Şimdi Ara

düğün paketleri mi yoksa tek tek seçmek mi lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaskar askerlik bitiyor ve ev kurmam gerekiyor ve cok kisitli bir butceyle yapmam gerekiyor bu isi dolayisiyka bazi reklamlarda düğün paketleri görüyorum, bu tür paketleri tavsiye eder misiniz? Yoksa tek tek almak daha mi mantiklidir? Ayni sekilde mobilya icinde gecerli bu sorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle tek tek daha iyidir Paket yapan yerler genelde alınmayacak saçma ürünlerden satıyor. Aynı şey mobilya için de geçerli.

• Gelin hanim gelmeden en yakin Bosch bayiine gidip tum mutfak esyasini bir seferde satin aldim ve memnunuz.
    Ama mobilyada fiyasko cunku gelin hanima sormadan komple mobilyalari aldim ve oturma odasi haric hicbirini begenmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 7 Temmuz 2013; 12:23:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok her şekilde eşimle ortak karar aliriz sonucta bu alet edevati benden daha çok kullanacak kendisi.

Ben su an icin kendi evime degilde kiraya oturacagim icin cok pahali/kaliteli urunler alip hem ekonomik sikintiya girmek hemde onlari hemen eskitmek istemiyorum.

• Herşeyi tek tek al elde kalmış ürünleri paket yapıyorlar

• Biz de büyük bir mobilya firmasıyız aynı zamanda beyaz eşya bayiliklerimizde var,
    elde kalmış ürünlerden ziyade farklı fiyatlarda paketler yapıyoruz herkesin kesesine göre seçenek olsun diye.
    ve müşteri paket içeriğindeki beyaz eşyaları beğenmezse farklı modelleri seçme hakkına sahip, pakette bu model var diye illa o modeli almak zorunda değil elbette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarCetin

Biz de büyük bir mobilya firmasıyız aynı zamanda beyaz eşya bayiliklerimizde var,
    elde kalmış ürünlerden ziyade farklı fiyatlarda paketler yapıyoruz herkesin kesesine göre seçenek olsun diye.
    ve müşteri paket içeriğindeki beyaz eşyaları beğenmezse farklı modelleri seçme hakkına sahip, pakette bu model var diye illa o modeli almak zorunda değil elbette.

Websiteniz var mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEK Mİ ÇİFT Mİ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teko99 kullanıcısına yanıt
    Pm olarak ilettim.
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hzlgngrr

Bu mesaj silindi.
    Hocam Allah için 5 sene önceki konuya cevap veriyorsunuz 😀 adamın çocuğu olmuştur belki 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgattable -- 29 Mayıs 2018; 21:42:49 >
  • Unforgattable U kullanıcısına yanıt
    Mesajını görene kadar taze taze okuduydum hepsini 😔

• Bütçe yeterliyse kesinlikle tek tek seçmek her zaman daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.