Şimdi Ara

Beğenilmeyen Fransızların Turbo Konusunda Diğer Markalara Ders Vermesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renault 1.6 DCİ 160 hplik motoru, Peugeot ise 1.2 Pure Tech ve 1.6 THP 270 hp motoru ile rakiplerine ders niteliğinde motorlar üretti.

Sağda solda Fransız araçlarını küçümseyenlere soruyorum? Küçük hacimlerde Fransızların önündeyiz diyen var mı?

Şu ana kadar fransızlara ciddi rakip diyebileceğimiz VW'nin 2.0 TDİ 240 hplik motoru var.Onun dışında 2.0 altı hacimde rakip tanımıyor Fransızlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet motor teknolojisi bayağı ilerde ama motoru yanlız başımıza sırtımıza alıp yolda gitmiyoruz.araba motordan ibaret değil.arabanın ömrü 5-10 yıl kullan at şeklindede değil.kasa zayıf.kaporta zayıf.elektronik sistemler zaten direk çöküyor.belki fransız araç sahipleri kızacak ama pejo ve citroen çabuk dökülüyor.Hele son modellerde iyice işi kullan ata çevirdiler.geçen bir 307 ye bindim araba 103.000 de arıza uyarıları, lambaları sıraya girmiş.bizzat pejo kullandım 2,5 sene zor dayandım.aman kardeşim benden uzak dursun isteyen gidip alsın.
  • Bizim millet bi cesit. Duz mantik bizimkiler. Dolayisiyla akillara yer eden bazi seyleri degistirmek kolay degil. Pejo 1.6 200 hp motor yapmis. Cok da az yakiyormus desen adama yine de pejo yeaa der begenmez.

Orijinalden alıntı: Tek Do iPhonedo

Hocam bizim millet erişemediği şeyi kabullenemez.Kendi ülkesinin markası olmaz eleştirmek için PSA grubunu seçer,ne ala memleket.

İyi de sizin mantıkla Türk halkı hiçbir şeyi eleştirmesin.

Ne yabancı dizi ne yabancı filmler ne uçak , gemi , araba , elektronik alet . Saçmalamamak şartıyla her şey eleştirilebilir tabi bazıları çok abartıyor Fiat almış Ferrari aldım havalarında la 50 bine Fiat almışsın bir anda Fiat babasının oğlu oldu sanki de ölümüne savunuyor. Trendline Polo almış veya sis farsız jetta , Audi 'yi , Porsche yi savunuyor sanki hisse sahibi .

Bir de bir kesim daha var ki onları bilirsiniz bu kişiler ortamı karıştırmaya yer arıyor . Kim olduğunu bilirsiniz adam Seat forumunda Seat'tan bezdirdi , Burada astra yı övüp Astra grubunda Leon u övüyor . Burada zaten Vag yetkilisi .

Ha olaya öbür taraftan bakarsak da bu markalar bizim değil neden içlerinden 1 tanesini savunuyoruz ki ? Kendi markamız yok bunlar da babamızın oğlu değil .

Benim de Bmw yi savunduğumu söyleyenler olabilir doğrudur ama yeri geldiği zaman kasalar arası tasarımların benzediğini hatta bundan sıkıldığımı da kabul ediyorum ve bir konu da çok eksi almıştım .

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Yaptığınız yoruma katılıyorum fakat kendilerinde hiç bir şey icraat olmadan kendileri süpermiş gibi adamları böyle yerden yere vurup eleştirmeleri hiç etik değil.Eleştirmenin de bir dozu ve bir çerçevesi olmalı,gayet haklısınız.

Ryzen 5 2600x Core Frozr L - 1,375V 4.1Ghz/Msi X370 Gaming Plus /Palit Gtx 1070Ti Dual/2x8 3466 MHz CL14 Crucial Ballistix/256 Gb M2 SSd/ 3 Tb HDD/ Cooler Master Haf 912 Advanced/750W Cooler Master Psu
  • Motor ve platform teknolojilerinde Fransızlar zaten sürekli başları oynuyordu. Bunu en basit şekilde Renault'un F1 başarısından anlayabiliriz. Tek kötü yanı araçlarda kullanılan malzeme kaliteleri ve zamanına göre ilginç tasarımları. Bunlar haricinde işi genele vurduğumuzda fayda/maliyet oranında Fransızlar en tercih edilebilecek araçlar.

