Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (1296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ramo Ağa Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.488
Cevap
1.421
Favori
2.592.236
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12941295129612971298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gokhansar kullanıcısına yanıt
    Haklısınız aslında orada bir yanlış anlaşılmaya mahal vermişim. Genelde bebeğimiz ses çıkardığında harekette ettiği için kamera devreye giriyor. Ben de bu sebepten harekete duyarlı diye yazdım. Benim hatam kusura bakmayın. Emin olmamakla beraber hereketi de denediğimi hatırlıyorum. Ben de akşam deneyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezarim -- 15 Kasım 2017; 14:52:0 >
  • vonaleee kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba.bende sizin gibi internettrn mi alsam acaba diye çok düşündüm. Sonra aklıma geldi eşim çalışıyor ben çalışıyorum kargo gelrcek evde yokuz.hadi eşim evde olsa kargocu yukarı çıkartmicak bina girişinde bırakacak onu eve kim çıkartcak ben gelene kadar bina girişindemi kalacak.kargoda nasıl taşıyacaklar belli değil. İntetnetten klima aldım kutusu paramparça geldi.adam klima ayaklarını elinde getirdi :) ee tek başıma kurulumu var bunun birde dedim.bunları göz önünde bulundurarak araştırmaya başlafım.istanbulda oturduğum için eskidji diye bi yer var oraya gittim dolu çeşit var.orda aymini diye bi markanın arman ürününü aldım.büyüyüen beşik ve dolap 2900 tl full mdf tavsiye ederim.çilek oda takımlarınada bakabilirsiniz.fakat onlar sunta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam biz mobilya alalı epey zaman geçtiği için fiyat konusuna pek hakim değilim, yakın zamanlarda almış olan arkadaşlar daha çok yardımcı olacaktır bu konuda.. fakat dediğiniz gibi 4-5k para vermek mantıklı değil, insafsızca çok pahalıymış. verdiğiniz linkteki ürün göze güzel gözüküyor. yorumlar da çoğunlukla iyi.. ikea'ya gidebilme imkanınız varsa alternatif olması açısından oraya da bakın..

    bu mesajı yazarken çilek mobilya fiyatlarına da baktım, 2500 civarına ürünler var. bakmadıysanız internet sitesinden bir göz atın isterseniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezarim

    Haklısınız aslında orada bir yanlış anlaşılmaya mahal vermişim. Genelde bebeğimiz ses çıkardığında harekette ettiği için kamera devreye giriyor. Ben de bu sebepten harekete duyarlı diye yazdım. Benim hatam kusura bakmayın. Emin olmamakla beraber hereketi de denediğimi hatırlıyorum. Ben de akşam deneyeceğim.

    estafurullah hocam hata kusur olur mu yaw.

    ben de daha dün denedim.benim kamera bozuk değilse eğer sadece seste açtı kendini :) sessiz ortamda sadece hareketle görüntü alamadım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı günler üstadlar, bir arkadaşımın doğacak çocuğu için bebek arabası arayışındayız zamanımız var, Allah nasip ederse diğer cocuklarınında kullanabileceği birşey olmasını istiyor aşağıdaki ürüne bakmışlar ama bütçe değişebilir 1-2bin civarında yurtdışından da alabiliriz cazip ise önerileriniz nelerdir.

    http://www.hepsiburada.com/norfolk-baby-voyage-air-luxury-5-in1-travel-sistem-bebek-arabasi-mavi-pm-HB000003XQOJ
  • N11 deki satıcılara guvenebilirmiyiz ? Carlson almak istiyorum bende ama sonuçta ilaç internetten almak ne derece güvenilir içim rahat etmiyor.Eczanelerde falan satılıyor mu bu ? Yada n11 için güvenilir satıcı linki yollarmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam n11 veya gittigidiyor gibi yerlerde mağaza puanı da yüksek olan yani güvenilir olan mağazalardan sipariş verebilirsiniz. mesela karşıma şu çıktı n11'de:

    https://urun.n11.com/vitamin-ve-mineraller/carlson-babys-bebekler-icin-d3-vitamini-P168576568

    son kullanma tarihi olarak da 07/2020 demiş
  • ahbap kullanıcısına yanıt
    byRamo kullanıcısına yanıt
    Selam,
    Şundan almak daha iyi.
    Fiyatı daha ucuz.

    https://urun.n11.com/vitamin-ve-mineraller/carlson-kids-daily-d3-d-vitamini-damla-skt072019-4-10-yas-P177760357

    türkiyedeki mevzuattan dolayı baby yazılamıyor o yüzden kids olarak satılıyor.
    Kids olan bebeklere de veriliyor.
    N11 deki satıcılar da eczane olabiliyor.
    En çok yorum alandan alabilirsin .
    SKT de ok.
  • baby/kids olayını bilmiyordum hocam, öyleyse o daha iyi tabii.. aslında ben de önce kids olanı gördüm ama yaş aralığına 4-10 yaş dediği için diğerini verdim :)
    o detayı da öğrenmiş olduk..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahbap

    hocam biz mobilya alalı epey zaman geçtiği için fiyat konusuna pek hakim değilim, yakın zamanlarda almış olan arkadaşlar daha çok yardımcı olacaktır bu konuda.. fakat dediğiniz gibi 4-5k para vermek mantıklı değil, insafsızca çok pahalıymış. verdiğiniz linkteki ürün göze güzel gözüküyor. yorumlar da çoğunlukla iyi.. ikea'ya gidebilme imkanınız varsa alternatif olması açısından oraya da bakın..

