< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bedava Amazon prime üyeliği (7. sayfa)

-
-
Şu an için olmasa da zaman zaman takip ettiğim etkınlıkleri yayınlıyorlar. Platformu tanımak için kodu kullandım.Teşekkür ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dh premium üyelik istiyor
-
Hata veriyor bende olmadı daha önce 6 aylık almıştım o yüzden mi acaba
-
Isbank maximiles var sadece olur mu? Bunun detayi nerde yazıyor gönderir misiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hali hazırda prime üyesinden hata verir ya iptal ediyorsun mh den yada bitmesini bekliyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Misafirlerden kullanmış olabilir biri. Forum yönetimi hala bu olaya el atmadığı için bir şey vereceğimde asla ulu orta yazmıyorum. Forumdan birine mesajla veriyorum.
Hocam mesela bu tarz uye olmadan alinamayacak sey cek satista falan var orada cogu kisi telf. Num yazmaz o.m. atmak gerekir o yüzden uye olmasi gereklidir ama ayni usul orada da var biri nadiren de olsa kod paylasiyor. Sende begenen henuz olmadigi icin deniyorsun o kadar ve kodu nereye girecen falan ugras dur sona bosa cikiyor yani ulan bare adama tesekkur etmek istemesen bile begen de milleti ugrastirma. Yani begen (-kullandim ha ugrasmaniza gerek yok) mesaji ver cevaben yazmasanda. Ama egitim sart
alamayanlar bu gün tekrar denesin
Sadece Maximiles Black için geçerli diye biliyorum.Maximum mobile veya İşbankası mobil cep uygulaması, kampanyalar başlığı altından bakabilirsiniz.
Şimdiye kadar kimse sormamış.
Daha evvelden böyle bir kampanyasına katılmıştım Samsung'un o zaman 6 ay bedavaydı.
Şimdi tekrar kabul eder mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X