DVD çıkması iyi olacakta umarım 720p,1080p olarakta çıkar.Yoksa çıkmasının çokta bir manası olmaz.
DvdRip çıktı
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas Anderson
DvdRip çıktı
Güzel haber ne zamandır bekliyordum. Teşekkürler.
Baya güldüm ya Arkadaş şu dizinin dvd'side çıksada küfürler , çıkarılan sahneler vs olsa aynı tadı alsak. Gece gece iyi güldürdü
Malum yeni düştü ve yeni izledim. Rezil bir senaryo... Sıkı bir Behzat Ç. izleyicisi olarak dizi bölümlerinden bir farkını göremedim. Tek albenisi sansür olmamasıydı. İyi ki sinemada izlememişim. Yazık olurdu 8 Lira'ya
Valla ben çok beğendim,gerçekciliğin dibini dibine girmiş film. 10/10
beyler filmi izleyenler son sahneyi bilir! peki film orada bitiyor diziden devam ediyormu ?
saçma bir soru ama
dizi le filmde karakterler aynı herşey aynı nasıl bir mantık kurulabilir
diziyi bir kaç kez izledim ama filmden sonra hiç izlemedim gibi..
Dizinin en güzel bölümü bile bu filmden daha iyidir ama aksiyon olarak filmde daha fazlaydı diyebiliriz.
Benim şansızlığım önce filmi izleyip sonra diziye başlamak oldu. Şimdi filmle ilgili çok fazla bir şey hatırlamıyorum. Dizinin bölümlerini bitirdikten sonra filmi tekrar izleyeceğim mecburen.
İzlemek anca nasip oldu.Komedi filmi izlesem bu kadar gülmezdim herhalde.Hala bazı sahnelerini hatırladıkça sesli gülüyorum.İzlemeyen varsa mutlaka izlesin.HA öyle müthiş akıl oyunları süper bir film olmasa bile inanın burdaki acımasız yorumlar kadar kötü de değil.Ben çok beğendim.Kişiden kişiye değişir tabi ama şahsi fikrim 7.5/10 espiriler ise 10/10
Final sahnesinde RedKit'in durumu nedir?
BayJupiter
kullanıcısına yanıt
Son Hafriyat isimli kitabı okudum. Behzat Ç. en sonunda Red Kit'i vuruyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme