Şimdi Ara

Bedava Amazon prime üyeliği (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
32
Favori
33.418
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece güncel yeni Samsung modelleri için sanırım bende eski Samsung var a7 yedek cihazım kupon kodu yok diyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • acemi07 kullanıcısına yanıt
    Şu an için olmasa da zaman zaman takip ettiğim etkınlıkleri yayınlıyorlar. Platformu tanımak için kodu kullandım.Teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dh premium üyelik istiyor

• Hata veriyor bende olmadı daha önce 6 aylık almıştım o yüzden mi acaba

• 3K1X kullanıcısına yanıt
    Isbank maximiles var sadece olur mu? Bunun detayi nerde yazıyor gönderir misiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TITAN kullanıcısına yanıt

Hali hazırda prime üyesinden hata verir ya iptal ediyorsun mh den yada bitmesini bekliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vip Üye kullanıcısına yanıt

Misafirlerden kullanmış olabilir biri. Forum yönetimi hala bu olaya el atmadığı için bir şey vereceğimde asla ulu orta yazmıyorum. Forumdan birine mesajla veriyorum.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Hocam mesela bu tarz uye olmadan alinamayacak sey cek satista falan var orada cogu kisi telf. Num yazmaz o.m. atmak gerekir o yüzden uye olmasi gereklidir ama ayni usul orada da var biri nadiren de olsa kod paylasiyor. Sende begenen henuz olmadigi icin deniyorsun o kadar ve kodu nereye girecen falan ugras dur sona bosa cikiyor yani ulan bare adama tesekkur etmek istemesen bile begen de milleti ugrastirma. Yani begen (-kullandim ha ugrasmaniza gerek yok) mesaji ver cevaben yazmasanda. Ama egitim sart

• alamayanlar bu gün tekrar denesin

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Sadece Maximiles Black için geçerli diye biliyorum.Maximum mobile veya İşbankası mobil cep uygulaması, kampanyalar başlığı altından bakabilirsiniz.

• Şimdiye kadar kimse sormamış.

Daha evvelden böyle bir kampanyasına katılmıştım Samsung'un o zaman 6 ay bedavaydı.

Şimdi tekrar kabul eder mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.