Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (840. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: burak001100 , burak001100 , r._fdn Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
38.488
Cevap
1.421
Favori
2.592.232
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 838839840841842
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tncg kullanıcısına yanıt
    Geçici bir durumsa medikalcilerden profesyönel cihaz kiralayın. Günlüğü 1 tl falandır. Diğer cihazlar anneye işkence ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Park yatak konusunda 209 tl civari bisey bulabilir miyiz acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efecen84 kullanıcısına yanıt
    casual cadillac kullanıyorum memnunum genel olarak ana kucağı çok iyi değil sadece
  • izmirlim21 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    ana kucağı iyi değil derken tam olarak memnun olmadığınız nokta nedir acaba
    aydınlatırsanız sevinirim. benim ilgilendiğim bir model cadillac modeli..
    başka aklınıza gelen iyi kötü yönlerini de yazarsanız çok memnun olurum.
    şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SANTANİ

    Merhaba,

    ana kucağı iyi değil derken tam olarak memnun olmadığınız nokta nedir acaba
    aydınlatırsanız sevinirim. benim ilgilendiğim bir model cadillac modeli..
    başka aklınıza gelen iyi kötü yönlerini de yazarsanız çok memnun olurum.
    şimdiden teşekkürler.

    bnm ufaklık 20 günlük ana kucağuna yatırırken sıkıntı oluyor ya boynu yukarıda kalıyor , ya altına yastık koymak zorunda kalıyorum tam oturmuyor büyük geliyor yatma yeri belki daha çok küçük ondan olabilir
    araba rahat konforlu bagaja sığıyor travel set aldım ben daha sadece ana kucağını koyuyorum arabay diğer 2. uzanan aparatı kullnamadım hiç imkanınız var ise air modelini alın lastik daha az yıpranır çukurlarda yada kaldırımlarda. bagaja koyunca lastiklerin çıkması çok kolay onlar çıkınca zaten çok az yer kaplıyor
    genel olarak memnumum dediğim gibi sadece ana kucağı tam oturmuyor.




  • Aynen bende de air modeli var. ana kucağı evet çok fazla kaliteli değil. ha gerçi 3 aya kadar falan dolu dolu kullandık. şase üzerinde direk monte edince çok iyi oluyor. ama arabası kaliteli ve çok kullanışlı. tutma yeri katlanması ayak örtüsü vs güzel. kızımız şimdi 1 yaşında. apartmanda asansöre kadar nerdeyse bi kat basamak yapmışlar bizim :D eşim ve bakıcı rahat indirip çıkarsın daha ufak olsun diye chicco lite way aldık. şişme tekerlek ayrı bir rahatlıkmış onu anladım ama kullanınca. ha ama kafanı karıştırmak da istemem gerçi şu an ne alırdın dersen, chicco liteway plus trawel sistem alırdım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tncg


    Teşekkürler hocam


    Arkadaşlar süt sağma makinesi ile ilgili yardımcı olabilir misiniz? Fiyat performans olarak iyi ve makul fiyatlı bir ürün arıyorum



    Philips Avent SCF332 modelini aldık 1 aydır sorunsuz kullanıyoruz.
    Ebebekte indirimdeydi bi ara bir göz atmakta fayda var...
  • Merhaba arkadaşlar. Park yatak tavsiyesi olarak bize önerebileceğiniz bi ürün var mıdır? Bu arada beşik mi sizce yoksa park yatak mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kozmikdalga

    quote:

    Orijinalden alıntı: vectrac

    Ben de Anakucağı bakıyorum ama Tiny Love 3'ü 1 arada ile Nuna leaf arasında kaldım. Tiny alacaktım ama forumdaki Nuna yorumları kafamı karıştırdı açıkçası. Nuna leaf'in tasarımı ve pilsiz olması ve uzun süre sallanması avantaj ama Tiny Love'ın 180 derece yatması ve oyuncağı nuna leaf'in önüne geçirmiyor mu sizce?

    Tiny 449 TL idi e bebekte. o da sağa sola sallanıyor, ama ileri yaşlarda, hatta aylarda kullanımı mümkün değil. Nuna leaf bana daha avantajlı geldi hocam. En azından bir yere gittiğinizde taşıması çok kolay.

    Nuna Leaf'i görmedim ama tiny love 3ü 1 arada kesinlikle parasını hakeden bir ürün değil. Bizzat inceledim en fazla 100 lira verilir.




