Bildirim
BEKİR AVŞAR YARIYIL KAMP PROGRAMI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Fotoğrafı ancak ekleyebildim kusura bakmayın, bakabilirsiniz şimdi...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulanabilir, bence ağır değil kamp adı üstünde günün yarısı ders olmalı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam bilemedim günde 10 saat civarı ders ve 2 tyt deneme olması ağır geldi. 3. gün tatil ama bu şekilde 14 gün sürekliliği sağlamak baya zor olur.
Up merak ediyorum uygulayacak mısınız?(ben tyt denemesi o kadar sık çözemem sıkılırım haricinde beğendim) -
Fazla ağır ve 4 gün tatil çok fazla
Ben uygulamayı düşünüyorum, ama tam uyamamam yüzde 75 uysam yeterli
Hm evet aslında bu baz alınarak kendimize göre düzenleyip çok bozmadan uygulanabilir %100 uymaktansa sizin gibi %75 civarı mesela. Sanırım deniycem zaten bi şey kaybetmem her türlü çalışmamız lazım.
Geçen yıldan kalan denemeleri de eritmiş olurum bi şekilde.
15 saatlik bir programın sadece 2.5 saati dinlenme mi?
saçma gereksiz ve ağır.
net konuşuyorum bunu yapan kişi verim beklemesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biradetanketim -- 6 Ocak 2019; 15:55:23 > -
hoca kendine yeni komandolar arıyor herhalde :d -
Şu saat saat ne yapacağını ne zaman işeyeceğini, sıçacağını planlayan programlar robotiktir. İnsanlara yönelik değil, balon bir rehberlik önerisi daha vermiş. -
bence uygulanabilir yukarıdaki arkadaşlar agır falan yazmış dogru agır ama sınavada 5 ay gibi bir süre var ne bekliyorsunuz 8 saat ders 8 saat dinlenme mi ve bence 4 gün tatilde var ben begendim tek sıkıntılı yer saat saat belirtilmesi -
Ben uygularım hocam program çok hoş.(deneme kısmına katılıyorum çok fazla)
Forumda bekir hocaya sallayanların çoğu kıytırık dershane rehberlikçilerinin sözünden çıkmıyor.Tanıdığım çok iyi yerden mezuna bırakmış arkadaşlarım bekir hocayla ilerliyor.Başta önyargılı yaklaşsam da sonradan hocanın diğerleri gibi hayal satmadığını anladım.Yani bu işi biliyor gibi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
şahsen ben 1 haftalık o sömestrdaki derslere gitmeyip uygulamayı düşünüyorum ağır ve çok sağlam bir program.
uygulandığında verimsiz olacağını söylemiş bir arkadaş yeteri kadar dinlenir ve odaklanırsan sıkıntı çıkmaz
saat saat ayırmasan laf atanlar içinde şunu söyleyeyim bu kadar ağır ve yoğun bir programı zaman planlamasız uygulamaya çalışmak çok zordur çok kaçak verilebilir o yüzden 15 gün dişimizi sıkmamız gerek sonucunda çok mükemmel kazanımlar elde edebileceğimi düşünüyorum kamp sonrası tekrar yazarım
1 deneme azaltılabilir o çok büyük bir mesele olmaz sanırım.
akşam 10 da tyt
peki :d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 6 Ocak 2019; 16:14:53 > -
Aynen işte bu ilk baktığım andan beri mantıksız geliyor. 10da başlayıp 12.15te bitirdiğim deneme (ve öncesinde 8 saat çalışmışsam) ne kadar verimli olur? Bence olmaz.
Edit: o yüzden deneme azaltılarak uygulanabilir fikrindeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunlumo -- 6 Ocak 2019; 16:17:33 >
Gün sonundaki deneme yerine ek soru çözümü( geometri, problemler) yapılsa daha verimli olacağı kanaatindeyim. Ayrıca şu günlerde aytden konu ağırlıklı ilerlemek daha mantıklı geliyor bana. Ufak değişiklikler yaparak uygulamayı düşünüyorum. -
Aynen arkadaşlar o akşamki denemeyi çıkartıp uygulanabilir ama herkes tamamen uyguluyamaz dersaneler mevcut ilk hafta. -
O akşamki deneme yerine yine alan denemesi ya da problem çözülebilir. Akşam o saaatte tyt gitmez.
hoca kendine yeni komandolar arıyor herhalde :d
|
kimse kusuruma bakmasın, şahsi görüşüm bomboş bi program olduğu yönündedir.
