Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (1298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.482
Cevap
1.421
Favori
2.591.856
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12961297129812991300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ShalafiTr kullanıcısına yanıt
    Hocam göZünüz aydın. Allah anali babali büyütsün minik melekleri. Emin olun hastahaneden bebeksiz çıkmak, hastahaneden bebekle çıkıp ertesi gün hastahaneye nasil gittiğini bilmemekten daha hayırlıdır. Bu zor günlerde geçer tez zamanda Allahin izniyle. Bu süreçte anne uyuyabildigi kadar uyusun sütun gelmesi ve artmasi için. bi daha uyku haram olacak ileriki zamanlarda.



    Geçen zamanın haddi hesabi yok biz bugün 3 ay 5 gün olduk... Artik askere göndereceğiz:))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slaghoopal S kullanıcısına yanıt
    Biz henuz demire baslamadik, yaklasik 2aylik oglum. dogalmodern.blogspot.com.tr adli blogun sahibi kimya muhendisi olan anne ferromixin adli ilaci tavsiye etmis. Bi goz atin isterseniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizede sağlık ocagindan monovit d3 verdiler ancak benimde icime pek sinmedi..2 gun verdik daha .Yukarda arkadasin yazdigi wellcare d3 e gecmeyi dusunuyorum bende en zararsizi o gozukuyor.Bu arada demire kacinci ayda basliyoruz ve ne kullaniyorsunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni doğacak bebekler için şunu alın bunu alın diye bir rehber yok mu bu forumda? Biraz hazıra konmak istermiş gibi düşündürse de bu forumu günde binlerce kişi ziyaret ediyor, herkes için tek tek cevap vermek yerine direkt rehber üzerinden bilgi edinip ürünleri incelemeye/satın almaya geçse herkes?
  • ShalafiTr kullanıcısına yanıt
    Harika!
    Günden güne dahada iyi olacaklar inş.
    Bizim bugün 3. Gün çok şükür ufaklıklarda iyi annede.
    Uyku olayı tam anlatılanlar gibi; SIFIR
    Ama değiyor fazlasıyla
    Darısı en kısa zamanda tüm anne babaların başına

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    ilk sayfada zaten buna benzer bir liste var...okumak gerek...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ntquartex

    ilk sayfada zaten buna benzer bir liste var...okumak gerek...

    Laf soktuğunuzu sanmışsınız fakat o düşünceleri içeren bir rehber aylardır görüyorum ve güncellenmiyor bile. Ben ürünleri örnek linkleriyle birlikte anlatan detaylı bir rehberden bahsetmiştim. Neyse zaten aylardır takip ettiğim bu başlıkta ortak bir sorun söz konusu olmadığı sürece kimse kimseye yardım da etmiyor.
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    niye laf sokayım sana işim gücüm yok...sen öyle anladıysan yapacak bi şey yok...Modeller sürekli değişiyor, sabit bir liste yerine jenerik olması bence yeterli...Sonuçta bebek aynı ihtiyaçlar benzer...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 19 Kasım 2017; 13:19:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Floradixde diyorlar ama ithalati durmus piyasada da yok bu gidisle dediginiz gibi ferromixin alacagiz



    Bize dr.umuz tahlil falan yapmadan 4. Aydan itibaren sidefer adinda baska bir ilaci koruyucu doz olarak baslayalim demisti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slaghoopal

    Merhabalar d vitamini icin carlsonu kullaniyoruz fakat demir icin hala aklimiz karisik siz neler kullaniyorsunuz?

    merhaba hocam. Demire henüz başlamadık, oğlan 4 aylık oldu. Floradix siparişi verdim, almanya'dan gelecek. Türkiye'deki ürünleri kullanmyacağım.
  • Degerli forumdaslar birkac ay sonra bir erkek bebegimiz olacak ufak tefek ihtiyaclari yavas yavas gideriyoruz ama bu bebek arabasi park yatak vb gibi buyuk ihtiyaclarda sizlerden bir fikir istiyourum.Ozellikle araba ve park yatak konusunda sicak firsat olan model onerebilirseniz memnun olurum.



