Şimdi Ara

Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
0
Favori
12.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son Hafriyat kitabını okumayanlar bakmasın.

Son afişe bakarsak,sanırım behzat da red kit'in ailesinin ölümünden sorumlu biri gibi. sanırım filmde red kit behzat'ın kızını öldürmeye çalışacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

Çok iyi dizi filmi de güzel olacaktır. :)

Kesinlikle..
  • Sözler fena
  •  Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm
  • Afişler bomba da sözler daha güzel seçilebilirdi. Diziyi hiç izlemeyen bir insana oldukça itici gelir.
  • Dizi izlemeyi hiç sevmem ama bu dizi beni fena sardı filmi sabırsızlıkla bekliyorum 12. bölümdeyim daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozan CK

Son Hafriyat kitabını okumayanlar bakmasın.

Son afişe bakarsak,sanırım behzat da red kit'in ailesinin ölümünden sorumlu biri gibi. sanırım filmde red kit behzat'ın kızını öldürmeye çalışacak.

Öyle de kitapta
    Berna zaten Red Kit olayı başlamadan birinci kitabın sonunda ölmüş oluyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur*

quote:

Orijinalden alıntı: Ozan CK

Son Hafriyat kitabını okumayanlar bakmasın.

Öyle de kitapta
    Berna zaten Red Kit olayı başlamadan birinci kitabın sonunda ölmüş oluyordu.

aynen öyle ben de onu söylüyorum. kitapda red kit ailesini öldüren polislerin yakınlarını öldürüyordu. sanırım filmde behzat da red kit'in ailesini öldürenler arasında olacak. bu nedenle redkit behzatın kızını öldürmeye çalışacak gibime geliyor.

• "Ben Ahmet,kolsun Ahmet..." Bu karakter bomba olacak.Oynayan oyuncuda genelde bu tür karakterleri çok iyi oynamış ve hakkını vermiş bir isim.Vali'nin filminde de kötü adam rolündeydi.
  • Son zamanlarda seyrettigim en güzel Türk dizilerinden bir tanesi.
  • Biri bu Behzat Ç ne oluyor özet geçebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

"Ben Ahmet,kolsun Ahmet..." Bu karakter bomba olacak.Oynayan oyuncuda genelde bu tür karakterleri çok iyi oynamış ve hakkını vermiş bir isim.Vali'nin filminde de kötü adam rolündeydi.

Oynayan karakter (Hakan Boyav) testere gibi bir karaktere bile bürünebilir. Ama aynı zamanda Jim Carrey gibi bir komedyen de olabilir. Usta sanatcı gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost

Biri bu Behzat Ç ne oluyor özet geçebilir mi ?

Hocam, eğer diziyi soruyorsan:

Behzat Ç ve avanesi (hayalet, akbaba, harun) sürekli Ankara da ters giden şeyleri hallediyorlar. Bide bunların başına Ercüment diye bi bela geldi. Ercü sürekli adam öldürüyor ama bir türlü yakalayamıyorlar. Behzat'ın manevi kızı Berna ama Behzatın gerçek kızı öldü. Sonra Ercü kızının katilini söylüyor ve kızının katili Berna. Behzatla kızının baba-kız ilişkisini çok kıskandığı için öldürmüş. Ama ben diziyi sadece çok doğal oynandığı için izliyorum. Çok güldürücü şeyler oluyor her bölümde.

• muhteşem olmuş
     Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm
  • av mevsiminde de karakterlere ayrı ayrı poster çıkarmışlardı
  • Fragmanda da kesin bu repliklerde ki sahneleri kullacanaklar.
  • bu yıl 48’incisi düzenlenecek Uluslararası Antalya Altınportakal Film Festivali’nde yarışmaya hak kazanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Fragmanda da kesin bu repliklerde ki sahneleri kullacanaklar.

Ve bu sözleri derken büyük ihtimalle başka bir sahneye geçip önemli bir olay yaşanıcak.
  • Umarım sonu Av Mevisimi gibi ilk yarım saatte belli olmaz. Gerçi kitaba bakılırsa tahmin edilmesi zor.
  • altın portakaldan en kötü ihtimalle senaryo ile müzik ödüllerini alır bence
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.