Şimdi Ara

Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
0
Favori
12.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Behzat Ç. filmi 28 Ekim günü, yani Kurban Bayramı'nda gösterime girecek
  • Bu ekipten güzel bir film çıkar umarım. Merakla beklemedeyiz.
  • sansürsüz behzat ç
  • Behzat Ç. Türk dizilerinde rastlayamayacağımız iyi oturtulmuş karakterlerden. Filmini merakla bekliyorum.
  • şu dizinin bi bölümünü dahi izlemek nasip olmadı arkadaş :/ filmine gidelim bari
  • Filmin konusu.

Yapılan bir ihbar üzerine Gençlik Parkı’na giden cinayet büro ekipleri, gömülü bir tabut bulurlar. Tabutun içinde yaşlı bir kadın vardır. Yapılan ilk incelemede kadının canlı canlı gömüldüğü ortaya çıkar. Hayata karşı işlenen suçlar uzmanı Behzat Ç., ilk defa böyle bir cinayet karşılaşmaktadır.

Yaşlı kadının neden bu biçimde öldürülmüş olabileceğine ilk başta bir anlam verilemez. Yaşlı kadın emekli bir polisin annesidir. Behzat Ç. emekli polisi araştırmaya başladıkça bir takım engellemelerle karşılaşır. Emekli polis, teşkilat içinde Avarel Memduh olarak bilinmektedir, suçu üstlenen kişi ise kendisine Red Kit demektedir.

Behzat Ç., Harun, Hayalet ve Akbaba’dan oluşan ekibiyle Ankara’yı didik didik ederek Red Kit’in suç ortakları olan Gorbaçov Hasan ve Pembo’ya ulaşmaya çalışır. Olay Yeri İnceleme Şubesi’nin genç komiserlerden Songül de bu olayda onlara yardımcı olmaktadır.

Bu esnada şüpheli tavırlarıyla dikkat çeken bir görgü tanığına ulaşırlar. İsmi Süleyman olduğu halde kendisini Ahmet olarak tanıtmaktadır. Kendini Ahmet Sanan Süleyman’ın çelişkili ifadeleriyle iş iyice içinden çıkılmaz bir hal alır.

Behzat Ç. araştırmalarını derinleştirdikçe emniyet içinde yasa dışı yollarla faaliyet gösteren bir örgütün varlığına ulaşır. Bu örgüt 90’lı yıllarda pek çok yargısız infaz yapmıştır. O zaman alt kademelerde görev yapan bu örgüt elemanları şimdi üst mevkilere gelmiştir. Dolayısıyla bu olayın ortaya çıkmasını istememektedirler. Behzat Ç., bir yandan gizemli ve zeki bir katil olan Red Kit’e ulaşmaya çalışır, diğer yandan ise bu olayların açığa çıkmasını istemeyen gizli örgütten kendisini ve ekibini korumaya çalışmaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: en birinci ben oldum

sansürsüz behzat ç

sansürlü forum. Bi sürü mesajım silindi bu topicde
  • Bekliyorum..
  • "Kendini Ahmet Sanan Süleyman"
  • Behzat Ç! mükemmel bir dizi, filmide aynı derece güzel olacagini düşünüyorum
  • Aşk filmi afişi gibi olmuş ama tek bozan o temayı Ankara Asvaltı :D

Hadi bakalım Emrah Serbes'den boş senaryo çıkmaz :) Uyarlaması nasıl oldu meraklandım la :D
  •  Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

aksiyon bol
    egoist ve güçlü, hovarda ama özünde iyi bir insan
    biraz siyasi içerik
    küfür
    kadın

tamamdır Türkiye de tutar, belli bir kesim tapar.

Filmi olması bence gereksiz olmuş ondan önce Ezel'in filmi çekilmesi lazım.

Ezel'in filmi var zaten hacı kitabi bile var.

Tardu Flordun filmde Red Kit lakaplı katili canlandıracak. Behzat Ç'nin film boyunca peşinden koşacağı Tardu Flordun filmin final sahnesinde böyle kanlar içinde ekrana gelecek. Filmin Güvenpark'ta çekilen final sahnesi için hazırlanan Flordun'un bu hali film izleyicilerini de şimdiden meraklandırdı.
    x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodge -- 4 Ağustos 2011; 19:55:21 >

• dizinin kaldıgı yerden devamı tarzda bişi olsa daha iyi olurdu sanki
  • Setten ilk fotoğraflar;

Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

Setten ilk fotoğraflar;

Kızıyla ölmeden önce yaşadığı olayları konu alacak o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: koobee24

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: koobee24

ekşi sözlükte falan söyleseniz şöyle linç ederler valla. bazı kesim tapıyor bu diziye ama iş yapacağını zannetmem. film gelene kadar dizisi kalkar zaten.

Diyenleri çok gördük.

pek uzak görünmüyor ama reyting listelerine bir bakarsanız siz de görebilirsiniz. ev kadınlarının izlemediği dizi tutmaz bu kadar basit.

edit : vadi hariç tabiki.

Bu diziye dil uzatan çarpılıyor arkadaş

2 sınıfta da 1. olarak bitirdi Behzat Ç. sezonu

• Seni Kalbime Gömdüm. Milletin arabesk duygularını depreştiren bir diziydi, milletin arabesk duygularını depreştiren bir filmden öteye gidemez.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.