  • recruit1 R kullanıcısına yanıt
    Umarım öyle olur, zaten daha çok ablası kullanıyor
  • turcoblanco kullanıcısına yanıt
    Civil ve e bebekte eski beşik tarzı bir şey var, 4 tahta arasına çadır bezi geçirmişler, bir de ayaklık koymuşlar 250 TL e satıyorlar hocam, Tiny e o kadar istemeleri normal, ancak o parayı hak etmediği konusunda hemfikirim sizinle ve uzun süreli kullanımı olmayacağı kanaatindeyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tncg


    Teşekkürler hocam


    Arkadaşlar süt sağma makinesi ile ilgili yardımcı olabilir misiniz? Fiyat performans olarak iyi ve makul fiyatlı bir ürün arıyorum



    Süt sagma makinesi uzun vadede kullanılacak birşey değil. Profesyonel hastane tipi cihazlar var kiralık onları kiralarsaniz daha iyi olur. 80 TL ye kiraladık İzmir de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tncg kullanıcısına yanıt
    3 defadır yazıyorum, forumda sıkıntı var heralde gitmiyor.
    Ben Philipsin makineyi 250 TL e aldım e bebekten, hanım memnundu kullanımından. Ancak süt artırıcı malt içecek vs kullanmasına rağmen, biraz da bir göğüs ucundaki problem yüzünden biz makineyi çok kullanamadık, atıl kaldı, şu an sadece 5-6 poşet süt var buzdolabında. Ama makinenin sağımı falan iyi idi. Şu ara e bebekte daha da indirimli bir fiyatta gördüm diye hatırlıyorum.
  • mozdurak kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, gayet iyi fiyattan aldık, uzun süredir takip ediyordum, ben memnun kaldım, umarım siz de kalırsınız.
  • Kimse yazmamış ama aldığım farklı ürünleri yazayım.

    Medela calma biberon. Diğer biberonlardan çok farklı bebek emdikçe süt yada mama gelir. Bebek emme refleksini geliştirir mutlaka öneririm.

    Medela süt pompası, çok sesli. Çalışıyor.Emme ayarı ile fazla ayarlanabiliyor. Bu kategoride alternatifler halkında bilgim yok ama memnunuz. Sadece kafa ütülüyor

    4moms mamaroo beşik. Fiyatı pahalı ama tam da ederi diyebilirim. İkinci El piyasası güçlü. 850 liraya aldım. Çocuk 6 aylık olduğunda aşağı yukarı bu fiyatlardan satacağım.

    Quadro ateş ölçer. Yarın gelecek. İncelemelerde anlatılanları yerine getiriyorsa muazzam vir ürün. Sürekli yüksek hassasiyetle vücut ısı takibi yapıyor.

    Bebek arabası chicco liteway plus. Katlanır travel sistem olmasından dolayı uzun süre kullanılacak bir ürün. Kalite olarak memnunuz.ürün çok satılan bilindik bir ürün olduğu için ikinci eli güçlü. 1 sene kullanıp satacağım. Çok az kullanılmış şekilde 500 liraya almıştım en az bu rakama gider.

    Chicho lullababy park yatak. Çok memnunuz. Uzun süre kullanılacak ve altdeğiştirme kısmını bağımsız olarak her zaman kullanabiliyorsunuz

    Benden yeni baba adaylarına tavsiye. Heyecanla bebek arabalarında aşırı pahalı ve büyük arabalar almayın. Kullanın satın hrm evinizi işgal edecek hem paranızı alacak. Her sene yeni ürün çıkıyor sonraki çocuğa o zaman alırsınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 24 Mart 2016; 3:24:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar polonun bagajına sığacak bebek arabası var ise paylaşır mısınız?

    Kullanışlı ucuz ve sağlam olması tercih sebebidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar

    Prima 6 beden veya prima premium care 5 beden 11-25 kg olanlardan en ucuzunu nerede bulabilirim arkadaşlar? ucuzunu bulmayı bırakın, pahalısını bile marketlerde bulmak zor.

    aah aah bebiş küçükken ne güzel ucuza alıyorduk şimdi ise büyüyünce çok pahalı oldu
  • Var mi islak mendil firsati bilen ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bebek diş kolyesini araştırıyordum. TR'de iki tane önerilen site buldum. Biraz daha araştırınca ağırlıklı olarak bu kehribar taşının vatanının litvanya olduğunu okudum ve Ebay'e yöneldim.

    İki tane satıcı buldum biri 4400 işlem yapmış diğeri 5700 işlem yapmış ve olumsuz geri dönüş yok. Fiyatlar genel anlamda burda satılanlar 3 de 1 'i. Ben ikisi arkadaşlarıma biri kendime sipariş ettim.

    Özetle ne işe yarar? Kozalaklı ağaçların doğal reçinesinin fosilleşmiş halidir. Kehribar, içerdiği amber asiti içerdiği %100 doğal antibiyotik sebebiyle 2.yy dan beri ‘şifa’ amaçlı kullanılarak, İbn-i Sina pek çok hastalığa çare olarak kullanmıştır. Bu özelliğinden doğayı bağışıklık güçlendirmesinin yanında aynı zaman da doğal antibiyotik etkisini göstermektedir.

    Yani bebeklerin gaz, kolik ve diş çıkartma esnasındaki ağrılara iyi gelmektedir ki bunu çevremde kullananlar onayladı. Biraz araştırırsanız forumlarda onlarca memnun ebeveyn var. Aynı zamanda migren veya boğaz, kulak ağrısı gibi ağrılarda da faydalı olduğu yazıyor.


    http://www.ebay.com/sch/sunlightstone/m.html?_trksid=p3692

    http://www.ebay.com/sch/ambersellercom/m.html?_trksid=p3692




  • 3 adet huggies kız 80 li paket elimde kaldı kargo benden 100 tlden satabilirim isteyen olursa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 838839840841842
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.