Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: berkjk Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.862
Cevap
213
Favori
636.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Fb liyim. Ortak arayan varsa yazsın lütfen.
  • Merhaba sürekli ortak üyelikten bahsediliyor.Farklı yerlerde nasıl ortak üye olunuyor.Nasıl izleniyor.Örneğin bir arkadaşım Trabzonsporlu birisini ortak arıyor.Ortak olursam nasıl izleyecem. Açıklar mısınız? lütfen
  • KADIKÖY YAKASİ TARAFTARIYIM
    SAGLAM KİSİLERLE ORTAK OLABİLİRİM.
    BENDE AÇABİLİRİM TABİKİ UCRET PESİN OLMAK ŞARTI İLE.
    ESKİ VE REFERANSLI KİSİLER ÖNCELİĞİM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metistr M kullanıcısına yanıt
    hocam biz smart tv dahil olan sezonluk paketi satın aldık kişi başı 177 tl düşüyor herkes kendi takımının maçını izliyor dört kişi bir tek bjk li arkadaş eksik derbileri ev sahibi izler yıllardır kullandığımız sistem sıkıntı olmuyor güvene dayalı bir ortaklık söz konusu...

• teşekkür ederim mutiege97. Webden izleniyormuş anladım.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmastr_99 -- 8 Eylül 2020; 21:51:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Bein connect üyeliği yaptım arkadaşlar smart tvde görüntü çamur gibi resmen televizyonum en iyisi internet en iyisi ya arkadaş reklamı kadar görüntüsü yok rezil bir uygulama kasıyor %80 kanalları açmıyor
    100 mbit internetim var böyle parayla rezillik ilk defa gördüm ilk ve son girişim olacak bu lig Sevdama
    Netflix açıyorum 4K filmi cayır cayır cam gibi izliyorum parayla rezil olmak buna deniyor galiba siz siz olun sakın almayın

• reiss35 R kullanıcısına yanıt
    Vestel ve samsung tv de olan smart uygulamasını denedim açmadım bir daha ama Apple tv4k görüntüsü iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuan açtım gene çamur gibi

Bunun çözümünü bilen var mı bu nasıl bir soytarılıktır

• Cam gibi yayın verseler kimse uydu almaz zaten ortaklıkla yıllık 180 tl ye takımınızın maçlarını 1dk geriden bu şekilde izleyebilirsiniz. İnternet üzerinden en kaliteli yayın dahi 20 sn geriden gelir. Diğer türlü en uygunu yıllık 900tlye izleyebilirsiniz fiyat performans açısından durum bu. İsterdim ki makul fiyata izleyelim herkes izlesin zengin sporu olmasın...

• Merhaba. Beşiktaş ve Galatasaraylı olarak yeni sezon için abonelik aldık. Fenerbahçeli ortak olmak isteyen varsa PM atabilir. Uzun yıllardır digitürk play zamanından beri her yıl abonelik alıyoruz. Fenerbahçeli arkadaş bu yıl ayrıldı. Arayışımız bu yüzdendir.

Edit: bulundu teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nnk1981 -- 3 Eylül 2020; 10:42:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutiege97

Sadece bjk maçlarını izlemek için beinconnect almak isteyen varsa bana ulaşabilir mi...
    GÜNCEL

• reiss35 R kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar haklısınız maalesef durum bu. Bilgisayardan TV ye aktarmayı denediniz mi smart TV uygulamasindan kaynaklı olabilir. Ben de daha önce smart TV için üyelik başlattım ve görüntü kötü olunca iptal ettirmistim. Bilgisayardaki görüntü daha iyi çıkabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FB liyim saglam guvenilir ortaklık yapmak istiyorum.
    hesabi ben acarim saglam guvenilir olmak şartı ile
    gs ve bjk ortaklik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GnCfNrLi -- 2 Eylül 2020; 16:40:26 >
  • Beyler fiyat artmış mı?
    Sanki aylık 49 TL diye hatırlıyorum

• Bu ne görüntü böyle sanırsın çakma siteden izliyoruz. Görüntü berbat 2 farklı dizi de baktım aynı yok mu bunun bi ayarı ? Netflix in gözünü seveyim

• quote:

Orijinalden alıntı: EdmeE

Beyler fiyat artmış mı?
    Sanki aylık 49 TL diye hatırlıyorum
    5 tl zam gelmiş. Ben indirim bekliyordum ama zam geldi. Berbat görüntü kalitesine rağmen geçen yıl almıştım. Ama bu fiyattan kesinlikle almam.

• kasımda blackfriday indirimleri yapıyorlar geçen sene 3 ekran tarafrar paketi 99 tl ye düşmüştü

• Selamünaleyküm arkadaşlar, digi play kapanmış sanırım, bein connectten almak istiyorum maçları mecburen.
    Görüntü kalitesi play'de göre nasıldır? Yardımcı olandan Allah razı olsun

• 768 lira oldu..

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.