Şimdi Ara

BEKİR AVŞAR YARIYIL KAMP PROGRAMI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
5
Favori
10.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 gun tatil yapip boyle kendini kasicagina bunlari o 4 gune yayarsan iyi olur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu program bence sınırları zorlamak için hazırlanmış olan bir program. Emin olun bu programı çoğu insan uygulayamaz. Bir gün tyt bir gün ayt ve alan denemeleriyle gitmek daha gerçekçi olur

• Bana komik gelen şey şu, hala bu sınava hazırlanan insanlar nasıl hazırlanmaları gerektiğini bilmeyip sağdan soldan program arıyor. Yani bakın kendinizi tanıyın azıcık, konu eksiği olan konu çalışsın. Konu eksiği olmayan tekrar yapıp deneme çözsün. Bu yani başka bir şey yok açıkçası. Hala burada oturup enine boyuna program bulup onu sayfalarca tartışmanın amacını anlayabilmiş değilim.
  • HacettepeTıp2019 kullanıcısına yanıt
    kendi adıma konuşayım program aramıyorum, elinde şöyle şöyle bi program olan var mı demiyorum.

denk geldim uygulansa bir faydası olur mu merak ettim oturup aylarca bunu uygulamayacağım sonuçta. max 2 haftalık ekstrem bi şey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse kusuruma bakmasın, şahsi görüşüm bomboş bi program olduğu yönündedir.

büyük şehirlerdeki dershane veya etüt ödev imkanlarını bilemeyeceğim ancak orta halli - alt sınıf il ve ilçelerde ne yazık ki kütüphanede çalışma ortamı, kaliteli dershaneler ve/ya hocalar bulunmuyor.

şahsen yaşadığım yer için söylüyorum köhne köy bi yerde yaşamıyorum ancak burada bulunan kütüphane saat 5'te kapanıyor ve daha fazla açık durması için verdiğimiz dilekçeler işe yaramadı. ha sorarsanız kardeşim senin evin yok mu da kütüphanede çalışıyorsun elbette ki var. ancak okulun verdiği yorgunluk, yazılıların derdi vb nedenlerden kişiye çok fazla zaman kalmıyor.

3 günde 2 deneme 15 tatilde ileriye dönük sıralamaları hedefleyen ancak henüz istediği yerde olamayan arkadaşlar için çok yanlış bir strateji. ben 24 binden mezunum. inanın geçen sene çözdüğüm deneme sayısı çözdüğüm kitap sayısından çok daha fazlaydı. yani yıl içerisinde 5 6 kitap bitirmişimdir ancak 150 civarı deneme çözmüşümdür gerek dershane gerek okul gerek internetten pdfler vs.

hazır 15 tatile girecekken, bir çoğunun dershanesinin 15 tatilde kampa girmeye hazırlanıyorken okulda anlamadığı ya da hala kritik durumda olduğu konuları 15 tatilde bu adam çok rahat halledebilir. ne bileyim pkob temeli yoktur. hala trigonometriyi oturtmamıştır, ya da lti'ye geçmeden fonk parabol polinom mutlak falan halletmek ister adam. al sana okul yok, yazılı yok,dershane sana ortamı da sunmuş. mis gibi 15 tatili adam bu kritik konuları kapatmaya uğraşsa. 3 günde 2 değil de 4 günde 1 deneme çözse sizce daha faydalı olmayacak mı? adamın neti sıkışmış zaten sallıyorum tytde 80-90 aytde 50-60. adamın çıkamama sebebi zaten bilmediği ya da tam hakim olmadığı konular. ulan konuya hakim olmadan daha 2 günde deneme ne? bilmediği konunun çözümünü öğrense hangi alanının neti artacak ki bu adamın? ha soruyu ezberler, benzeri çıkınca yapar ama öğrenemez konuyu denemeden. biz de yaptık geçen sene bu hamleleri... denemelerde illa ki yüksek geliyordu netlerimiz ancak bu tamamen soru tiplerine alıştığımızdan dolayıydı. geldi yks günü özellikle ayt sınavında her sene olduğu gibi alışılmışın dışında sordular ve bu sene de öyle yapacaklar bak nasıl patlayıp kaldık mezuna...

