Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mitescere Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.862
Cevap
213
Favori
636.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar netflix veya spotify gibi ortak bir şekilde bein connect play izlemek mümkün mü ?? Gs yerinde boşluk varsa katılmak isterim konu doğru mu bilemedim ama..
  • enTURK_Baho E kullanıcısına yanıt
    Senelik paketin bitince duruyor. Nba için spor extra ekletmem lazım bunu müşteri temsilcisiyle görüşmelisin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İki tane paket var, eğlence paketi ve lig paketi adında.. Lig paketi eğlence paketini de kapsıyor mu acaba?
  • TriNeO T kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Dahil değildir.

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için..
  • TriNeO T kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• Arkadaşlar merhaba philips 4k tv aldım ama anlaşmaları yokmuş üyeliğim boşa gidecek. Bunu çözebilen var mı. Youtube da bir kaç video izledim ama deneyen var mıdır aynı kaliteyi alıyormusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arge48

Arkadaşlar merhaba philips 4k tv aldım ama anlaşmaları yokmuş üyeliğim boşa gidecek. Bunu çözebilen var mı. Youtube da bir kaç video izledim ama deneyen var mıdır aynı kaliteyi alıyormusunuz
    TV niz android ise programı Telefon veya tablette APK ya çevirip kurabilirsiniz TV ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 28 Ağustos 2020; 6:45:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    Aynı görüntü kalitesini alabilir miyim? Karadal yayın bar tv ve maçlar için entegre mi normal tv gibi kullanabilir miyim

• arge48 kullanıcısına yanıt
    Kardeş ara programlarla tv ye aktarım yapabilirsin telefondan. Ya da apk sini usb üzerinden yapabilirsin

• alperkurucu A kullanıcısına yanıt
    Aktarım nasıl olabilir fiber internetim var. Hem smart tv alıp hem kutu almak zoruma gider acıkçası

• 2016 yılından beri sorunsuzca 4 kişi ortak kullandığımız süperlig paketinde yer alan TS li arkadaş ayrılmıştır.

TS li bir ortak aramaktayız. Sezonluk fiyat 708/4 = 177TL dir. düşünenler PM ile irtibata geçsin lütfen.
  • arge48 kullanıcısına yanıt
    Yeni smart tv lerde airplay var zaten. Bende teknosa gibibir yere gidip airplay test etmelisin

• Sadece bjk maçlarını izlemek için beinconnect almak isteyen varsa bana ulaşabilir mi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

Üyelik hakkında bilgi vermemiştim. Keşke danışmadan işlem yapmaya çalışmasaydınız. Zaten 2 maç kaldı, boşverin.

quote:

Neden vpn? Ben girdim normal siteye

ABD'ye hizmet veren bir servis/site olduğu için.

quote:

Edit: CBS tam erişimi başlat dediğimde hata verdi. 2 kez daha denedim yine hata verdi. Papara kartımdan 3 kere 7 tl çekti ama

Kartın geçerliliğini denemek amaçlı $1 çekmişlerdir. Birkaç güne geri yatırırlar herhalde. Hata vermesi normal, ABD dışından bu tür ABD'ye hizmet sunan servislere o şekilde üye olunmuyor.
    10 gün oldu hala 22 tl iade etmediler

• BéTo kullanıcısına yanıt
    Hala yatırmadılarsa o parayı unutun bence.
  • Öyle yapacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BéTo -- 30 Ağustos 2020; 0:19:28 >
  • 3 büyükler olarak okeye 4. arıyoruz
  • sadece bjk maçlarını izlemek isteyen yazsın lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: arge48

Aynı görüntü kalitesini alabilir miyim? Karadal yayın bar tv ve maçlar için entegre mi normal tv gibi kullanabilir miyim
    Aynı kalite derken zaten 720p yayını var bein connect in . yaklaşık 1 dakika da geriden geliyor yayın .
    2.sorunuzu anlayamadım .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.