Şimdi Ara

Behzat problemler hakkında bi soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlangıçtaki denklem kurma yerleri bana göre tamamen vakit kaybı.ugrastim tk lari bitirdim ama ödev testini bitirmek istemiyorum.adam çıkmazsa bile sen coz universitede yardımcı olur sana kafasında.birakta orasını üniversiteye geçince düşünelim.calculus felan anlaticak utanmasa ya
    kaf-2 de surayi gecip direk problemlere gelsem kitap beni zorlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam size tavsiyem zor konular ve youtube vb. türevdeki yerlerden bazı konuları halledemiyorsanız izleyin. Mesela ben youtubedaki bütün fonksiyon konu anlatımlarını izlemiştim ve gene de yapamıyordum. Tuttum bryi satın aldım bitirdim şimdi apotemiden çatır çatır çözüyorum soruları.

Yani şunu demeye calışıyorum basit, kolay konuları behzattan dinleyerek zaman kaybetmeyin. Köklü sayılar üstlü sayılar tam sayılar falan bunlar boş. Gidin trigo lti fonksiyon mutlak dğer falan alıp çözün. Diğerlerini bence boşverin para vermeyin ceyhun hoca mat akademi vb. hocalar yeterli

Orijinalden alıntı: Mr.Stephen Hawking

hocam size tavsiyem zor konular ve youtube vb. türevdeki yerlerden bazı konuları halledemiyorsanız izleyin. Mesela ben youtubedaki bütün fonksiyon konu anlatımlarını izlemiştim ve gene de yapamıyordum. Tuttum bryi satın aldım bitirdim şimdi apotemiden çatır çatır çözüyorum soruları.

Yani şunu demeye calışıyorum basit, kolay konuları behzattan dinleyerek zaman kaybetmeyin. Köklü sayılar üstlü sayılar tam sayılar falan bunlar boş. Gidin trigo lti fonksiyon mutlak dğer falan alıp çözün. Diğerlerini bence boşverin para vermeyin ceyhun hoca mat akademi vb. hocalar yeterli

Hocam bende size katılıyorum fakat behzat fonksiyonlara başlarken direk grafiklere dalıyor o kadar fonksiyon bitirdim o grafikleri görmedim , behzat in anlattığı fonksiyon için parabol mu gerekli ilk onu mu bitirmeliyim ya da bu grafikler nerede öğretiliyor uzun yazdım kusura bakma teşekkür ederim.

• Bursaspor. kullanıcısına yanıt
    Hocam ben br den fonksiyonları bitirdim daha dün, lisede de hiç grafik görmemiştim ve bence zor değildi yani

!
  • lti ve trigo için mutlak değer ve fonksiyon aldım, yeter dimi bu ikisi grafik konusunda?

Orijinalden alıntı: dr.orange

Hocam 1 günlük kısım yahu. Çöz faydası olur.

canım sıkıldı + günde 3 ders çalıştığımdan kayıp yaşıyorum yaptım ama keşke yapmasaydim diyorum şuan

Birkaç soru...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuyu açana kadar bitirmiştin bile.
  • Hızı 2ye alıp izleyin behzatı bence.Yani ben kolay konularda 2ye alıyorum not falan da tutmuyorum,kitaba yazmıyorum behzatın çözdüklerini.Zor gördüklerimi ve bunun yıldız attıklarını ise tane tane not alıyorum.O problemlerin başı da kısaydı bence ya tam emin değilimde dediğim gibi yine de izle geç BENCE

f/p açısından bakarsanız behzattan kaliteli vs bulursunuz ama para sıkıntı değilse bana sorarsanız kaf1den 4e kadar hepsi yararlı en azından ben memnunum.(tabi fiyatlar yarı yarıya olmalı bence o ayrı)

Origin ID:Powergs19

Steam ID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198049333597/
  • PhiLum P kullanıcısına yanıt
    Kitapsız olmaz dünya kadar şey konuşacaksınız.