    Bir de bu arabalarda bebegin oturdugu kisimi puset olarak da kullanabildigimiz modeller de varmis bunlar daha mi avantajli oluyor acaba fiyat acisindan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 44cihan44 4 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, insallah saglikla kucaginiza alirsiniz oglunuzu. Bizim oglan da 2aylik olacak nerdeyse. Bebek arabasi olarak casual quantum trona aldik ve baya memnunum ana kucagini evde de kullaniyoruz. Arabasi da ekstra hafif ve kapladigi ver baya az.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 44cihan44 4 kullanıcısına yanıt
    Sağlıkla kavuşun inşallah, bizim kız 4 aylık oldu, biz araçta daha güvenli olduğunu düşündüğümüz için cybex ana kucağına odaklandık, aynı zamanda bu ana kucağıyla uyumlu olsun ama hafif olsun ilerleyen yaşlarda baston tipi başka arabaya geçme gereği duymayalım diye de cybex callisto modelini tercih ettik. Geçtiğimiz 4 aylık dönemde pişman olmadığımı söyleyebilirim. Artı olarak her iki ürünü amazon.de den sipariş ettim, dönemsel kampanyalarla türkiyeden çok daha uygun fiyata geldi.
  • Arkadaşlar Merhaba,
    4 günlük ikiz babası olarak nacizane ufak tavsiyem olacak;
    Rehber bende çok arayıp bulamayanlardanım, akabinde excel tutup ordan burdan bakıp kendi listelerimi oluşturmuştum, çok yararlı ve güzel oluyor tavsiye ederim.
    BÜTÇE herşey bu süreçte, bütçenizi belirleyip sonrada o kıstasta bakmanız, akabinde hanımlara göstermeniz en doğrusu çünkü belki ikinci belki en büyük handikap anne beğenisi.
    Bol bol amazon.de bakın
    Abd giden vs lansınız olursa emzik isteyin
    Joker, Ebebek,N11,GG bir kaç kez üyeliğiniz ile bebek ürünlerine bakın sonrasındaki her kampanya haber olarak gelsin size
    Çok beğendiğiniz, TR gönderilmeyen vs ürün olursa didik didik googlelayın, adını duymadığınız sitelerden garip indirimlerle ürün alabiliyorsunuz( hauck park yatak aldım amazon ile aynı rakama geldi başka hiç bir sitedr yok)
    Sağlık, organik diye ölmeyin sonu yok malesef
    Dün öğlende eve çıkmış olarak şunu söyleyebilirimki o kadar çok şey atlamışımki kendime hayret ediyorum
    Kucağınıza alıp, 1cm gördüğünü bilerek,size baktığını - gördüğünü sandığınızda yemişim alışverişi diyorsunuz :)

    Sorunuz olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım

    İyi uykular :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • hocam konuya ilginiz için teşekkürler..

    konunun ilk mesajında rehber babında bir liste yazılmıştı ki o liste yukarıda bir arkadaşın da belirttiği gibi standart bir listedir, dikkat ederseniz bahsi geçen, soru sorulan ürün gamları hep aynı türler. ürün olarak da jenerik olarak kalıyor.. amaç rehbere göre davranıp hareket etmek. en başta da anca birkaç ürün belirtilmişti mesela ve onlar da en çok tercih edilen ürünler anlamında yazılmıştı.. bahsi geçen ürünler halen bile satışı olan ürünler, mesela biz bu konuyu açalı 5 seneden fazla oldu, halen de mama sandalyesi sorulduğunda birçok arkadaş o ilk mesajda adı geçen ikea antilop mama sandalyesini önerir.. ürün konusunda fazla da spesifik davranılmadı bunun gibi üç beş üründen başka. belki marka zikredilmiştir, o da zaten piyasada genel olarak bulunan ve tercih edilen (edilecek olan) markalar dikkat edersiniz ki.. başkaca bir durum oluştuğunda taze bilgi sahibi, konuyu ve piyasayı takip eden arkadaşlar hemen destek oluyor ürün ve fiyat bağlamında..

    eğer bir katkıda bulunmak isterseniz, ilk mesaja seve seve eklerim, ne kadar çok bilgi olursa o kadar faydamız dokunur.. katkı anlamında bilgi olur, ürün paylaşımı olur, her şey olur yani. anasayfaya eklemiş oluruz. herkes böyle bir katkıda bulunabilir ki daha önce eklediğimiz de oldu. ben de fırsat bulursam birkaç şey eklemeye çalışacağım..

    herkese iyi haftalar, bebeklere ve çocuklara gülücükler dilerim :) cüzdanlara da rahatlık dilerim. zira piyasa genel anlamda iyice pahalılaştı ve hesaplı alışveriş yapmak bile dünyanın en zor işlerinden biri oldu. selamlar..




  • Hocam paylaşmak isterseniz, sizin de belirttiğiniz örnek bir excel listesini konuya ekleyebiliriz
  • Amastrine kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun. Hastaneden çıkmanıza sevindim. Allah sağlıkla ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.

    Dediğiniz gibi onun bir bakışı her şeyi siliyor. Gece 4'te uykusu yok, siz harap haldesiniz ama size bakıp gülüyor ya. O anda zaten bütün kızgınlığınız ve yorgunluğunuz gidiyor.
  • Cevaplariniz icin tesekkur ederm.Bu urunleri yurt disindan aldiniz anladigim kadariyla.Bunlari arastirayim Peki park yatak konusunda bir marka model oneriniz var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ADac testi 1.4 olan bu koltuğu çek ve puan ile 635 tl ye mal ettim.

    https://urun.n11.com/oto-koltugu/phoenixfix-3-isofixli-oto-koltugu-049-sao-paulo-P146798972

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahbap kullanıcısına yanıt
    Bir müsait zamanda toplamaya çalışacağım:) bendekinde prantez içinde bok silme osman aldı vs yazıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amastrine -- 20 Kasım 2017; 13:26:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12961297129812991300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.