Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (1279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.019
Cevap
1.451
Favori
2.845.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
102 oy
Giriş
    chicco liteway 2 plus ya da casual cadillac air modellerine bakın,

yeni açılan ebebek ya da babymall mağazalarını beklerseniz yarı fiyatına bile almanız mümkün hediye çekleriyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MSI Z97A GAMING 6 " Intel Core i7 4790K "MSI GTX 970 gaming 4G "Kingston HyperX Beast 16GB(4x4GB) 2400MHz " Samsung 850 EVO 250GB "Cooler Master HAF 922 "Cooler Master G750M 80 PLUS 750W "Cooler Master Hyper 212 Evo " BenQ XL2420Z 24"
  • #Erdem# kullanıcısına yanıt
    Benim arabada 3 numara film var güneş işini hallediyor daha bugün polis amcalar çevirdi yiğen filmler afilliymis sökelim mi dediler ceza yazip. Biraz ajitasyon yaptim abi bebek var annesi arabada emziriyor dışardan gözükmesin diye mecbur kaldim dedim. O sırada bebek ve annesi de vardi insafa geldi ceza yemeden geçtik gittik

Önce bi kuponlarımdan bak indirim senin hesabında var mi? Diğer hesaba yüzde 5 indirim vermiş diğerine 100e20 . Neyse baktın 100e 20 var. Play store ya da appstore da gittigidiyoru indir. Programı ac sepetinde otomatik düşüyor.

Hocam cadillac air alırken çok dikkat etmek gerek. Arac eğer HB ise kesinlikle alınmamalı. Katlaninca çok yer kaplıyor. Ha ama suda var çok islevsel ve konforlu bi bebek arabası. Benim araba peugeot 301 ve cadillac air var. Bebek arabasini bagaja koyarken ben bile yuhh bagaji kapladı hayvan diyorum :))

Orijinalden alıntı: Emrah_d

Hocam cadillac air alırken çok dikkat etmek gerek. Arac eğer HB ise kesinlikle alınmamalı. Katlaninca çok yer kaplıyor. Ha ama suda var çok islevsel ve konforlu bi bebek arabası. Benim araba peugeot 301 ve cadillac air var. Bebek arabasini bagaja koyarken ben bile yuhh bagaji kapladı hayvan diyorum :))

Ben de polo var ona hiç sığmaz o zaman. Chicco liteway Plus 2 ye bakayım o halde.

aliexpress.com
    US $3.99 20% OFF|Indoor Room LCD Electronic Temperature Humidity Meter Digital Thermometer Hygrometer Weather Station Alarm Clock HTC 1-in Temperature Instruments from Tools on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/Bfueeiqi

• Arkadaşlar selam. Allah kısmet ederse 10 gün içerisinde baba oluyorum. Herşeyi hazır fakat bebek bezi çok değişken fiyatlar olduğu için henüz almadım. İnternetten vs daha uygun olduğunu iddia eden arkadaşlar oldu. Sizler nereden temin ediyorsunuz.
  • Allah, sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Benim sıpa da 5 aylık olduk, zaman çok hızlı geçiyor. Prima kullanacaksan, piyasayı domine ettiği için her yerde kampanyası oluyor. Marketleri gez fiyatları karşılaştır en uygun fiyatı 1 ay da tespit edersin. Ben huggies alıyorum oğluma, aylık paket kullanıyoruz genelde, 2 ayda bir ebebek ve Migrosda aylık paket minimum 40 liraya düşüyor, internet üzerinden de araştırdım 40 liradan daha düşük aylık paket yok. Anladım ki huggiesin en dip fiyatı 40 lira.

Ölülerde sanıyor ki diriler her gün helva yiyor!
  • Arkadaşlar romer king 2 oto koltuğu ile king 2 Ats yazanlar var. Bu ıkı koltuk arasında fark var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GittiGidiyor
    FoppaPedretti Isodinamyk 9-36 kg Isofixli Oto Koltuğu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/foppapedretti-isodinamyk-9-36-kg-isofixli-oto-koltugu-290293433

Linkteki ürün 699tl fiyatı var şu an. alınır mı? Kuponum var, 550tlye geliyor. Maximumkart puanı da düşersek 490tl olur bana maliyeti.
    Markaya dair hicbir yorum bulamadım. Bilir kişi arkadaşlardan yardım bekliyorum. F/p bakımından yorumlar mısınız?
    Bir de videoda kancayı koltuğun arkasına takıyor. Fakat benim aracım sedan, uyumsuzluk olur mu?
    Kızımız şu an 10 aylık; 9-36 grubunun çok önerilmediğini okudum ama bu ürünü almasam da başka 9-36 ürünü düşüneceğim.
    Bugün içinde bilgiye ihtiyacım var. Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktdgvr -- 22 Ekim 2017; 0:56:16 >