Orijinalden alıntı: taktikitaktak

Hocam ben br den fonksiyonları bitirdim daha dün, lisede de hiç grafik görmemiştim ve bence zor değildi yani

Bi ara tekrar deneyeyim o zaman

Orijinalden alıntı: Anıl 35

Bu konuyu açana kadar bitirmiştin bile.

kitaptan haberin yok herhalde?

8 tk ve 6 öt yi bi günde bitiremezsin bile

• Kaf 2de Problemleri atladım ama problemler fena durmuyor aslında neden begenmiyorlar ki sayı problemleri de çok kısa değil tabi bir apotemi de değil çözülmeye değer bence tabi sizlerin kullananların fikrinide almak lazım.

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

quote:

Orijinalden alıntı: Anıl 35

Bu konuyu açana kadar bitirmiştin bile.

kitaptan haberin yok herhalde?

8 tk ve 6 öt yi bi günde bitiremezsin bile

Cevaplarımızı beğenmiyorsun atla o zaman o kısmı. Ne yapmamızı bekliyorsun kanka ? Ağzına mı sokalım (kitabı) ?

Orijinalden alıntı: Bursaspor.

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Stephen Hawking

hocam size tavsiyem zor konular ve youtube vb. türevdeki yerlerden bazı konuları halledemiyorsanız izleyin. Mesela ben youtubedaki bütün fonksiyon konu anlatımlarını izlemiştim ve gene de yapamıyordum. Tuttum bryi satın aldım bitirdim şimdi apotemiden çatır çatır çözüyorum soruları.

Hocam bende size katılıyorum fakat behzat fonksiyonlara başlarken direk grafiklere dalıyor o kadar fonksiyon bitirdim o grafikleri görmedim , behzat in anlattığı fonksiyon için parabol mu gerekli ilk onu mu bitirmeliyim ya da bu grafikler nerede öğretiliyor uzun yazdım kusura bakma teşekkür ederim.

hocam parabol bende yok.
    Zaten parabollükle alakalı 2 şey konusuyor. Birincisi parabolün u şeklinde oluşu ikinciside tepe noktasının gösterimi. Onuda anlatıyor zaten. Parabol bilmemek sorun yaratmıyor.

Hocam ötf ile birlikte konuyu anlatıyor birazda behzat hocanın grafik fetişliği var .
    Valla hocanın dersi genel olarak grafik üzerinden anlatmasını sevdim cünkü grafik okumak öyle kolay değil birde 2.yol oluyor her zaman. Yani işlem yapamıyorsun hemen ciz grafiği cöz soruyu.

Kesinlikle izleyin derim.

• Şöyle söyleyebilirim, denklem ve oran orantıda behzat işin içine edince direk nejdete daldım hoş bitirdim bi güzel. Sonra behzatta problemlere dalacaktım ki ilk sayfalarda baya bi yanlış çözüm yaptığını görünce bırakayım dedim. Ama ilk sayfaları ve ilk 10 tane ödev testini geçip hiç bakmadan diğerlerine daldım şu an işçi havuzdayım hakkını vermek gerekiyor ilk sayfalarda sıçmış ama buralarda iyi gibi. Denklem çözme, ebob ekok ve sayı çözümleme bundan dinlenmemeli bence

Orijinalden alıntı: PhiLum

lti ve trigo için mutlak değer ve fonksiyon aldım, yeter dimi bu ikisi grafik konusunda?

hocam barış hoca cok güzel hazırlamış. Kitabın mutlaka olsun

Orijinalden alıntı: PhiLum

bu dediğim konular harici dinlemek gereksiz bence.

ya hocam gereksiz demeyelim de bu dediğim konular için gerekli. Yani sonucta adamın bir emeği var konuları sandığınızdan daha detaylı isliyor. Konunun sınırlarını zorluyor buda haliyle sizin de iyi olmanızı sağlıyor. Benim para ve zamanım olsa behzatı full alır dinlerim

Dip: Hocam trigo ve lti için videolarda genellikle fonksiyon ve mutlak değere önem veriyor. Mutlak değer sandığınızdan daha basit değil ve gereksiz değil diyor. Ben fonk apotemidden de cozup mutlağa geçip oradan da lti başlaycağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Alfred Blalock -- 30 Aralık 2017; 14:45:53 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.