Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.862
Cevap
213
Favori
636.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    paketlerim bölümünde gözüküyormu satın aldıkdan sonra ş.ligi avrupaligi dahildir diye
  • Göstermiyor ama aradım. Tüm sezon hediye tanımladıklarını söylüyorlar. Kampanyalı olduğu için. Ayrıca online sohbettende sordum tanımlı dediler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

kesinlikle öyle. benim eski iptv de kalite hep 1080p di hemde yayın sadece 10 saniye falan geriden geliyordu.

beinconnect te kalite hem 720p, hemde nereden baksan 1.5 dakika geriden geliyor. hemde iptv den fazla para istiyorlar.

resmen gülünç

Alıntıları Göster
    Ben şuan beinconnect den 720p açtım, bir de iptv den bein hd yazan ve bein 1080i yazanı açtım her türlü beinconnect'in görüntüsü daha iyi. Neden böyle? Ayrıca iptv donuyor. Başka bir seçeneğimiz yok mu böyle gerçek 1080p görüntülü ve makul fiyatlı bir şey.

• Beinconnect'den 49 TL'lik Süperlig paketini aldım.Telefonla HDMI ile bağlamaya çalıştım televizyona fakat yansıtmadı paylaşılamıyor diye.Laptopdan TV'ye yansıtılabiliyor mu bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Ben şuan beinconnect den 720p açtım, bir de iptv den bein hd yazan ve bein 1080i yazanı açtım her türlü beinconnect'in görüntüsü daha iyi. Neden böyle? Ayrıca iptv donuyor. Başka bir seçeneğimiz yok mu böyle gerçek 1080p görüntülü ve makul fiyatlı bir şey.

Alıntıları Göster
    valla varsa da ben bilmiyorum. son kullandığım iptv 1080 ve donmasız kullanıyordum ama fiyatı var biraz.
  • misphosy35 kullanıcısına yanıt
    Leptop dan hdmı kablo ile ilgili tv ye bagla sorunsuz izlersin daha önce çok kullandım bu şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhammet399 kullanıcısına yanıt
    Hocam tv ye yansıtan programlar var diye biliyorum. Akıllı tv lerde oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: alperkurucu

Hocam tv ye yansıtan programlar var diye biliyorum. Akıllı tv lerde oluyor
    Yok hocam bende telefon için HDMI kablosu var sorunsuz iletiyor televizyona.Lakin Beinconnect'e girdiğinde ''Beinconnect içerikleri sadece ana cihazdan izlenebilir.'' tarzı bir mesaj iletiyor ve görüntüyü vermiyor.Laptopu TV'ye bağlayınca bu sorun olur mu yoksa izleyebilir miyim diye sormuştum.Yukarıda arkadaş cevap vermiş teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

quote:

Peki beIN çekilebilir mi? Çekilir mi?

Yayın ihalesini 500 milyon dolara (hoş o gün de bugün de kur ile 500 milyon dolar değildi) alan beIN, geçen yıl fiyatı 410 milyon dolara indirmişti. Ücretin yarısını TL'den ödeyen ve dolar kurunu da 5.80 TL'ye sabitleyen; dolayısıyla günümüz kuru ile neredeyse 350 milyon dolar civarında bir taahhüt altında bulunan Katarlı şirketin sözleşmesi 2021-22 sezon sonunda bitmesine karşın o süreyi beklemeden çekilmeyi gündemine aldı.

‘2022'den sonra devam etmeme istekleri ise neredeyse kesin’
    Kaçak yayın denilen IPTV yayınları ile maç izlenme oranının yüzde 65'lere çıktığından rahatsız olan, decoder satışlarını artıramayan beIN, sözleşmesinin sonunu beklemeden, gerekirse tazminat yükümlülüğünü de yerine getirerek ülkeden ayrılmayı gündemine aldı. Sözleşme bitim tarihi olan 2022'den sonra devam etmeme istekleri ise neredeyse kesin. Şirketin ticari kararı ülkeden ayrılmak yönünde ağır basıyor.

Başka boyutlar da var. BeIN’in, böyle bir karar alması halinde kendisini bekleyen uzun hukuki süreci ve tazminat yükümlülüğünü göze aldığını da öğrendim.

Ancak bir tarafta da Katar ve Türkiye arasında son derece pozitif olan ikili ilişkilerdeki dengeler var.

Kaynak: https://tr.sputniknews.com/koronavirus-salgini/202005041041965634-bein-sports-turkiyeden-cekiliyor-mu/

Şahsen hiç umrumda değil. Amerika'dan aylık $5.99'a yani 40 TL civarına dizi/film ve ŞL/AL maçlarını seyrediyorum.

Görüntü kalitesi:

Perdelerin arasından güneş ışığı girmiş, ondan dolayı ilginç bir görüntü ortaya çıkmış. :) Ama donma/takılma sıfır. Man. City - RM ve Barça - Napoli maçlarını canlı seyretmiştim.
    Neden vpn? Ben girdim normal siteye

Edit: CBS tam erişimi başlat dediğimde hata verdi. 2 kez daha denedim yine hata verdi. Papara kartımdan 3 kere 7 tl çekti ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BéTo -- 19 Ağustos 2020; 12:35:45 >

Canlı yayını engellemiyor ama dizi ve filmi engelliyor çok enteresan.

• quote:

Canlı yayını engellemiyor ama dizi ve filmi engelliyor çok enteresan.
    Laptoptan mı telefondan mı ?
    Telefondan

• quote:

Telefondan
    Dün geceki PSG maçında denedim ben telefondan aktarmadı.Laptoptan sorun olmaz umarım elime geçecek birkaç güne.
  • BéTo kullanıcısına yanıt
    Üyelik hakkında bilgi vermemiştim. Keşke danışmadan işlem yapmaya çalışmasaydınız. Zaten 2 maç kaldı, boşverin.

quote:

Neden vpn? Ben girdim normal siteye

ABD'ye hizmet veren bir servis/site olduğu için.

quote:

Edit: CBS tam erişimi başlat dediğimde hata verdi. 2 kez daha denedim yine hata verdi. Papara kartımdan 3 kere 7 tl çekti ama

Kartın geçerliliğini denemek amaçlı $1 çekmişlerdir. Birkaç güne geri yatırırlar herhalde. Hata vermesi normal, ABD dışından bu tür ABD'ye hizmet sunan servislere o şekilde üye olunmuyor.

• Evet geç fark ettim bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Web video caster den yansıt problemsiz izletiyor

• quote:

Web video caster den yansıt problemsiz izletiyor
    hocam denedim şimdi youtubeyi falan aktarıyor lakin beinconnectden beinsports1 canlı yayınını aktarmıyor siyah ekranda kalıyor...
    Tarayıcı ayarlarında kullanıcı aracısını seçerek deneyin. Orada ki seçeneklerden birkaçında oluyor

• Arkadaşlar ilk kez bu sezon almak denemek istiyorum bein connect.
    Digiturk aboneliği gibi iptal ederken yine süründürülme durumu yok değil mi? Direkt 12 taksit ve 12 taksit ödedikten sonra kendiliğinden iptal mi oluyor?
    Bunun dışında sormak istediğim, süper lig paketi alınca şampiyonlar ligi ve uefa avrupa ligini hediye ediyor aylık 49 tl'ye, fakat buna ek nba-eurolig izlemek için ne yapmam gerekiyor?
  • Uydu üyeliği gibi iptal süreci yok. 1 yıl sonra iptal oluyor.
    nba ve eurolig için ayrı paket almanız gerek. 22TL.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.