Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.080
Cevap
214
Favori
659.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung smart tv'ye beinconnect uygulaması indirerek film izlemeye çalışıyorum fakat ne kadar beklesem de resimde görebileceğiniz arayüz kaybolmuyor. Bir şeyi yanlışmı yapıyorum acaba, sorun ne?
    beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fitamino kullanıcısına yanıt
    Hocam televizyonda "Apps" diye bir mağaza var, oradan indirilebiliyor. Samsung 55MU7000 cihaz.

Çünkü dün itibariyle platformdan pek çok dizi kaldırıldı. Person of interest, Fringe, The big bang theory, 2 broke girls, Lucifer, The Middle, Supernatural, True Detective gibi dizilerin hepsi kaldırıldı.

Yakın zamanda da warnerbros'un tabii kendi platformu açılacak hbo max diye. belkide o yüzden anlaşmalarını yenilemediler türkiye üzerinde
  • The Flash, Arrow, Supergirl, Legends of Tomorrow, Batwoman, Riverdale, Legacies, The 100, God Friended Me, Shameless, Castle Rock, Manifest gibi dizilerin yanı sıra Friends, Young Sheldon, Mom, Bob Hearts Abishola, Mike&Molly(?-daha önce var mıydı emin olamadım) gibi komedilerde kaldırılmış. Ayrıca dizi bölmesindeki 4 kategoriye de baktım, önceden sayfanın altına indikçe diziler eklenirdi şimdi gelmiyor. Bunlar da benim bulduklarım.

Dizi kanallarındaki yayınlar devam ediyor.

[B]Pasif Üyelikler[/B]
    EXXEN | TURKCELL TV+ | TİVİBU GO | GAİN | MUBI
  • :(
    Başka yazacak şey bulamıyorum

• Gerçekten bu çok kötü oldu. Yazık gerçekten yazacak bir şey yok.

• Ulan iykide para verip almamisim. Aklimda olan hangi diziler varsa kaldirilmis. Zaten en temizi korsan abi olayi spor paketlerine cevirdiler. Eskiden tek bir abonelik yeterdi simdi superlig icin x firma ingiltere icin y firma samp. ligi icin z firma vs vs. İsin tadi kacti iyice.

• digiturk destek hattına bazı dizilerin kaldırılması hakkında yazdığım mesaj sonucunda iletilen bilgi mesajı şöyledir:

"warner bros. ile anlaşmamızın süresi bittiğinden dolayı uydulu uydusuz tüm içerikler platformumuzdan kaldırılmıştır."

Orijinalden alıntı: BlackLead

digiturk destek hattına bazı dizilerin kaldırılması hakkında yazdığım mesaj sonucunda iletilen bilgi mesajı şöyledir:

"warner bros. ile anlaşmamızın süresi bittiğinden dolayı uydulu uydusuz tüm içerikler platformumuzdan kaldırılmıştır."
    supernatural bütün sezonları gitmiş :/ tamda yeniden izlemeye başlamıştım.

Bu şekilde dizi paketi almanın da bir anlamı kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 2 Mayıs 2020; 3:29:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineer.man

The Flash, Arrow, Supergirl, Legends of Tomorrow, Batwoman, Riverdale, Legacies, The 100, God Friended Me, Shameless, Castle Rock, Manifest gibi dizilerin yanı sıra Friends, Young Sheldon, Mom, Bob Hearts Abishola, Mike&Molly(?-daha önce var mıydı emin olamadım) gibi komedilerde kaldırılmış. Ayrıca dizi bölmesindeki 4 kategoriye de baktım, önceden sayfanın altına indikçe diziler eklenirdi şimdi gelmiyor. Bunlar da benim bulduklarım.

Dizi kanallarındaki yayınlar devam ediyor.
    Düzeltme yapalım.. son sezonlar hariç kaldırıldı.Son sezonlarda ki bütün bölümleri izleyebiliyorsunuz.

Örnek ;
    www.beinconnect.com.tr
    Arrow - Fantastik - beIN CONNECT
    https://www.beinconnect.com.tr/dizi/arrow

www.beinconnect.com.tr
    Supergirl - Fantastik - beIN CONNECT
    https://www.beinconnect.com.tr/dizi/supergirl

www.beinconnect.com.tr
    Riverdale - Drama - beIN CONNECT
    https://www.beinconnect.com.tr/dizi/riverdale

www.beinconnect.com.tr
    Batwoman - Fantastik - beIN CONNECT
    https://www.beinconnect.com.tr/dizi/batwoman

www.beinconnect.com.tr
    Supernatural - Fantastik - beIN CONNECT
    https://www.beinconnect.com.tr/dizi/supernatural-v4

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar.

Tam olarak bu şekilde mi yazılmış özel mesaj ile mi cevap verilmiş?

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Dizi kanallarında yayınlar devam ediyor. Yayın akışında WB yapımları mevcut hala

[B]Pasif Üyelikler[/B]
  • _GRKM_ kullanıcısına yanıt
    Son sezonlar Digitürk üyeleri için mevcut sanırım(kanallarda yayınlandığı için) ki bende güncel sezon ve önceki sezon da mevcut değildi. Ben Digitürk üyesi olmadan kullanıyorum beIN CONNECT'i o yüzden bende tamamı gitmiş durumda Linklere tıkladığımda ise sayfa bulunamadı hatası veriyor.

[B]Pasif Üyelikler[/B]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin Bilgin

Hocam Merhabalar.

Tam olarak bu şekilde mi yazılmış özel mesaj ile mi cevap verilmiş?
    ekşi'de ki arkadaşın yalancısıyım hocam. ama olay doğru gözüküyor.

Orijinalden alıntı: engineer.man

Son sezonlar Digitürk üyeleri için mevcut sanırım(kanallarda yayınlandığı için) ki bende güncel sezon ve önceki sezon da mevcut değildi. Ben Digitürk üyesi olmadan kullanıyorum beIN CONNECT'i o yüzden bende tamamı gitmiş durumda Linklere tıkladığımda ise sayfa bulunamadı hatası veriyor.
    vay be uydulu-uydusuz bein connect içerikleri farklı oluyormuş demek ki. bizde sizin "gitti" dediğiniz hepsinin sadece son sezonları duruyor. ama bu haliyle de bir işe yaramıyor tabii.

aynı şekilde bizde friends duruyorken sadece internet üyeleri için bulunmuyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 2 Mayıs 2020; 11:41:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: denile

Ben de bir yakınımın hesabıyla giriyorum bende de son sezonları var. Ayrıca Friends'in tamamı var
    uydu üyeleri için o şekilde.

uydusuz sadece beinconnect üyeleri, ne friends'i görebiliyor ne de o son sezonları.

• Hbo Tr ye gelmezse yandık.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.