Şimdi Ara

Hormon Sonuçlarım..Ve Emar Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
2
Favori
2.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta boy kısalığı yüzünden gittiğim hormon eksikliği olabilir mi dedim hayır zan etmiyorum dedi sanki biliyormuş gibi gittim kan verdim biyokimyaya.1 hafta sonra ;
    Sonuçlar bugün çıktı doktor inanamadı ve '' Şaka Gibi Yaa ' Dedi cinsel sorunların varmı dedi falan soru sordu emar çekil dedi.Ben dedim ki diğer hormonlar benim umrumda diğil benim boy sorunum ve kg sorunum var dedim

baba 190 anne 154 Ben 1.66 ve 85 Kg yum ve sadece göbekte birikiyor yağlar yağ oranımda yüksek.

Sonrasında doktor dediki niye önemli diğil miş dedi bana bende bilmiyorum dedim Bu hormonlardan belki uzayamadın dedi Detaylı Emar İstedi Ve Emar'Da Sıra 1 YIL Sonra ücretli 195 Lira. Dedi Ben Bunu İzmir Ege Üniversitesinde yaptırmak istemiyorum yada.

Manisa Celal Bayar Üniversitesine gitsem veya devlet hastahanesinden emar çekilip oraya göstersem ? Bi Yardımcı Olunuz Lütfen Ayrıca Hormonlarım ? Sizce Nasıl Anlayanlar Lütfen Açıklasın Boy Hormonu Hangisi Doktor Hipofiz Bezi falan bişeyler dedi anlamadım. Hormon Sonuçlarım..Ve Emar Sorunu

• gerçekten kimse bilmiyor mu
  • anlamadıysan sorsaydın la ne sorunlu insanlarsınız biz ne bilelim.ayrıca baban 1 90 sen 1 66'sın hiç mi ailen fark etmedi bir sorun olduğunu hangi dünyada yaşıyorum lan ben
  • Buralar da ılıdı
    Şaka bir yana bu sonuca göre hamile gözüküyorsun. Testesteron düşük prolaktin yüksek bi kadınsılık var gibi.

Not:Mühendisim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktor da inanamadi yol enjekte yolu gözüktü sanirsam hedef boy 182 tabi doktorun söylediği

• Testesteron düşük. Spor yap dengeli beslen. Bu değerler evde takılan hareketsiz birilerine ait. Boy uzatma samotamedin di galiba. O da normal gözüküyor.

• Prolaktin libidoyu ve seks hormonlarını baskılar, o yuzden sormus o soruyu. Testosteron da kemik gelişimi ve uzamak icin önemli, o yuzden kisa kalmis olabilirsin. MR ile hipofiz bezine bakacaklar. Hipofiz bezinde prolaktin salgılayan adenom (iyi huylu tumor) veya herhangi baska bir sorun olup olmamasina bakacaklar.

Buyume hormonu testte GH ve Somatomedin plarak gecen kısımlar, ama uzamak icin tek başına yeterli degil.

Doktor değilim, tip okuyorum 3. sınıfım. Endokrin komitesinden yeni çıktım, eyyorlamam bu kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Testosteron için iğne verirse doktor vücut geliştirmeye de başla. Ağır press ve squat yapmadıktan sonra boy uzamana engel olmaz. Yararı da dokunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Prolaktin libidoyu ve seks hormonlarını baskılar, o yuzden sormus o soruyu. Testosteron da kemik gelişimi ve uzamak icin önemli, o yuzden kisa kalmis olabilirsin. MR ile hipofiz bezine bakacaklar. Hipofiz bezinde prolaktin salgılayan adenom (iyi huylu tumor) veya herhangi baska bir sorun olup olmamasina bakacaklar.

Buyume hormonu testte GH ve Somatomedin plarak gecen kısımlar, ama uzamak icin tek başına yeterli degil.

Doktor değilim, tip okuyorum 3. sınıfım. Endokrin komitesinden yeni çıktım, eyyorlamam bu kadar.

Hocam okuması çok zevkli bişiler daha yazarmısınız.??
    Not:Tıp okuyanın hali başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Akif Ersoy

Testesteron düşük. Spor yap dengeli beslen. Bu değerler evde takılan hareketsiz birilerine ait. Boy uzatma samotamedin di galiba. O da normal gözüküyor.

Tam yerinden vurdun 3 4 yıldır çıkmıyorum evden ve sürekli araç la.gidiyorum ama sorun o digil

• quote:

Orijinalden alıntı: ZaFLooBrect

quote:

Prolaktin libidoyu ve seks hormonlarını baskılar, o yuzden sormus o soruyu. Testosteron da kemik gelişimi ve uzamak icin önemli, o yuzden kisa kalmis olabilirsin. MR ile hipofiz bezine bakacaklar. Hipofiz bezinde prolaktin salgılayan adenom (iyi huylu tumor) veya herhangi baska bir sorun olup olmamasina bakacaklar.

Okurken farklı birisi olduğu belli biz cahiller ah

• Yas kacti ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xefsanelix02

quote:

Orijinalden alıntı: ZaFLooBrect

quote:

Okurken farklı birisi olduğu belli biz cahiller ah

Yok be kardesim esprisine dedim.
    Herkesin uzmanlık alanları farklıdır illaki.

• Muhtemelen meme dokun gelişmiş, süt hormonu diye biliyorum prolaktini. Testosteronda düşük. Jinekomasti şikayetin var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VIKINGS -- 23 Kasım 2016; 1:15:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GorThaurS

Yas kacti ?

19

• quote:

Orijinalden alıntı: VIKINGS

Muhtemelen meme dokun gelişmiş, süt hormonu diye biliyorum prolaktini. Testosteronda düşük. Jinekomasti şikayetin var mı?

Hayir hocam yok

• quote:

Orijinalden alıntı: xefsanelix02

quote:

Orijinalden alıntı: VIKINGS

Muhtemelen meme dokun gelişmiş, süt hormonu diye biliyorum prolaktini. Testosteronda düşük. Jinekomasti şikayetin var mı?

Hayir hocam yok

Şanslısın o halde. Göğüslerinden süt gelen erkek hastalar mevcut. İlla o hastanede mr çektirmek zorunda değilsin. Daha erken yada uygun yer bulursan çektirip gidebilirsin.

• quote:

Heyt be

• VIKINGS kullanıcısına yanıt
    Yarin izmirde özel bir hastahaneden fiyat soracam herşeyi 150 200 e hall edebiliyor sam prof bir doktor dan bakilacam

• Toplum içinde havasi baska ama okumasi ayri dert.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.