Şimdi Ara

Bekir Avşar'ın hep aynı şeyleri söylemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tamam bekir reiz, iron maiden tişörtu falan ama aynı videoyu senenin başından beri farkli tişörtlerle çekiyor gibi geliyor bana

• harbiden dlcmdşmzşkdşscşdd gece gece bu nasıl tespittir üstadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çıkmış soruları çözün arkadaşlar. Arkadaşlar deneme çözün. Arkadaşlar netler düşebilir, telaş yapmayın. Yani bunlar olacaktır. Adı üstünde deneme. Çıkmış soruları çözün demişmiydim. Bana hep Mesajlar geliyor hocam netlerim düşüyor diye telaş yapmayın. ALES KPSS çözün. Hep söylüyorum çıkmış soruları çözün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgi birikimi tartışılmaz ama video çekmeyi çok sevmiş video için video çekiyor
  • Adam sıkıldıkça video çekiyor icerik uretmeye calışıyor

Ama reis çoğu rehberlikçinin yapamadığı etkiyi 1 video ile yapabiliyor

Bana çok samimi geliyor açıkçası

• 2-3 ay önce izlerdim artık izlemiyorum tavsiye ederim
  • Hep aynı sorular geldiği için öyle yapıyor kanımca, bir de öğrencilerini yalnız bırakmak istememesi var.

Bence iyi yapıyor, bu çöplükte onun gibi bilgi birikimi ve tecrübe sahibi insanlara çok ihtiyacımız var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bı ara nadir video atıyordu o yüzden iyiydi şimdi kendini tekrarlamaya başladı çok sık atıyor

• Bir de şu açıdan düşünseniz, öğrenciler en ufak araştırma gereği duymadan hep aynı soruları soruyor.

DH'de bile bu böyle, millet arama kutusuna yazmayıp 30 dk önce açılmış konuyu yeniden açabilecek veya konu içinde sorulmuş soruyu tekrar sorabilecek zeka seviyesine sahip.

Zaten bir veya birkaç yıl çabalandığında geçmişimizde kalacak bir olay bu sınav meselesi, ne söylenebilir ki, roman mı yazılmalı?

• 100 /70 20k olur dediginden beri bakmiyorum moralimi bozdu 😞😣

• Mf isen öyle hocam maalesef tmci olsan o netlerle arşa roket atarsın ama mfde 100 tyt yetersiz kalır tahminim not:eski mfciyim ve mühendislik bıraktım sayılır mfciler arasında bu sene 1 soru çok can yakacak soru sayısının azalması bunda etken

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.