Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.080
Cevap
214
Favori
659.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet 222₺

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 15 ise aylık 180 e geliyor, 222 farklı tarife mi

• sufistike kullanıcısına yanıt
    Smart tv ücreti daha pahalı arada fiyat farkı var web cep tablet 132₺ smart tv de eklenirse 222₺ oluyor

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU]

• Arkadaşlar bizim normal bein sports aboneliğimiz var. Bein connect te aktif durumda. iphone kullanıyorum. Apple ın kendi av adaptor aparatıyla veya swiss charger ın tv görüntü aktarımı aparatıyla maçları izleyebilir miyim? Bazı yerlerde bein engelliyor tv ye aktarımı gibi birşeyler okudumda bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yıllık ücret çok yüksek,kaldırmışlar yine siteden

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Sadece canlı tv yi aktarabilirsin. Film dizi aktarılamıyor

• alperkurucu A kullanıcısına yanıt
    Hocam bein connect uygulaması üzerinden değilde direk tarayıcı üzerinden bein connect sitesine girip açsam yine olmuyor mu?

• dizi ve film satın almalara bu kadar para harcayıp da ; sunucuları, görüntü kalitesi, oynatıcısı, uygulamaları bu kadar kötü olan başka bir şey var mıdır bilmiyorum. o kadar hbo dizisi al, o kadar kaliteli stüdyoların filmlerini al vesaire ama git sansürlü iğrenç görüntü kalitesiyle millete izletmeye kalk.

çakma film sitelerinin, rus video oynatıcılarının hızı bile bunun yanında şaheser kalıyor. kısacası teknik ekibi berbat olan platform maalesef beinconnect.

12 MPS ile netflix 1080p 60 Fps sorunsuz açıyor. Bein connect 720p ile arada takılıyor :)

• Şimdi Digitürk artık beinconnect oldu. Smarttv ile de izlenebiliyor. Peki benim TV android ama uygulamayı bulamadım.
    Bilgi: uydu üyeliğinden bahsetmiyorum. Beinconnect ücretsiz ay başlatmıştım.

Webosta var ama android TV de bulamadım.

Android TV'lerde henüz bein connect uygulaması yok.

• criminal57 C kullanıcısına yanıt
    Dışardan kurulumu yapılıyor mağaza dışı. İnternette var

• quote:

Orijinalden alıntı: alperkurucu

Dışardan kurulumu yapılıyor mağaza dışı. İnternette var
    Beinconnect uygulamasını usb ile yüklesek düzgün bir şekilde kullanabiliyor muyuz ? Performansı nasıldır yani ? Ona göre kısayol oluşturma uygulaması falan bir şekilde yükleyeceğim duruma göre.
    Ben beinconnect vardır diye heves ettim ama tv yi aldıktan sonra kaldırıldığını öğreniyorum. Kötü oldu bu benim için.
    Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    Dostum digiturkplay yüklemesi vardı beşnconnect var mı araştırmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: alperkurucu

Dostum digiturkplay yüklemesi vardı beşnconnect var mı araştırmak lazım
    Valla zaten ps4 vardı televizyonu android almamın pek bir artısı olmadı bana. Ip tv olayı güzel ama onun dışında beinconnect olmaması kötü. Gerçi tarayıcıdan deniyorum sorunsuz izleniyor ama uygulama olması farklıydı.

Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm
  • Tarayıcıdan giriş zor oluyor. Uygulaması daha pratik tabiki ama mutlaka gelecektir androide. Şu anda pc den dahi girilmiyor

• arkadaşım...alper...beinconnect kanallarına cinsellik sansürümü geldi yeni zira bildiğim kadarıyla sadece sigara-uyuşturucu sansürü mevcut yani bilmek istediğim şey erotizim sansürüdemi eklenmiş?...beinmovies ve beinseries kanallarında mağalesef sevişme sahneleri kesintiye uğrayabiliyo zaten biliyom...uydu alıcımda kayıtlı iptv panelleri üzerinden yayın yapan korsan filim kanallarında (türkçe dublajlı yabancı sinema yapımlarında) cinsellik görüntüleri kesintiye uğramadan açık şekilde gösteriyo çünkü rütük lisanslı değil bunlar illegal yayın yapıyolar bence şüpheliyim...!...
    hiremco zapper uydu ve iptv yayını...netmaster kablonet modem...schaub lorenz plazma televizyon...samsung laptop...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...sony dream machine alarm radio clock...lg lcd tv...tv exe online world tv programı...next hc 12 teledünya settopbox üst paketi+vizyon paketi...canon video kamera...samsung dijital fotoğraf makinası...amazon prime...netflix...bmw 2017 model...opel 2020 model...
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    Valla bendeki beinconnectte sadece sigara sansürlü. Cinsellik zerre sansürlü değil. Atlatmak zorunda kalıyorum sürekli o sahneleri.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.