Şimdi Ara

BEKİR AVŞAR KAMPI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
7
Favori
6.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bekir avşar ara tatil programı hazırlamış. Ne düşünüyorsunuz beyler fikirleri alalım?

BEKİR AVŞAR KAMPI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmansahyy -- 5 Ocak 2020; 20:32:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Güzel bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu da geçen sene hazırladığı kampmış sizce daha mı iyi daha mı kötü ben karar veremedim BEKİR AVŞAR KAMPI

• osmansahyy O kullanıcısına yanıt
    ayt denemesi dışında neredeyse aynı zaten kamp. bence de bu zamanlarda ayt denemesini sık çözmek pek mantıklı değil gibi

• Klasik evde hazırlanan mezun çalışması 12ler de uyarlarsa çok faydasını görürler diye düşünüyorum fakat benim anlamadığım 3 etüte de ayrı ayrı konu koymak sizce mantıklı mı? Hepsinden azar azar alıyorsun gibi bir durum. Ben günlük ort 6 blok yapıyorsam (blok sistemim yok da bir ölçüt olması açısından) 2 bloğu tek dersin ayt konu çalışması ile geçiyor genelde. Ertesi gün de o süreyi çalıştığım konunun sorusunu çözmek ve pekiştirmek için kullanıyorum. Ben mi hata yapıyorum acaba böyle çok dersli sistem daha mı mantıklı

• Çok güzel hazırlamış açıkçası tm adına ben bayağı beğendim de günlük rutinim böyleydi benim deneme harici pek koymayacak inşallah netler de artık rayına biner sosyal çalışmaya başlıyorum ne desem bilemedim sadjhsad ayt matım kampın sonunda biter herhalde
    Daha Fazla Göster
  • Her gün 1 deneme çok ağır olur bu zamanlarda herkes kendi eksiğine göre çalışsın bekir avşara uyacağım diye patlamayın sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 5 Ocak 2020; 21:2:26 >
  • kendisi açıklama videosunda dikkat hatalarını düzeltmek için dikkatin en dağınık olduğu saatte deneme çözmüp üstüne gitmeniz bu hatayı minimalize etmenizi sağlayacak dedi ne kadar doğru bilemem tabi

• sütursatır S kullanıcısına yanıt
    bence senin yaptığın gibi yapılması daha mantıklı ben de öyle yapacağım gerçi ben 12yim yüksek ihtimal apotemiden limiti bitireceğim ilk hafta diğer hafta acilden 11. sınıf konularını çözeceğim

• Deneme harici aynı çalışıyordum.

Bana hiç yapılabilir ve de realist gelmemişti adam akşam saat 10a tyt denemesi koymuştu o saatte kimin kafası kaldıracak o denemeyi ayrıca gün içine de çok fazla çalışma koymuştu diye hatırlıyorum
    Sonuç olarak ben uygulamamıştım ve eğer bu sene de bu tarz ağır bi çalışmaysa(sanmıyorum ki geçen seneden farklı olsun) siz de uygulamayın kendi planınızı kendiniz yapın hatta plan dahi yapmadan çalışın ben öyle yapmıştım

• Olması gereken aslında şu insanlara neler yapmaları gerektiğini söylersin sonra kişiler kendi kafalarında ani bir şekilde planlar o an ona en iyi ihtimal hangisi geliyorsa onu seçer yapar. Alışkanlık halinde ise bu da ani şekilde ona iyi geliyorsa ihtimallerde hadi yapayım bunu der gibi vs. Böyle böyle günü en iyi şekilde geçirirkarla. Bana en iyisi bu geliyor 50 ayt yapıyorum şimdilik bana göre bu en uygunu bu hoca bence fazla kasıyor olmayacak şeylerle kamp bittiğinde de wuhuu hocaaaam ayt 50 netti artık 65 geliyor cansınız diyecekler hahah ya gerçekten hahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFFA8D944 -- 5 Ocak 2020; 21:17:45 >

• katılıyorum kanka geçen yıl denemiştim bir süre kaç net yapıyorsanız en az -10 net yapıyorsunuz. hele matı sonda çözüyorsanız akıldan işlem diye bir şey kalmıyor

Soft Rock ve Classic Rock Hayranları
  • Ben okul zamanı bir gün tr-fen bir gün mat-sos çözüyorum geri kalan vaktimde ayt çalışıyorum konuların bittiyse yapmanı öneririm. özellikle zaman tutarak çözmek bana çok şey kattı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.