Şimdi Ara

bedava hiv testi buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
4.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar daha önce 3-4 kez genelevde korunmasız ilişki yaşadım içim içimi yiyordu test yaptırmak istedim ama 300 500 tl arası fiyatlar istediler çevremdekilerde devlet kontrol ediyor orayı sorun çıkmaz falan dediler. devlet hastaneleri sigorta karşılamıyor testleri dedi. Bende kızılaya kan bağışında bulunma fikrine kapıldım sizce kızılaya kan bağışı yapayım mı ? bir sorun çıkarsa kızılay bana söyler şu hastalığınız var diye düşünüyorum doğrumuyum ?

• aaaa ne kadar ayıp bide utanmadan anlatıyor
  • Hastalığın belirti vermesi uzun sürebilir ve tespit edilemeyip birine kanın verilir ve hiv bulaştırabilirsin hiç mi kafan çalışmıyor yaparken nerdeydi beynin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah aids olursun :D

• HIV testi o kadar pahalı bir test değil ki 50 liraya yapan yerler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rock.Lee -- 9 Ocak 2015; 9:12:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

Hastalığın belirti vermesi uzun sürebilir ve tespit edilemeyip birine kanın verilir ve hiv bulaştırabilirsin hiç mi kafan çalışmıyor yaparken nerdeydi beynin

kızılayda %100 temiz kan olmadan verilmediği söyleniyor öyle bişey olsa skandal olur
  • Rock.Lee kullanıcısına yanıt
    Arkadaş tecrübeli[naught.gif]

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avira VPN 3 Ay BEDAVA Buyrun
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: meftunmerhum

arkadaslar daha önce 3-4 kez genelevde korunmasız ilişki yaşadım içim içimi yiyordu test yaptırmak istedim ama 300 500 tl arası fiyatlar istediler çevremdekilerde devlet kontrol ediyor orayı sorun çıkmaz falan dediler. devlet hastaneleri sigorta karşılamıyor testleri dedi. Bende kızılaya kan bağışında bulunma fikrine kapıldım sizce kızılaya kan bağışı yapayım mı ? bir sorun çıkarsa kızılay bana söyler şu hastalığınız var diye düşünüyorum doğrumuyum ?

Genç birincisi testin pozitif çıkması için 3 ay beklemen gerekiyor...ikincisi kan bankası serolojik taramayı ''CARD'' testi yöntemiyle yapar..güvenilirliği ''ELİSA'' yöntemine göre düşüktür kısaca damardan tüpe kan alıp çalışılması lazım...üçüncüsü ve en önemlisi uçkur zevkin için hayat kadınına para bağlamayı göze alıyorsan sağlığın için o 300-500 tl dediğin paraları çatır çatır ödeyeceksin...hadi geçmiş olsun

• kızlıaya kan bagısımı, hadi ordaki adam yanlılş sonuç verdi
    ya arkadaş ya o kan anana babana denk gelirse ne olacak!!
    yani nasıl bir mantıktır bu ya.
    ne içiyorsunuz siz...
    oksijen tüketmeyin bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

kızlıaya kan bagısımı, hadi ordaki adam yanlılş sonuç verdi
    ya arkadaş ya o kan anana babana denk gelirse ne olacak!!
    yani nasıl bir mantıktır bu ya.
    ne içiyorsunuz siz...
    oksijen tüketmeyin bari.

ben azot yakıyorum kardeşim oksijen cok banel
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

Hastalığın belirti vermesi uzun sürebilir ve tespit edilemeyip birine kanın verilir ve hiv bulaştırabilirsin hiç mi kafan çalışmıyor yaparken nerdeydi beynin

kızılayda %100 temiz kan olmadan verilmediği söyleniyor öyle bişey olsa skandal olur

arada senin gibiler yuzunden skandal oluyor zaten ordaki formu bosuna doldurtmuyorlar kendini zeki sanip arada yanlis beyan verenler oluyor
  • Git bir acile miğdem arıyor de. Bildiği tüm testleri ister doktor. Miğde ağrısında ilk şüphe apandistir. O yüzden %99 kan tatlili isteyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Git bir acile miğdem arıyor de. Bildiği tüm testleri ister doktor. Miğde ağrısında ilk şüphe apandistir. O yüzden %99 kan tatlili isteyecektir.

elisa da ister mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Git bir acile miğdem arıyor de. Bildiği tüm testleri ister doktor. Miğde ağrısında ilk şüphe apandistir. O yüzden %99 kan tatlili isteyecektir.

elisa da ister mi ?

Aklına gelen hepsini ister. Olmadı şanşa bırakamam dersen ricada bulunabilirsin.
  • Hiv,erkek erkeğe yapılan ilişkiler sonucu ortaya çıkar.

bedava hiv testi buldum

• Boynuma kunye falan asayim sakin kizilaydan kan vermesinler bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

Hiv,erkek erkeğe yapılan ilişkiler sonucu ortaya çıkar.

bedava hiv testi buldum

Bu virus ilk olarak amerikadaki bir grup escinsel insanlarda gorulmeye baslanmistir. Ondan sonra hemcins karsi cins iliski ayirt etmeksiniz bulasmaya devam etmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smile Man

quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

Hiv,erkek erkeğe yapılan ilişkiler sonucu ortaya çıkar.

bedava hiv testi buldum

Bu virus ilk olarak amerikadaki bir grup escinsel insanlarda gorulmeye baslanmistir. Ondan sonra hemcins karsi cins iliski ayirt etmeksiniz bulasmaya devam etmektedir.

tam içim rahatladı diyecektim kiii

• hastalık varsa kızılay kesin bulur mu ?
  • Yaparken bulaşma ihtimalini bilmiyormuydun hocam ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.