekten seven insan böyle bir şey istemez. Ayrıca 4 aylık bir insan her ne olursa olsun seni ne kadar tanır ne kadar emin olur ki 3 yıllık bir ara istiyor ? Bana hiç sıcak gelmedi bu hocam bence kendinizi hiç ezdirmeyin yol verin gitsin. Nasıl olur ya 3 yıl ? Resmen sizi istemiyor gibi bir şey. Yani kimsenin keyfine göre haraket edilmez paşa değil bu. Bence düzgünce konuşun olmuyorsa o 3 yıl beklesin kimi bekliyorsa, siz hayatınıza devam edin hocam. Bana hiç samimi gelmedi yani.

bugün son kez konuştum ve bir kez daha bunları dile getirdi bende son mesajımı yazıp bir daha rahatsız etmeyeceğimi söyledim.
    2 ay aradan sonra konuştum fakat bundan sonra bir daha dönüşüm olmayacak unutacağım.. unutmak zorundayım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

21

bugün son kez konuştum ve bir kez daha bunları dile getirdi bende son mesajımı yazıp bir daha rahatsız etmeyeceğimi söyledim.
    2 ay aradan sonra konuştum fakat bundan sonra bir daha dönüşüm olmayacak unutacağım.. unutmak zorundayım.

Bosver. Kotu gorunen islerden genelde hayir cikar. Allah Teala ile iliskilerini gozden gecir oncelikle. Aradigin orada.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.