• Hb sitesinde yüzde 20indirim var şişirilmiş biraz fiyatlar ama uyguna gelenler de var bazıları kargo ücretsiz. Mesela şu ürün sıcak

www.hepsiburada.com
    Motorola MBP83SN Wi-Fi İyonizerli Soğuk Buhar Makinası Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/motorola-mbp83sn-wi-fi-iyonizerli-soguk-buhar-ufleyici-p-HBV00000683KG?magaza=ilke%20Bebe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hboz90

Buhar Makinası kullanıp tavsiye edecek var mı? Hepsiburada da %20 indirim var buhar makinalarında da. Şu nasıl acaba?

www.hepsiburada.com
    Motorola MBP83SN Wi-Fi İyonizerli Soğuk Buhar Makinası Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/motorola-mbp83sn-wi-fi-iyonizerli-soguk-buhar-ufleyici-p-HBV00000683KG?magaza=ilke%20Bebe

Merhabalar

Buhar makinesi kullanıcaksanız almadan önce yaşadığınız bölge nemli bir bölgemi? ya da nemsiz mi? bunu ilk başta araştırmanızı tavsiye ederim.Çünkü ileriye dönük sıkıntılı durumlara yol açabilir..
    okuduğum bir makeleyi paylaşmak istiyorum..
    Selamlar.
    Buhar makineleri özellikle havadaki nemi ideal düzeye çıkarabilmek adına çok önemlidir. En yaygın ısınma sistemi olan kaloriferlerin getirdiği bir dezavantaj olan kuru ev ortamları kişilerde solunum sıkıntılarına ve burun tıkanıklıklarına sebep olmaktadır. Bunu giderebilmek adına birçok kişi buhar makinelerini tercih etmektedir. Özellikle bebeğin olduğu evlerde kuru havanın varlığı bebekler için oldukça tehlikeli bir durum yaşatmaktadır. Bebeklerin tolerans seviyeleri çok az olduğundan bir yetişkin gibi solunum problemleri ile baş edememektedir. Bu sebepten bebeklerin sağlıklı ve temiz bir solunum yapabilmesi adına buhar makineleri evlerde tercih edilmektedir. Ev ortamlarında havanın nemli olması önemlidir. Bu nemin miktarı ortalama %40 ile %50 arasında olmalıdır. %40’ ın altı kuru hava demektir buna karşın %50’ nin üstü ise fazla nemli bir ortam olmakta ve ev içinde küf, mantar ve bakteri oluşumunu hızlandırmaktadır. İdeal nem oranın özellikle kış aylarında yakalayabilmek adına buhar makineleri büyük yardımcımız olmaktadır. Bu kadar yararı olan buhar makineleri incelendiğinde dikkatli kullanım ile faydası en üst seviyeye çıkmaktadır. Aksi takdirde buhar makinesinin zararları ölümcül olabilmektedir. Bu noktada kişilere temizlik ve bakım işlemlerinde büyük bir sorumluluk düşmektedir.

Buhar makinesinin zararları nelerdir?

Kirli makineler mikrop saçmaktadır. Buhar makinesi temizliği her ev için önemlidir fakat bebekli evlerde bu önem iki kat daha artmaktadır. Buhar makinesinin temizliği yapılırken öncelikle dikkat edilecek nokta makine içerisindeki suyun her gün temiz su ile değiştirilmesidir. 2 veya 3 günde bir, sabunlu su ile temizlenmesi gereken parçaların yıkanması da oldukça önemlidir. Sabunlu suya ek olarak bir takım özel solüsyonlar ile temizlemesi de gereklidir. Bu solüsyon genellikle %3 hidrojen perksottir. Seyreltik oluşu ile herhangi bir sağlık problemine sebebiyet vermemektedir. Dikkat edilecek bir diğer önemli nokta ise buhar makinesi içinde kullanılacak suyun musluk suyu olmamasıdır. Her ne kadar bazı bölgelerde musluk suyu içilebilir özellikte olsa da makinede kullanılması içerisindeki kimyasalların havaya karışmasına ve bebeğe geçmesine sebep olabilmektedir.
    Yüksek orandaki nem her zaman sağlık için olumlu değildir. Bazı bilinçsiz kullanımlar sonucunda evlerdeki nem oranı oldukça yüksek olmaktadır. Optimum değerler dışına çıkıldığında nem, ev içindeki bakterilerin üremesini artırmaktadır. Özellikle toza karşı alerjisi olan kişilerde veya olma ihtimali olan bebeklerde tozun artmasına sebep olmaktadır. Özenli ve dikkatli kullanım ile buhar makinesi zararları en aza indirebilmek oldukça mümkündür.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.