Şimdi Ara

Bedava 100 gb Cloud Zoolz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.617
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üye olun hemen tanımlansın son 29600 kişi
    http://home.zoolz.co.uk/100gb-free-lifetime/

üzgünüm Türkiyede olmuyormuş ancak vpn ile falan olabilir ama o da pek işe yaramaz galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicktyler -- 13 Haziran 2017; 23:10:27 >

• country felan diyor dostum galiba bizim ülke için geçerli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerry smith -- 13 Haziran 2017; 22:42:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100gb upload yapana kadar ömrüm biter :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen öyle diyor olmadı.
  • Tr ye gecerli degilmis uye olamadık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler opera vpn ile üye oldum.100 gb ömür boyu fena değil işe yarar.
  • kaptım bir tane, teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar konuyla alakalı 1 sorum var, 2 farklı harddiskteki fotoğraf arşivlerimi korumak amaçlı drive a yedeklemek istiyorum, google drive dan 100 GB 5,79 TRY / ay aldım ve fotoğraf arşivini yükledim, bu ücreti her ay ödemem mi gerekiyor fotoğraflar silinmemesi için? yoksa fotoğraflarım duruyor fakat ücret ödemediğim sürece yeni upload yapmamı mı engelliyor? sitesinde ayrıntılı bilgi bulamadım
  • Loggerheads kullanıcısına yanıt
    Normal cloud mantığı fotolar durur yeni yükleme yapamazsın.

Öyle yapmak yerine fotolar 2k kalitesinden yüksek değilse direk Google fotoğraflar uygulaması ile otomatik yedekleme yapsaydın 15gb alan kullanmadan sınırsız yükleme yapmaya izin veriyordu. Aynı şekilde videoları da 1080 olarak sınırsız upload yapıyor haberin olsun bundan sonrası için.

Konu sahibi arkadaşa teşekkürler, muhtemelen zoolz diye bi şeyi ihtiyacım olunca hatırlamam ama kaptım 1 adet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verilerin gizliliği ve korunması konusunda sıkıntıları olduğu söyleniyor. Oraya güvenip yedeklendikten sonra silinen verilerin hiçbir uyarı verilmeden Zoolz üzerinden de silindiğine ve yardımcı olmadıklarına dair şikayetler yazılmış.

Bahsettiğim şikayetler şu yazıda ve yorumlarda dile getirilmiş:

https://www.bestvpn.com/avoid-zoolz-backup-service-if-you-value-privacy/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 14 Haziran 2017; 6:46:57 >
  • vpn değiştirerek kayıt olun yeter.
  • aldım 1 tane
  • VPN ülke filan uğraşmayın.

Hangi mail adresinizden üyelik acacaksaniz kutuya yazın ve SİGN ME UP tıklayın. Ben bu şekilde aldım. Mail adresine link geliyor o link üzerinden üyelik oluşturuluyor.

Selametle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.