    bu mesajı yazarken çilek mobilya fiyatlarına da baktım, 2500 civarına ürünler var. bakmadıysanız internet sitesinden bir göz atın isterseniz

    cevaplar için teşekkür ederim bulunduğum yerde(fatsa) öyle büyük mağaza zincirleri malesef yok...
    sadece yerel mobilya mağazaları ve bikaç pahalı mağaza var bellona istikbal gibi(bana göre pahalı)

    metin diye bir arkadaşımız var sağolsun daha önceki bikaç n11 alışverişimizde yardımcı olmuştu bana şimdi yine yardımcı oldu 1460 tl ye alıyorum gönderdiğim takımı...

    kurulumu kendim yapacağım...yorumlardan okuduğum kadarıyla herkese yardımcı olmuşlar....
    whatsap üzerinden ön bilgilendirme aldım sipariş geçiyorum...


    takım elime geldiğinde dilerseniz paylaşabilirim...




  • vonaleee kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın iyi günlerde inşallah.kurulum yaptıktan sonra bilgi amaçlı burada paylaşırsanız seviniriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın arkadaşlar.park yatağımı aldım ama içine yatak alamadım.araştırma aşamasındayım tavsiyeleriniz varmıdır acaaba.yataşın kraftla birlikte ürettiği yataklara ne diyorsunuz mesela ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar;

    Öncelikle verilen değerli bilgiler için teşekkür etmek istiyorum.Anne ve babalara bolluk ve bereket,anne ve baba adaylarına kolaylıklar dilerim.
    4.5 ayı geçtik.Kızımız iyice hareketlendi.Ve geçen günlerde bir mesajım olmuştu.Jimnastik halısı tavsiyesi istemiştim.Arkadaşlar sagolsunlar hemen yardımcı olmuşlardı.Fakat dünde e bebek te baktım kararsız kaldım..Şu modellerden hangisini tercih ederdiniz.Şimdi biri piyanolu bastımı ses çıkıcak...harika..diğerinin ray üzerinde oyuncağı var.. gidiyor geliyor..Kararsız kaldık.
    Ne yapalım Anneler,babalar,ve adayları.. neyi niçin almalıyım...
    https://urun.n11.com/oyun-halisi/bondigo-orman-dostlarim-tekmele-ve-oyna-piyanolu-oyun-halisi-P173999786?cid=700501&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&utm_content=104_230_3217&utm_term=

    http://www.hepsiburada.com/fisher-price-piyanolu-jimnastik-merkezi-p-AILEMTTBMH49?magaza=Deha%20Akademi&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.63.7

    https://www.e-bebek.com/yookidoo-gymotion-aktivite-halisi-p-ykd-40126/?utm_source=gelirortaklari&utm_medium=affiliate&utm_campaign=63

    Yookido ile fisher price ile arasında kaldım...
    Nerelerden indirimli alabilirim?




  • serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle eğer jimnastik halısını alacaksanız bondigoyu almanızı tavsiye ederim Fisher Price ile aynı ama fiyatı daha ucuz. Malum Fisher Price iyi isim yaptığı için bunu fiyatlara yansıtıyor. Dediğiniz gibi piyanolu olan ses çıkaracak ama bebeğiniz çok hareketli mi? Değilse o kadar da ilgisini çekmeyebilir. Ben sanırım Yookidoyu alırdım 3 aşama halinde kullanılabildiği için. Gerçi sizin bebeğiniz artık sırt üstü yatma aşamasını geçtiği için 2. ve 3. aşamaları anca kullanabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezarim -- 16 Kasım 2017; 12:14:27 >
  • emrhhh E kullanıcısına yanıt
    Yatağı büyük bir hevesle aldım. Yatak biraz ince gelebilir en azından bana öyle geldi. Bizim oğlan kanepede yatmayı daha çok seviyor. Biz ne kadar en iyisi olsun desek de bebekler keyifleri nasıl isterse öyle yatıp kalkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrhhh E kullanıcısına yanıt
    Vakit ve imkanınız var ise amazon.de ye bakabilirsiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • serkanertekin kullanıcısına yanıt
    selam ben yookido yu almıştım, memnunduk, ama çok fazla düşünme konu üstünde 3 ay sürdü kullanma süremiz, yani hoşuna giden hangısıyse onu al derim. bebek her 2 sındende aynı sekilde memnun kalacaktır.
  • merhaba. elimde bir adet omron ateş ölçer mevcut. maddi durumu çok kötü olan yeni bebekli bir aileye yollamak istiyorum. Varsa tanıdık birisi lütfen söylesin gidip kargo yapacağım.

    Lütfen sadece tanıdığı olanlar yazsın.
  • sezarim kullanıcısına yanıt
    Merhaba bizim bebek de 5,5 aylık 8 kg ye yaklaştı. Besafe izi x3 aldık. 9-18kg için ama şimdiden kullanmamızın sakıncası var mı? Şuan ana kucağını kullanıyoruz arabasının

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • universall U kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bir süre daha ana kucağını kullanmanızı tavsiye ederim. Kilo olarak 9 kg yaklaşmış olsada Be safe x3 aslında 9-18 kg yanında 9 aydan 4 yaşa kadar kullanım için. O yüzden en azından tam 9 olana kadar bekleyin derim. Hatta mümkünse 8-9 aya kadar bekleyin. Ama baktınız ana kucağına artık sığmıyor ya da çok rahatsız oluyor o zaman be safe geçersiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12941295129612971298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.