büyük şehirlerdeki dershane veya etüt ödev imkanlarını bilemeyeceğim ancak orta halli - alt sınıf il ve ilçelerde ne yazık ki kütüphanede çalışma ortamı, kaliteli dershaneler ve/ya hocalar bulunmuyor. şahsen yaşadığım yer için söylüyorum köhne köy bi yerde yaşamıyorum ancak burada bulunan kütüphane saat 5'te kapanıyor ve daha fazla açık durması için verdiğimiz dilekçeler işe yaramadı. ha sorarsanız kardeşim senin evin yok mu da kütüphanede çalışıyorsun elbette ki var. ancak okulun verdiği yorgunluk, yazılıların derdi vb nedenlerden kişiye çok fazla zaman kalmıyor. 3 günde 2 deneme 15 tatilde ileriye dönük sıralamaları hedefleyen ancak henüz istediği yerde olamayan arkadaşlar için çok yanlış bir strateji. ben 24 binden mezunum. inanın geçen sene çözdüğüm deneme sayısı çözdüğüm kitap sayısından çok daha fazlaydı. yani yıl içerisinde 5 6 kitap bitirmişimdir ancak 150 civarı deneme çözmüşümdür gerek dershane gerek okul gerek internetten pdfler vs. hazır 15 tatile girecekken, bir çoğunun dershanesinin 15 tatilde kampa girmeye hazırlanıyorken okulda anlamadığı ya da hala kritik durumda olduğu konuları 15 tatilde bu adam çok rahat halledebilir. ne bileyim pkob temeli yoktur. hala trigonometriyi oturtmamıştır, ya da lti'ye geçmeden fonk parabol polinom mutlak falan halletmek ister adam. al sana okul yok, yazılı yok,dershane sana ortamı da sunmuş. mis gibi 15 tatili adam bu kritik konuları kapatmaya uğraşsa. 3 günde 2 değil de 4 günde 1 deneme çözse sizce daha faydalı olmayacak mı? adamın neti sıkışmış zaten sallıyorum tytde 80-90 aytde 50-60. adamın çıkamama sebebi zaten bilmediği ya da tam hakim olmadığı konular. ulan konuya hakim olmadan daha 2 günde deneme ne? bilmediği konunun çözümünü öğrense hangi alanının neti artacak ki bu adamın? ha soruyu ezberler, benzeri çıkınca yapar ama öğrenemez konuyu denemeden. biz de yaptık geçen sene bu hamleleri... denemelerde illa ki yüksek geliyordu netlerimiz ancak bu tamamen soru tiplerine alıştığımızdan dolayıydı. geldi yks günü özellikle ayt sınavında her sene olduğu gibi alışılmışın dışında sordular ve bu sene de öyle yapacaklar bak nasıl patlayıp kaldık mezuna... bekir avşara inanın gram samimiyet duymuyorum. geçmiş günlerde yapılan töder sınavına ösymye yakın ve kolaysa neden fullemediniz lafına da ayrı bi gülüyorum... soruların gerçekten tytye uygun olduğunu düşünen var mıydı? bana daha çok ygs'nin tyt mantığına uydurulmaya çalışılması gibi geldi. şahsen 345'in yaptığı tyt denemeleri gerçek sınav usulüne daha yakın gibi geliyor bana. ayrıyeten kolay olan her şeyde sanki bana %100 performans gösterebiliyormuş gibi 'kolaysa neden fullemediniz' lafına gerçekten tekrar söylüyorum çok gülüyorum. soru vardır soru vardır, soru size temel bişey sorar konunuz eksik olduğundan ya da unuttuğunuzdan yapamazsınız ama temel bi soru olduğunu anlarsınız. ya da başka bi soru vardır işte o sorudur. okuduğunuzu anlamakta zorlanırsınız ya da gidişatındaki zorluğu işlem kalabalığını görüp bu soruya gerçekten zor dersiniz. bu benim kişisel görüşüm; illa ki size göre değişebilir ya da yanlış bulduğunuz yerler olabilir. |
akşam 10 da tyt
peki :d |
15 saatlik bir programın sadece 2.5 saati dinlenme mi?
saçma gereksiz ve ağır. net konuşuyorum bunu yapan kişi verim beklemesin. |
Aynen işte bu ilk baktığım andan beri mantıksız geliyor. 10da başlayıp 12.15te bitirdiğim deneme (ve öncesinde 8 saat çalışmışsam) ne kadar verimli olur? Bence olmaz.
Edit: o yüzden deneme azaltılarak uygulanabilir fikrindeyim |
Şu saat saat ne yapacağını ne zaman işeyeceğini, sıçacağını planlayan programlar robotiktir. İnsanlara yönelik değil, balon bir rehberlik önerisi daha vermiş.
|
Ben uygularım hocam program çok hoş.(deneme kısmına katılıyorum çok fazla)
Forumda bekir hocaya sallayanların çoğu kıytırık dershane rehberlikçilerinin sözünden çıkmıyor.Tanıdığım çok iyi yerden mezuna bırakmış arkadaşlarım bekir hocayla ilerliyor.Başta önyargılı yaklaşsam da sonradan hocanın diğerleri gibi hayal satmadığını anladım.Yani bu işi biliyor gibi |
forum iyice ekşi sözlüğe döndü herkes birilerine sallıyor garip
|
1939 Nazi işçi kampı planları renklendirilmiş
|
Benzer içerikler
- apotemi sosyal konu özeti pdf
- ilk 100 bursu
- aselsan hangi mühendisleri alıyor
- kyk yurt çıkma ihtimali hesaplama
- acilde pratisyen hekim maaşı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X