Beni kabul etti. |
Bedava Amazon prime üyeliği (8. sayfa)

-
-
Prime üyeliği dün bitti ama kodu denediğimde hesabıma uygun degil diyor var mı tavsiyen
-
Üyelik bitti ve sen iptal etmediysen askıda gözükebilir kesin çözüm ben müşteri hizmetlerinden tamamen iptal ettim tüm ayrıcalıkları.
Müşteri hizmetlerine sorabilirsin kodum var kullanamıyorum diye ben direk söyledim sorun etmediler 4 günü vardı benim üyeliğin iptal ettim olmadı bende mh den 4 günlük kalan kısmıda iptal ettirdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bitmesine 1 hafta kalan uyeligimi iptal ettirdim ve kodu kullandım. Paylaşan arkadaşa teşekkürler.👍🏻
Az önce denemek için tekrar girdiğimde kod verdi ve aktif hale getirdim. Kod ihtiyacı olan denesin hemen.
Nisanın sonuna kadar geçerli 1 ay sonra iptal edip kullanabilirsin
Kasım 2023'de Samsung 6 aylık prime vermişti, bu tip bi kampanyanın kodunu bi kere girince bir daha olmuyor diye biliyorum. Bekleyemedim ihtiyacı olana verdim gitti.
-
o kampanyayla 6 ay kullandım şimdi yine 4 aylık kampanyayı aldım. aynı hesap.
-
Benim üyeliğim devam ediyor diye mi olmadı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Etkinleştirme başarısız oldu
Bu hesap, bu kampanya koşullarını karşılamıyor.
Bu sorunu nasıl çözerim..?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer aktif bir Prime üyeliğiniz varsa iptal edilmesi gerekiyor. Keza iptal sonrası üyelik halen devam ediyor, ileri tarihli bir güne kadar Prime üyeliğiniz devam edecek bilgisi yer alıyorsa kod çalışmıyor.
Prime sayfasını kontrol ettiğinizde "Prime'a üye ol" butonunu kesinlikle görüyor olmanız lazım kodun çalışması için.
-
Kampanya hala devam ediyor mu bilmiyorum. Bilgi olsun diye yazıyorum prime üyeliğim kendiliğinden bittikten sonra 2 gün boyunca denedim olmadı bugün 3. gününde denedim oldu.
-
teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X