Kalite ve lüks= Alman, fayda/maliyet= Fransızlar, sorunsuzluk= Japonlar.

Orijinalden alıntı: zapi

Dizel motor teknolojisinde fransız lar, çok yol aldılar şüphesiz. Heleki düşük Yakıt tüketimi mevzuunda. 👏👏👏

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Spirited

evet motor teknolojisi bayağı ilerde ama motoru yanlız başımıza sırtımıza alıp yolda gitmiyoruz.araba motordan ibaret değil.arabanın ömrü 5-10 yıl kullan at şeklindede değil.kasa zayıf.kaporta zayıf.elektronik sistemler zaten direk çöküyor.belki fransız araç sahipleri kızacak ama pejo ve citroen çabuk dökülüyor.Hele son modellerde iyice işi kullan ata çevirdiler.geçen bir 307 ye bindim araba 103.000 de arıza uyarıları, lambaları sıraya girmiş.bizzat pejo kullandım 2,5 sene zor dayandım.aman kardeşim benden uzak dursun isteyen gidip alsın.

Valla kullanan kullanıyor. Tanidigimizin 10 yildir citroen i var bi kez arıza verdiğini gormedim

Bizim milletin en büyük sorunu bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmasıdır daha arabanın içine bimeden kahve ağzıyla marka kötülemeyi severiz Dci, Hdi, Multijet kendini fazlasıyla kanıtlamış filo kiralamaları için en çok tercih edilen motorlar
    İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\
  • Ya boyle fransiz dandik diyine gorunce kafa atiyor.
    2003 berlingo kullandim kazalar yaptim hepsinde korudu beni
    Onu gectim bilen bilir aracimin muaynesi vs yoktu oyuzden kacakti.Bunun icin bakim hak getire bozulmadikca yaptirmiyodum arac boyle rezil bir haldeyken bile banamisin demedi kar kis banamisin demedi.Aku sarj etmiyodu birde yakit pompasi arizalandi bizde degistirelim dedik polisten kascmayalim artik puntoyu aldik.
    Berlingo iki sene acik otoparkta yatti kasada ne bozulma ne iç bolumde bozulma oldu akuyu sarj ettik yakiti pompaladik 1-2 marsta hop ayakta.
    94 model R21 e hic girmiyorum arka cam motoru haric bir arizasi yok tas gibi.
    Demekki fransizlar tu kaka degilmis...

• Fransızların motorlarına laf eden olduğunu sanmıyorum. Ancak 1-2 model hariç Fransız markaların çoğu modelleri dandik evet. Motorları hala iyi ama kaliteleri düşük kütük gibi araçlar. Fransızlar dandik diyenler bundan bahsediyordur motorlarından değil.
  • Fransız aracının kaportası ve şasi zayıfmış öyle yazmış yukarıda bir forumdaş.EuroNCap'ten 5 yıldız alan fransız aracıma hiç binmeyeyim o zaman.Ayrıca Psa grubu avrupanin en büyük ikinci otomobil üreticisidir.Hele ki citröen 1919 yılında avrupada ilk seri üretime geçen markadır Ve bir çok kez yenilik ve teknolojilerde ilk sıralarda yer almıştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Diablo

1-2 yıl kadar Peugeot 308 1.6 110hp dizel kullandım, gördüğüm en ekonomik araçlardan birisiydi performansına göre. Bugüne kadar da motoruyla ilgili sorun yaşayan ne gördüm ne duydum.

2011 yılından beri 308 110 hp kullanıyorum ve piyasada iyi dedikleri motorların çoğunu eziyorum motorumda Değişken geometrili turbo, intercooler sistemine sahip şu an da çoğunda perfomans ve teknoloji yok. Ben 110 hp üstü olan HDİ motorları arkadaşlarıma öneriyorum
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.