Şimdi Ara

Birkaç soru...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. Soru: 5K monitörler ne zaman çıkacak? Gündemi pek takip etmiyorum. 34" 4K monitör almak istiyorum. İstediğim monitörler 800$ bandında şu an. 500$ bandına düşer mi önümüzdeki aylarda?

2. Soru: 4K bir monitörü Windows platformunda 2K olarak kullanabilir miyim? Şu an 20" bir monitör kullanıyorum. Orjinali 1680-1050, daha düşüğe geçince görüntü netliği çok bozuluyor. Aynı sorunu yeni monitörde yaşayacak mıyım? En yüksek çözünürlükte kullanmak zorunda mıyım?

3. Soru: Sanal çözünürlük ile çözünürlüğü yükselten bir program buldum. Çözünürlüğü yükselttim ancak grafikler bulanık. Ben mi beceremedim? Sanal çözünürlük ile çözünürlüğü net hale getirmek mümkün mü? Eğer mümkün değilse bu özellik neye yarıyor?

4. Soru: Curved monitör kullanan varsa eksisi ve artısı nedir?

5. Soru: 27" 1080P çözünürlük bana çok sûni geldi. Bunu kafaya takan sadece ben miyim? Büyük ekran, düşük çözünürlük. Küçük bir monitöre yaklaşıp herşeyi büyükmüş gibi görmeye benziyor. Çok lüzumsuz gibi duruyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 2 Haziran 2016; 12:33:51 >

Nereden bileceksin hak sandığın şeylerin koca bir yalan olduğunu? Ve nereden bileceksin yüz çevirdiğin şeylerin aslında hakkın ta kendisi olduğunu?!...

• Güncel.

Nereden bileceksin hak sandığın şeylerin koca bir yalan olduğunu? Ve nereden bileceksin yüz çevirdiğin şeylerin aslında hakkın ta kendisi olduğunu?!...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cf hakkında bir kaç soru
    12 yıl önce açıldı
    Telefon tavsiyesi ve bir kaç soru
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.