Şimdi Ara

BEKİR AVŞAR YARIYIL KAMP PROGRAMI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
5
Favori
10.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saatlere uymak zordur tabi ama program fena degil.

Ben
    tyt deneme+analiz+konu/sb+alan deneme 1
    Ayt deneme+analiz+konu/sb+alan deneme 2

Boyle yapacagim insaallah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen boyle yapilirsa aradaki 1 tatile de gerek kalmaz

• Akşamki deneme her duruma hazırlıklı olmak için olabilir. İsteyen yapmasın ama ben geçen sene sınav gecesi stres sıkıntıdan uyuyamadığım için yorgun girdim. Bünyeyi her duruma alıştırmak gerek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gayet iyi program her zamanki gibi hiçbirşeyi beğenmeyen forum...

• 11mf kullanıcısına yanıt
    Bekir Avşar da en az o kıytırık dershane rehberlikçileri kadar kıytırık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyt denemesi yerine tyt mat denemesi cozucem her gün 1 tane.geri kalan zamanda ayt konu çalışcam.sana dediğim konuları.eger bulabilirsem ayt deneme de cozerim.

Cumartesileri genel tyt deneme cozerim yine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Threshin hooku

Tyt denemesi yerine tyt mat denemesi cozucem her gün 1 tane.geri kalan zamanda ayt konu çalışcam.sana dediğim konuları.eger bulabilirsem ayt deneme de cozerim.

Cumartesileri genel tyt deneme cozerim yine.
    bak bu mantıklı olur
  • Ben de son deneme yerine sosyal çalışmayı planlıyorum tatil günlerini de tamamen boş geçirmek yerine öğlene kadar çalışacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biyoloji hocasi bu biyolojiii dikkatinizi cekerim bu isin egitimini almis kisiler rehberlik ogretmenleri biyoloji ogretmenligine bir sey demem ama rehberlikte diplomasiz adamlarla hareket etmeyin ayrica gunde 2 deneme nedir yav?

• deliemre35 kullanıcısına yanıt
    2. Deneme herkese fazla geldi zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: lunlumo

2. Deneme herkese fazla geldi zaten
    Isi bilmeyen adamlarla ilerleyen herkesi gorecem sinav gunu.Yahu sizi sizden baska kimse bilemez calisan adam zaten kendisine program hazirlar mantikli bir şekilde gereksiz bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: deliemre35

Isi bilmeyen adamlarla ilerleyen herkesi gorecem sinav gunu.Yahu sizi sizden baska kimse bilemez calisan adam zaten kendisine program hazirlar mantikli bir şekilde gereksiz bunlar.

Alıntıları Göster
    Adam zaten rehberlikçilik de yapıyor yıllardır ve daha önceden de bir sürü kamp düzenlemiş bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Adam zaten rehberlikçilik de yapıyor yıllardır ve daha önceden de bir sürü kamp düzenlemiş bu şekilde.

Alıntıları Göster
    Hem biyoloji hocasi hem rehberlikci güzelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38

Saatlere uymak zordur tabi ama program fena degil.

Ben
    tyt deneme+analiz+konu/sb+alan deneme 1
    Ayt deneme+analiz+konu/sb+alan deneme 2

Boyle yapacagim insaallah.
    Programı bende beğendim,klasik forumdaki memnuniyetsiz fakeler işte Sondaki tyt yerine sizin gibi alan çözücem sanırım
  • deliemre35 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası benim için rehberlikçi olup olmaması pek de mühim değil, okul zamanı düşünüyorum dersimize giren edebiyat hocası bile rehberlikçiden faydalı oluyordu. Çok iyi rehberlikçiler vardır elbet ama bu rehberlikçi olmadığı için Bekir hocayı kötü yapmıyor.

Kendisini takip etmiyorum programı arkadaşım yolladı yapalım mı diye yani fangörllük için yazmıyorum bunları da. Ki tamamen birebir uygulanması bana göre çok çok zor. 2. denemeyi çıkardığımda 1. Gün 8 saate 2. Gün 9 saate iniyor daha makul. Yine zor ama 2 haftalığına sınırları zorlamak adına bir deneyim olabilir.

Bir yandan da diyorum günde 7 7 6 saat çalışıp daha rahat şekilde 3 güne de yayılabilir 20 saat yani emin olamadım neden 2 gün çok ağır 3. gün tatil. O yüzden yorumları almak istedim ki çoğu kişi yapılabilir dedi.

Sana göre bu kadar mantıksızsa kendi uygulayacağın bir program varsa ya da takip ettiğin bir hoca faydalanmak isterim her türlü fikre açığım.

• quote:

Orijinalden alıntı: deliemre35

Hem biyoloji hocasi hem rehberlikci güzelmiş.

Alıntıları Göster
    Bir insanın rehberlikçi olması için üniversite bitirmesine gerek yok. Tecrübelerini insanlara söyleyerek gayet rehberlik yapılabilir. Benim şehrimdeki en ünlü rehberlikçiler fizikçi ve kimyacı. Biyolojici olup rehberlik yapanlar da var ve bu öğretmenler full+full çekiyor. Yer bile bulamıyorsun.
  • forum iyice ekşi sözlüğe döndü herkes birilerine sallıyor garip

• Aksam 10 da ki tyt hariç gayet güzel bir program bence.
    Normalde saatle çalışmam fakat toplu bir program hissiyatı verdiği için 2 hafta uygulanabilir. Ama açık açık söyleyeyim çoğunluk (belki bende dahil) birkaç gün uyguladıktan sonra fire verecek. Demedi demeyin. Ipin ucu bir koptu mu zaten gerisi gelmez.
    Bu arada adam açık açık söylüyor tatil günlerinde neyi istiyorsanız onu yapın diye. Istiyorsaniz gidin ders çalışın sıkıntı yok

• Bekir hocayı severim ama bu saat saat program belirlemek kadar boş bir iş yok. Ani bir işin çıksa ne bileyim ekmek almaya falan gitsen tüm program kayıyor. Ayrıca 12 ler hala tyt ayt konularını beraber götürüyorken bence bu kadar deneme çok fazla. Haftada iki en fazla 3 deneme konularını bitirmemiş insanlar için ideal bence. Konuları temel olarak bitirmiş eksik giderme kısmındaki insanlar veya konularda çok ilerlemiş çok az konusu kalmış insanlar bu programı uygulayabilir ancak bence bu program onlar için bile çok ağır. İnsanız sonuçta bu kadar düzenli 15 dakikalık periyotlarla çalışamayız. Eğer yapabilen varsa ona helal olsun tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 6 Ocak 2019; 21:35:9 >
  • ne duş alın,ne kendinize vakit ayırın ne de kişisel bakımınızı(saç,sakal kızların kendini iyi hissetmesi için hafif makyaj,manikür pedikür) yapın. bu ne abi böyle program mı olur nasıl rehberlik temalı bir video bu. mağara adamı gibi kapanıp 15 gün yaşayın mı deniliyor yani bu mu? şu programa 15 gün hadi dişini sıktın uydun diyelim. adamı 15.günün sonunda bi yorgunluk kaplar ya kim 10 saat üstü ders çalışabiliyor verimli şekilde Allah aşkına. bir de bunu video diye yayımlamış LOL
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.