Şimdi Ara

Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
0
Favori
12.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    egoist ve güçlü, hovarda ama özünde iyi bir insan
    biraz siyasi içerik
    küfür
    kadın

tamamdır Türkiye de tutar, belli bir kesim tapar.

Filmi olması bence gereksiz olmuş ondan önce Ezel'in filmi çekilmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

O neydi öyle ya

• Türkiye'de "Arka Sokaklar" gibi bir dizi hala yayındayken "Behzat Ç" yayından kolay kolay kaldırılmaz.
    Ayrıca filme sırf Erdal Beşikçioğlu başrolde oynayacağı için gidilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

aksiyon bol
    biraz siyasi içerik
    küfür
    kadın

Behzat Ç'nin tam olarak neresinde kadın var? Hayır madem tapıyorum ona göre daha dikkatli izleyeyim.
  • Mutlaka izleyeceğim.Ayrıca Star TV reyting listesindeki sıralaması ne olursa olsun diziyi kaldırmayı düşünmediklerini açıklamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

aksiyon bol
    biraz siyasi içerik
    küfür
    kadın

Behzat Ç'nin tam olarak neresinde kadın var? Hayır madem tapıyorum ona göre daha dikkatli izleyeyim.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Devastation

quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

O neydi öyle ya

Bilmiyorum Bilmiyorum Bilmiyorum Arkadaşında olabilir

Her izlediğimde gülüyorum.

• Film için sansürsüz vizyonda olacak denmiş zaten bir film sinemalarda sansürsüz olarak gösterilmiyor mu sansürlü film mi var?
  • Tostumu yedim bekliyorum.
  • Hiç değilse sansürsüz bir Behzat Ç izleyebileceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Hiç değilse sansürsüz bir Behzat Ç izleyebileceğiz.

Zaten herkesin istediği de bu, bence büyük olasılıkla da bunun için yapılıyor. yoksa filmi olacak kadar iyi bir dizi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 9 Mart 2011; 17:13:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

quote:

Zaten herkesin istediği de bu, bence büyük olasılıkla da bunun için yapılıyor. yoksa filmi olacak kadar iyi bir dizi değil.

Sanmıyorum. İlk sezon bittikten sonra zaten sansürsüz ve wide-screen DVD'si piyasaya çıkacak. Dolayısıyla sırf "sansürsüz Behzat Ç. çekersek iyi seyirci toplarız" mentalitesi bir sinema filmi çekmek için geçerli bir sebep değildir bence. Sırf küfüre dayalı iyi gişe yapan filmler var, buna katılıyorum. Bir çok yapımcı da böyle filmlere balıklama atlıyordur ama Behzat Ç'yi çeken ve bu ratinglere rağmen arkasında duran yapım ekibinden böylesine basit bir fikir çıkmaz diye düşünüyorum.

Filmi çekilecek kadar iyi bir dizi değil sözüne katılmıyorum. Yani o kadar iyi midir, kötü müdür orası tartışılır. Ama Türk sinemasında çıkan filmlere bakarsanız eğer alayına bin basar bence. Ezelin sinema filmi çıksın o da aynı şekilde. (Her ne kadar Behzat Ç.'nin yarısı kadar bile sevmesem de) Yani sinema dediğimiz şey nedir ki bir dizinin sinemaya adım atması için belirli bir "yeterlilik" göstermesi gereksin ? Ha dediğiniz şey dünyanın çoğu yerinde geçerlidir, ona katılırım ama Türkiye için durum bence hiç de öyle değil. Türkiye'de sinema, olması gerektiği gibi dizilerden 3-4 gömlek üstün değil ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulamadim -- 10 Mart 2011; 4:15:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

quote:

10. ve 20. bölüm başlı başına bi filmdi zaten 2009 2010 da çıkan 30 tane türk filmi izlemişimdir şu 2 bölümden aldığım keyfi almışsam namerdim
  • Bu ülkede Arka Sokaklar gibi Power Rangers oyunculuğu olan bir dizi yayınlanıyorsa Behzat Ç değil film belgeseli bile çekilir.

Sevdiğim bir dizi zaten Erdal Beşikçioğlunun oyunculuğunu çok beğeniyorum kesin gider sinemada izlerim. O muhabbetleri sansürsüz duyacağız
  • Engin Altan Düzyatan'ın filmde rol alacağı kesinleşmiş.
    Serdar Akar’ın yönetmen koltuğunda oturacağı filmin çekimlerinin bir kısmı İstanbul’da yapılacakmış.
  • Kadroya Cansu Dere katılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Kadroya Cansu Dere katılmış.

100 bin liraya imza atmış , iyi para
  • Kadro şekil (!) lendi epeyce :)

ben de merakla bekliyorum
  • Cansu Dere kadrodan ayrılmış. İyi de olmuş.
  • quote:

Katılıyorum. Umarım iyi iş çıkarırlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.