bekir avşara inanın gram samimiyet duymuyorum. geçmiş günlerde yapılan töder sınavına ösymye yakın ve kolaysa neden fullemediniz lafına da ayrı bi gülüyorum... soruların gerçekten tytye uygun olduğunu düşünen var mıydı? bana daha çok ygs'nin tyt mantığına uydurulmaya çalışılması gibi geldi. şahsen 345'in yaptığı tyt denemeleri gerçek sınav usulüne daha yakın gibi geliyor bana. ayrıyeten kolay olan her şeyde sanki bana %100 performans gösterebiliyormuş gibi 'kolaysa neden fullemediniz' lafına gerçekten tekrar söylüyorum çok gülüyorum. soru vardır soru vardır, soru size temel bişey sorar konunuz eksik olduğundan ya da unuttuğunuzdan yapamazsınız ama temel bi soru olduğunu anlarsınız. ya da başka bi soru vardır işte o sorudur. okuduğunuzu anlamakta zorlanırsınız ya da gidişatındaki zorluğu işlem kalabalığını görüp bu soruya gerçekten zor dersiniz.

bu benim kişisel görüşüm; illa ki size göre değişebilir ya da yanlış bulduğunuz yerler olabilir.

• Bunu yapamam ben deneme analizi 1 saat sürmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdaki Bekir Avşar’a sallayan tiplerin eminim ki hocamızın tabir ettiği Derece grubuyla yakından uzaktan alakası yoktur :) Gayet başarılı ve gerçekten zorlu bir kamp olmuş. Kendim uygulayacağım. 29kdan mezuna bırakmış birisi olarak söylüyorum. Yakın çevremdeki çoğu kişi 15-40k arası mezuna bırakmış insanlar. Ve hepsi de Bekir Avşar izleyen insanlar. Umarım çok geç olmadan ön yargılarınızı yıkıp tamamiyle bu işe yönelirsiniz. İyi günler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • neinname kullanıcısına yanıt
    Böyle düşünmeniz çok ilginç geldi :) Neden öyle düşünüyorsunuz hocam belli bir sebebi var mı?

• Bekir hocanın bilgisi ve tecrübesini cidden hala hafife alan var mı ya ? Anladım ki bu programa sallayanlar günlük 5 saatten fazla ders çalışmamış olanlar.
  • 0 mesaj yazanlar bekir avşarın kendisiymiş gibi geliyo özür dilerim herkesten...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lunlumo kullanıcısına yanıt
    15 tatilde günde 2 tyt denemesi yapılabilirancak 2.denemenin saati çok geç geldi bana o saat diliminde normal konu testi çözmek daha mantıklı. Eğer ayt konuları bittiyse ayt denemesi de çözülebilir ama tyt için konsantrasyonun maksimum düzeyde olması lazım.

• limetuar kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık...

Açıkçası bu denli nokta atış tespitlerin ve farkındalıklarından dolayı seni kutlarım... Doğru yoldasın evlat emin olabilirsin...Başarılar dilerim...

Yolun açık olsun...

• İsmail Murat AYDIN kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bekir hocayla hikaye çekmemişmiydiniz ? Bu tavrınızı da pek anlayamadım
    Yazık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet var. :( Geçen sene forumda bin tane troll, TM'ler için fen çok önemli, artık biliçlendiler falan diyordu. Bir tanesine bile bir an olsun inanmadım. En son Bekir Avşar da bunu deyince, ve biraz da benim mallığımdan gidip son zamanlarda feni hallettim. Evet fen halloldu da, sonuç olarak Tyt'de benden kötü yapanlar bile ilk bine girebilirken ben AYT'de geri kaldığım için çok daha gerilere gittim.

Ha onun haricinde de söylediği şeyler çok mantıklı değil. Bu program mantıklı değil mesela. İçeriğini geçtim, daha en baştan saat saat planlamış olması saçma. Zira bizler insanız, robot değil.

teşekkürler hocam, geçmiş yıllarda namınızı da duymuştum bu forum sayesinde...

mesajı düz düşünerek okudum. ilk okuduğumda kötüleme anlamında algılamıştım ancak tekrar okuduğumda iyimser bi mesaj olduğunu düşündüm. umarım düşüncelerim beni yanıltmamıştır...
  • Bugün başladım programa ama gecikmeler yaşadım işim çıktı şu an 30 dakika geriden geliyorum onun dışında uygulanabilirlik konusunda kişiden kişiye göre değişir

• İnsan gününü baştan sona ayarlaması bir kaç gün sürer sonra hep aynı gidemez üstelik bunun gibi hiç esnetilmeyen kap katı bir programsa en ufak bir zorlama da kırılır. Gece yarısı 120 soruyla boğuşmak özellikle 40 tane paragrafla ne kadar mantıklı olur? Bazı rehberlik videoları güzelde bu program ne insancıl ne realistce direk soğudum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.